Merhabalar, ben uzun zamandır burayı takip ediyorum ama aklımdaki soruların hepsine yanıt bulamadım bende konu açmak istedim. Benim gögüslerim tahta gibi hiç yok küçük bir yerde yaşıyorum o yüzden ameliyat için başka bi yere gidip yaptırıcam. Ameliyattan kaç gün sonra yolculuk yapabilir? Fiyatlar nedir ? Doktor tavsiyeleriniz nedir ? Şimdiden teşekkür ederim :)
Canım hangi doktora ne kadara oldun acaba ankarada olmayı düşünüyorum bende yakın çünküMerhaba ben Ankarada yaptirdim protez ama diklestirme de gerekiyordu bana ozel hastanede oldum butun tahlillerim ve meme USG de ayni hastanede yapildi ve bir gece yattim ertesi gun taburcu oldum suan gercekten cok memnunum bir sorunum yok yolculuk yapmadim zaten Ankarada yasiyorum ama bence hemen taburcu olunca gidemeyebilirsin tamam agri aci olmuyor diyoruz da o kadarda degil oluyor sonucta hemen hastaneden taburcu olunca gidemezsin bence bir kac gun kalip dinlenmen gerekir yinede ben senin yerinde olsam doktoru arayip konusurdum yada mesaj atip sorabilirsin bence daha iyi olur canim kolay gelsin simdiden :)
Canım hangi doktora ne kadara oldun acaba ankarada olmayı düşünüyorum bende yakın çünkü
Çok teşekkür ederim canımm dediğini dikkate alıcam :**Ben Ankarada Dr. Kubilay Ozdile ameliyat oldum gercekten cok memnunum istersen bir git gorus derim nasil olsa muayene ucreti olmuyor en azindan bir fikir edinirsin ben 6500 TL odemistim
Çok teşekkür ederim canımm dediğini dikkate alıcam :**
Ne zaman ve ne kadara yaptırdın canımcanım ben de senin gibi başka bi şehirde oturmama rağmen istanbulda ameliyat oldum. Ameliyatımı altunizade esteworld'de dr emrah bey yaptı. 1 gece hastanede kaldım. sana önerim eğer ameliyat olacağın ilde bir akraban varsa hastaneden çıktıktan 3-4 gün içinde dinlenmen. 1 hafta içerisinde baya toparlanıyorsun. benim protezim kas altına kondu bu arada.
limette oldu da bitti. eskileri karıştırınca bulcum canım burayı. bu gün nasılsın.Slm, bende yurt dışından meme amaliyatı için İstanbul'a gidecek gibiyim. doktorların anlaşmalı olduğu hoteller ve hava limanı transfer servisleri var. Hastalarına daha uygun kalma imkanı oluyor . Bunu doktoruna sorabilirsin. Şehir dışı veya yurt dışından gidiyorsan hemen yolculuk yapmanın zaten olmaz bence
İyiyim bayaki canım. Yarın ilk kontrolüm var kısmetse daha sonrada memlekete Konya'ya geçeceğim biraz .limette oldu da bitti. eskileri karıştırınca bulcum canım burayı. bu gün nasılsın.
Bugün 6.günüm operasyon geçireli.sorularını cevaplayabilirimMerhabalar, ben uzun zamandır burayı takip ediyorum ama aklımdaki soruların hepsine yanıt bulamadım bende konu açmak istedim. Benim gögüslerim tahta gibi hiç yok küçük bir yerde yaşıyorum o yüzden ameliyat için başka bi yere gidip yaptırıcam. Ameliyattan kaç gün sonra yolculuk yapabilir? Fiyatlar nedir ? Doktor tavsiyeleriniz nedir ? Şimdiden teşekkür ederim :)
Canım öncelikle çok geçmiş olsun umarım şuan iyisindir ve mutlusundur :) hangi doktora yaptırdın nerde ameliyat oldun ağrın çok oldu mu kaç günde normal hayatıma dönebilirim hastanede ne kadar kalmam gerekiyor gibi şeyleri merak ediyorum biraz evhamlıyımdaBugün 6.günüm operasyon geçireli.sorularını cevaplayabilirim