• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

Bir tane böyle yorum görüp mutlu olmayı bekliyordum.gerçekten öyle ağrı kesici bile fayda etmeyen bir ağrı değil dimi.2 sezeryan oldum dayanılmaz değildi bu farklı biliyorum ama tüm yorumlar korkuttu beni çok 1eylülde randevum var umarım sizin gibi düşünenlerden olurum

Canım hep söylüyorum nihayetinde ameliyat oluyoruz ağrısız sızısız olabilir mi? Elbette ki ağrı oluyor ama dediğim gibi geçmeyecek bir şey değil. İlk gece zor geçiyor narkozdan dolayı istifra edebiliyor kimisi, tuvalete kalkamamıştım ben mesela oturduğum an başım dönüyordu, sezeryan olmuşsun o duyguyu bilirsin çok iyi.. Ertesi sabah direnler çıktı, taburcu oldum ben. Arabayla giderken asfalttaki her girinti çıkıntıyı saydım nerdeyse, için hopluyor ama 3 gün sonrasında tekrar bindim arabaya öyle bir şey olmadı. Hızlı bir iyileşme süreci var. Zaten yeni göğüslerini gördükçe katlanmak hiç de zor olmuyor bunlara..

Bir tane böyle yorum görüp mutlu olmayı bekliyordum.gerçekten öyle ağrı kesici bile fayda etmeyen bir ağrı değil dimi.2 sezeryan oldum dayanılmaz değildi bu farklı biliyorum ama tüm yorumlar korkuttu beni çok 1eylülde randevum var umarım sizin gibi düşünenlerden olurum
ağrısız sızısız bır amelıyat olmaz ki mecbur agrı çekeceğiz ama o kadar korkmamalıyız sonuçta geçici ağrılar bide kişiye göre değişiyor bide yönteme göre düşünüyordum ama artık oylede düşünmüyorum dişhekimim arkadaşımız gecen cts günü amelıyat oldu kas üstü takılacaktı yanik ası kesılmeyecektı fakat cok ağrısı olmuş :( cok zor olduğunu yazdı 2 gun hastanede kalmış ben öyle cok ağrısı olacağını düşünmüyordum yöntemi hakkında.. kas altı olan bazı arkadaşların da bazı yorumları var pek ağrıları olmamış kesınlıkle artık kişiden kişiye değişiyor diye düşünüyorum.. benım cok az bir surem kaldı ameliyat tarıhıme artık agrı konusunda ne olacak görecegım ama bılıyorumkı bır sure sonra gecıcek ve ben keyfını cıkaracagım düşünsene her gun mutsuzluk hıssetmekte acı değilmi :)

Canım aslında bir yanlışın var .
Asıl dikleştirme küçültme ameliyatıyla birlikte kombin yapılır her zaman. Ve zaten deriyi kesme sebepleri dikleştirmek içindid. Küçültmede yağ ve meme dokusundan alırlar. Dikleştirirken deriyi kesip meme ucunu daha yukarı dikerler. :)
Bu arada ameliyattan korkan arkadaş bence hiç korkma mutsuzsan eğer.
küçültme olmadan da dikeştirme olacgını bılıyordum tatlım..

Ay canım valla vazgeçtim çok şükür iyi sayılırlar ya bi arkadaşım geldi 2 yaşına kadar emirmiş resmen lon gibi yine benimki südyeni takınca bile güzel duruyor.korktum ya çok teşekkürler
Canim ben simdi bi doktorun yanindayim kendi doktorum ona sorucam burda bi bayan var meme kucultme yaptirmis sadece gogus ucundan kesi ile yapilmis lolipop seklindeymis agrim olmadi dedi pes etme araştırmaya devam:))

boyutu fılan ıyıymış çok rahatsız etmıyorsa bıçak altına yatma derım.. tabı dolgun dırı göğüsün duruşuda ayrı.. sarkma varmı peki ?
Sarkma cok az canim hatta kalemle test ediyorum kalem durmuyo gogus altimda birazdan doktorla gorusme yapicam sorucam hepsini bakalim ne dicek boyutu iyi ama dedigin gibi diri daha hos olur tabi:)

doktorundan boyut konusunda bir bilgi almadın mı cnm?
Canım öncelikle teşekkür ediyorum. Doktor bana 375- 400cc olur dedi. omuz genişliğime ve göğüs yapıma göre 425 de doğal durur dedi. Sağolsun arkadaşlardan birkaçı beni eklediği için resimler görme fırsatım oldu ve maşallah hepsi de çok iyi.. Yaptırınca acaba ben buradayım gibi mi durur?? Benim boyumda olan biri varsa acaba kaç cc taktırdı?
(Boy 1.82- Kilo 63)

