Meme büyütme ameliyatı oldum memem küçülür diye korkuyorum

Mrs Owl

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2022
123
193
25
Hanımlar meme ameliyatımın 3. Günündeyim 400cc ye karar vermiştik ancak sığmadığı için 350 takmış doktorum korseyle gözüme çok küçük geliyordu banyo etmek için çıkarıp baktım ve boyutu hoşuma gitti ama küçülmesinden çok korkuyorum.:110: Ödemler inince küçüleceğini duydum ama Motiva ergonomix çok yumuşak bir silikonmuş sizce derimdeki basınç azalıp meme dokusu esneyince biraz büyür mü? Ya da küçülürse ne kadar küçülür? :KK43:

Eklentiler

• PicsArt_07-16-06.44.51.jpg
    PicsArt_07-16-06.44.51.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 377
Hanımlar meme ameliyatımın 3. Günündeyim 400cc ye karar vermiştik ancak sığmadığı için 350 takmış doktorum korseyle gözüme çok küçük geliyordu banyo etmek için çıkarıp baktım ve boyutu hoşuma gitti ama küçülmesinden çok korkuyorum.:110: Ödemler inince küçüleceğini duydum ama Motiva ergonomix çok yumuşak bir silikonmuş sizce derimdeki basınç azalıp meme dokusu esneyince biraz büyür mü? Ya da küçülürse ne kadar küçülür? :KK43:
Ödemler gidince ister istemez memede yumuşama kücülme oluyor. Ilk baslar cok yukarda olan silikonlar biraz aşagıya iniyor. Benim ilk önce sol memem indi. Sag bariz belli yukarda yamuk duruyordu sonra oda indi esitler şuan. Ama ameliyat oldugum ilk zamanki gibi kocaman degiller. 1. Aydan snra herhangi bi kuculme gözlemlemedim daha. Ama 1. Aya kadar baya gerçek şeklini alıyor. Şuan daha cok yeni ameliyat olmuşsunuz.

Öncelikle geçmiş olsun ♥️ bende neredeyse 1 ay önce ameliyat oldum 300 cc hp takıldı dual plan.
Doktorum çok küçülme olmaz sadece ödem iner demişti, ödemlerim yavaş yavaş iniyor ve öyle aman aman bir küçülme yok. Tabi ilerisini bilmiyorum. Ama her şeye rağmen bence çok mutlu olacağız 😍
Bu arada fotoğrafınızı kaldırın, buradan herkes görür

Merhaba bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum fakat araştırmam sonucu “Explant breast” dedikleri şeyi okuyunca vazgeçdim… meme yağ enjekte ilgili bilginiz var mı onu yaptırmak istiyorum

X