Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

arzum benım boyum 1.63 48 49 kılom 80 a cup takıyorum sence bu ölçülere en güzel kaç cc olur ? hasan bey 300 üzeri deneyecek ama cc vermedı bende ona 325 altı olmasın dedim ....
Canım,inan herşey ameliyat masasında belli oluyor..Ameliyatta zaten bütün cc ler olacak,sebde deneyecek ve hangisi güzel,dığal ve snein istediğin sonucu verirse ona karar verecek :KK66:
Sen Arzumun gögüslerini çok beğendim de :KK66: Onun kadar olmaz belki ama onun kadar sexy,diri dolgun gögüsler olsun de,seni anlar en azından :KK66:

Canım,inan herşey ameliyat masasında belli oluyor..Ameliyatta zaten bütün cc ler olacak,sebde deneyecek ve hangisi güzel,dığal ve snein istediğin sonucu verirse ona karar verecek :KK66:
Sen Arzumun gögüslerini çok beğendim de :KK66: Onun kadar olmaz belki ama onun kadar sexy,diri dolgun gögüsler olsun de,seni anlar en azından :KK66:

ahaha diyecegım arzuma bayıldım diye :) kesınlıkle amelıyata girmeden once işte bu 3 kelimeyi kullanıcam sexy dolgun diri :KK66: eşittir arzum :)

kaldı 17 günnn o sihirli ellere bırakmaya ço heyeceanlıyım şimdiden yatıyorum kalkıyorum meme artık mıllet bıktı yinemi meme :))
Evet,benim çevremde bıkmıştı valla..En çokta eşim :KK48: Ne zaman seni bilgisayarda yakalasam meme fotolarına bakarken görüyorum diyordu :KK48: Eşcinselliğe doğru gideceksin diye korkuyorum,demişti en son :KK57::KK53:
Meme iyidir,meme candır caannn :KK70:

Evet,benim çevremde bıkmıştı valla..En çokta eşim :KK48: Ne zaman seni bilgisayarda yakalasam meme fotolarına bakarken görüyorum diyordu :KK48: Eşcinselliğe doğru gideceksin diye korkuyorum,demişti en son :KK57::KK53:
Meme iyidir,meme candır caannn :KK70:

ahahahha :)) aynı bizim durum benım eşimde artık yeter yinemi diyor :)) ablamda sende amma meme meraklısıymışsın dıyor onun memeler dolgun buyuk tuzu kuru tabii :))

Bak o zaman en iyi şekilde kendini ifade edeceksin ve Hasan bey ne istediğini anlayacak,emin ol :KK66:
daha ne olsun dimi :)) benım üstler boş demıştım dolu dolgun olsun bidaha sutyenle destek almayalım dımı dekoltede dolu olsun bıkınıde fılan desteksiz ben bai liam fotolarına da baktım facebooktan o da hasan beye gelmıştı bilirsin onunda güzell olmuşşş adam işinn ustası resmen :)

daha ne olsun dimi :)) benım üstler boş demıştım dolu dolgun olsun bidaha sutyenle destek almayalım dımı dekoltede dolu olsun bıkınıde fılan desteksiz ben bai liam fotolarına da baktım facebooktan o da hasan beye gelmıştı bilirsin onunda güzell olmuşşş adam işinn ustası resmen :)
Evet,şimdide Vıctoria secret mankeni Estella Warren el atacakmış :p Bakalım on ne yapacak :KK70:

yok canım benımkıler allah vergısı buyuk 90 takıyorum :KK70:
Küçült kurtul canım bende 75C takıyordum 90cm di benim göğüsümün ölçüsü. Ama istediğim gibi dimdik değildi ve istediğim güzel sütyenler toparlamıyordu. 2 gün önce ameliyat oldm şuan kendinden sütyenli gibi dimdik:)
Biraz çilesi oluyor ama cefa çekmeden sefa sürmekte biraz zor şu hayatta:)

arzum benım boyum 1.63 48 49 kılom 80 a cup takıyorum sence bu ölçülere en güzel kaç cc olur ? hasan bey 300 üzeri deneyecek ama cc vermedı bende ona 325 altı olmasın dedim ....
Kilona göre bana göre 325 sana biraz abes durur. Kalçaların falan var mı bilmiyprum ama benim gibi çöp gibi bacakların varsa ince belliysen C cup göğüs sende sırıtır canım

Küçült kurtul canım bende 75C takıyordum 90cm di benim göğüsümün ölçüsü. Ama istediğim gibi dimdik değildi ve istediğim güzel sütyenler toparlamıyordu. 2 gün önce ameliyat oldm şuan kendinden sütyenli gibi dimdik:)
Biraz çilesi oluyor ama cefa çekmeden sefa sürmekte biraz zor şu hayatta:)
o riske giremıyorum canım bırazda kilom var 85 e duser kılomu verırsem

o riske giremıyorum canım bırazda kilom var 85 e duser kılomu verırsem
Kilon varsa 90 göğüs bence normal düşünme bile ameliyatı:) ben çok zayıfım bende sırıtıyor diye oldum canım.
Kilona göre 90 göğüs çok çok normal kilo verince iner onlar :)

X