A
ağrısız sızısız bır amelıyat olmaz ki mecbur agrı çekeceğiz ama o kadar korkmamalıyız sonuçta geçici ağrılar bide kişiye göre değişiyor bide yönteme göre düşünüyordum ama artık oylede düşünmüyorum dişhekimim arkadaşımız gecen cts günü amelıyat oldu kas üstü takılacaktı yanik ası kesılmeyecektı fakat cok ağrısı olmuş :KK43: cok zor olduğunu yazdı 2 gun hastanede kalmış ben öyle cok ağrısı olacağını düşünmüyordum yöntemi hakkında.. kas altı olan bazı arkadaşların da bazı yorumları var pek ağrıları olmamış kesınlıkle artık kişiden kişiye değişiyor diye düşünüyorum.. benım cok az bir surem kaldı ameliyat tarıhıme artık agrı konusunda ne olacak görecegım ama bılıyorumkı bır sure sonra gecıcek ve ben keyfını cıkaracagım düşünsene her gun mutsuzluk hıssetmekte acı değilmi :)
aynen öyle evet acı olacak bunu kabullendim artık dileğim çabuk toparlanmak 2 oğlumu mağdur etmemek adına...her yaz küçük göğüslerimi saklamaktanü üçgen bikinilerime üç sünger takmaktan bıktım hem öyle kocaman olsunlar takıntımda yok biraz dolgun olsunlar yeter benimde 1eylül randevum bakalım Dr neler diyecek

Canım hep söylüyorum nihayetinde ameliyat oluyoruz ağrısız sızısız olabilir mi? Elbette ki ağrı oluyor ama dediğim gibi geçmeyecek bir şey değil. İlk gece zor geçiyor narkozdan dolayı istifra edebiliyor kimisi, tuvalete kalkamamıştım ben mesela oturduğum an başım dönüyordu, sezeryan olmuşsun o duyguyu bilirsin çok iyi.. Ertesi sabah direnler çıktı, taburcu oldum ben. Arabayla giderken asfalttaki her girinti çıkıntıyı saydım nerdeyse, için hopluyor ama 3 gün sonrasında tekrar bindim arabaya öyle bir şey olmadı. Hızlı bir iyileşme süreci var. Zaten yeni göğüslerini gördükçe katlanmak hiç de zor olmuyor bunlara..
Ağrı olayını kabullendim artık dileğim çabuk toparlanmak sadece..2 oğlum var çünkü.ama artık bıktım küçük göğüslü olmaktan tatilde güzel göğüslü kadınlara baktım durdum 3 kat sünger taktığım üçgen bikinimin içinde.sizin ne kadar oldu ameliyat olalı

küçültme olmadan da dikeştirme olacgını bılıyordum tatlım..
Evet canım küçültme olmadanda dikleştirme oluyor ama siz olayın biraz daha korkunç kısmının küçültmede deri kesme olduğınu söylemişsiniz ya aksine dikkeştirmede kesiliyor diye belirtmek istedim yanlış anlaşılma olmasın diye:)

Doktorumla görüştüm kızlar dikleştirmede ve küçülttürmede meme ucundan lolilop şeklinde kesi ile oluyormuş biraz meme ucunun aşagısından da oluyormuş resim gösterdi sonuç güzeldi gerçekten, meme ucundan dikleştirerek dahada yukarı kalkmıştı gögüsler ama izler baya bir belirgindi zamanla hafifler tabiki görünümleri ama dikleştirmede bana uymadı malesef çünkü dikleşen gögüslerin üst kısımlarındaki boşalma duruyodu ve fiyatlarda 6500 civarıymış, sanırım kızımın hatırası ile mutlu mesut yaşıyacagım :KK31:

Canım öncelikle teşekkür ediyorum. Doktor bana 375- 400cc olur dedi. omuz genişliğime ve göğüs yapıma göre 425 de doğal durur dedi. Sağolsun arkadaşlardan birkaçı beni eklediği için resimler görme fırsatım oldu ve maşallah hepsi de çok iyi.. Yaptırınca acaba ben buradayım gibi mi durur?? Benim boyumda olan biri varsa acaba kaç cc taktırdı?
(Boy 1.82- Kilo 63)

en iyisini doktor bılir cnm bence boyu uzun geniş omuzluyum demişsin kilonda iyi verdiği boyut bence normal benım boyum 1.63 49 kiloyum 300 üzeri deneyecek bende 325 altı ıstemıyorum tabı en ıyı kararı doktor verıcek amelıyatta ben doktoruma guvenıyorum tabi yınede nasıl olcaklar bende cok merak edıyorum doktorumuza guvenelım ve görelim ne olacak zaten doğal durur demiş o kadar cok amelıyat yapıyorlarkı artık görür görmez anlıyorlardır benım araştırma surecımde kucuk olduğunun dan yakınanlar var amelıyat sonrası hıc buyuk kocamn rahatsız edici diyen okumadım..

