Meme büyütme ameliyatı oldum

aycern

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
34
7
Kizlar merhaba Perşembe gunu meme büyütme ameliyatı oldum samsunda medicana hastanesi nazli tosun a doktor um cok tatlicok ilgiliydibenim goguslerimcok ufakti yeni yetisen kizlar gibi 2 cocugum var ama hic buyumediler emzirme sonrasida sol gogusumbiraz daha yukarida ve daha ufakti doktorum kas ustu uyguladi mentor marka kullandi sag göğsüme 375 cc sol gogsume 400 cc koydu simetri icin sol gogusu biraz daha alttan acmis dren takildi ve bir gun hastanede kaldim drenleri cikardi ve eve taburcu etti ilk baslarda sol gogsumde daha fazla agrivardi ancak dunden beri sol gogsum daha rahat ve sağ gogsumde yanma oluyor ilk kalktigim zamanlarda ozellikle sislikte halainmedi kambur oldum resmenbunlar normal mi ne kadar surede gecer lutfen yardim

Ikı hafta çok cıddı sızı olur ozellıkle doğrularken kalkmaya çalışırken geçecek Bunlar ıkı hafta sonra tamamen

cok normal ben cok ağrı yaşamadım ama 3 hafta kambur yürüdüm, hızlı yürüdüğüm zaman memelerim sertleşirdi, yanma batma cok normal kendi doktorum bana ilk 3 ay agrı normal dedi. Sen icini ferah tutarsan daha rahat atlatırsın bu süreci geçmiş olsun
Bu arada boyutlarda cok iyii 375-400 görüntü olarak cok dolgun hem doğal oluyor hayırlı olsun

Ya cok teşekkürler cok rahatladim yanma olunca korktum biran tabi doktorun taktigi sutyenin etkiside var korse gibi cok baski yapiyor 5 hafta nasil durucam onunla bilmiyorum ama bugun daha iyiyim dogumdan sonra emziremedigim donemdeki sut dolu gigus agrisi hissi var sadece inşallah toparlarim hemen bide şu coronovirus çıktı biran once iyilesmeyi istiyorum oyuzden tekrardan cok teşekkür ederim yorum icin

Çok çok geçmiş olsun cnm . Benim de korkum ciddi şekilde ağrı oluyor olmasıydı.kendimi ona hazırladım ama virüs Yuzunden erteledim ameliyatımı umarım bir an önce geçer agrilarin

Çok çok geçmiş olsun cnm . Benim de korkum ciddi şekilde ağrı oluyor olmasıydı.kendimi ona hazırladım ama virüs Yuzunden erteledim ameliyatımı umarım bir an önce geçer agrilarin
Çok teşekkür ederim agrilarim epey azaldi yataktan kalkip yatamiyorum sadece birde ödem var hem goguslerimde hemde karin bolgemde onlarda düzelir inşallah hemencecik sende inşallah kolay bir şekilde atlatirsin bazilari cok agri çekmemiş

Teşekür ederim cnm inşallah olmaya niyetlendim ama virus yüzünden kaldı bi sure daha. İllaki agri olucak sonucta guzelliklere kavusucagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…