en iyisini doktor bılir cnm bence boyu uzun geniş omuzluyum demişsin kilonda iyi verdiği boyut bence normal benım boyum 1.63 49 kiloyum 300 üzeri deneyecek bende 325 altı ıstemıyorum tabı en ıyı kararı doktor verıcek amelıyatta ben doktoruma guvenıyorum tabi yınede nasıl olcaklar bende cok merak edıyorum doktorumuza guvenelım ve görelim ne olacak zaten doğal durur demiş o kadar cok amelıyat yapıyorlarkı artık görür görmez anlıyorlardır benım araştırma surecımde kucuk olduğunun dan yakınanlar var amelıyat sonrası hıc buyuk kocamn rahatsız edici diyen okumadım..
bu arada doktorun kim ?

A

aynen öyle evet acı olacak bunu kabullendim artık dileğim çabuk toparlanmak 2 oğlumu mağdur etmemek adına...her yaz küçük göğüslerimi saklamaktanü üçgen bikinilerime üç sünger takmaktan bıktım hem öyle kocaman olsunlar takıntımda yok biraz dolgun olsunlar yeter benimde 1eylül randevum bakalım Dr neler diyecek
ayy o bikini durumları cok sıkıntılı.. bak yıne sen çözüm üretmişsin üçgen bıkını kullanmak adına :) ben hıc gıymedım, hep dolgulu.. o da ne zor .. hem anlaşılıyor her turlu küçük meme.. koca destlekler kalın oluyor bıkınıde barız bellı oluyor badı gıyncede bellı ki kalın sutyen çizgisinden fılan kalıb bellı edıyor kendını.. hadı bakalım hayırlısı görüşmen nasıl geçecek mutlaka yaz cnm hangı doktorla görüşeceksin ?

bu arada doktorun kim ?
Canım haklısın aslında doktorumuza güvenmeliyiz ama iş ameliyata gelince insan bir tereddüt ediyor. Doktorum Ahmet Tuna EREN aslında ameliyat Ekim başı gibi olacaktı ama eylül 13 gibi olsun istiyorum hem bayrama düzelirim. Bir de bayramda çok gelenim olur benim bakalım hayırlısı artık...

Selam kızlar.Sizlere uzun zamandır yazamadığım için kusuruma bakmayın lütfen.Öncelikle beni merak eden ve iyi dileklerini eksik etmeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Şimdi anlatmaya başlıyorum.Ameliyatım cumartesi günü sabah 9da oldu,10da bitti.Anesteziden çıktığımda felaket derecede üşüyordum.Ağrılarım vardı üstümde doğal olarak çok büyük bir baskı hissediyordum.İlk gün hiç ayağa kalkamadım.Drenlerim takılıydı.Normalde pazar sabah çıkışım yapılacaktı ama kendimi hiç iyi hissetmediğim için pazar günü de hastanede kaldım.Drenlerim iki gün takılı kaldı pazartesi çıktı.İki gün boyunca hiçbir şey yiyemedim.Ne yediysem ayıptır söylemesi çıkardım.Doktor anesteziden dolayı kusmaların normal olduğunu söyledi.Sanırım bünyem biraz hassas çünkü benle aynı gün kas altı meme büyütme ameliyatı olan bir arkadaş kendini 1 günde toparladı.Benimki kas üstüydü.Doktor "275 idealdi ama sen istediğin için 300 yaptım ondan dolayı da gerilmen fazla"dedi. Pazartesi sabahtan beri evimdeyim.Sol göğsümün altında ara ara kanamam oluyor.Doktorumu aradım "sürekli değil ama ara ara oluyorsa sorun yok" dedi.İçim rahatladı.İki gündür mide bulantım da yok.Fakat hala tek başıma kalkıp oturamıyorum.Ayrıca doktorum ameliyattan sonra sadece dikiş ve dren yerlerini bandajladı,ameliyat sonrası sütyen kullanmadı.Cuma günü kontrolüm var.Şimdilik aklıma gelenler bunlar arkadaşlar..

Back
X