Meme büyütme ameliyatı olanlar çok acil sorularım var ...

mel235

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
125
6
46
Beş gün önce meme büyütme ameliyatı oldum.şuan sporcu südyen kullanıyorum.göğsümün alt tarafları sarımtırak morarma eğilimi var.koltuk altı hizasında ise yoğun morarmalar çürük görüntüsünde normal mi yaa acıyorda aynı zamanda.sağ göğsüm sol göğsüme göre daha şiş birde.ama en önemlisi çürük görüntüleri.bir sorunmu var sizce lütfen çok acil cevap bekliyorum.

ameliyatın nasıl oldu koltuk altındanmı yoksa açık cerrahimi bu önemli ama hangisi olursa olsun mortıların geçicektir.açık ameliyat olduysan gögüsünün alt kısmında ince bir dikiş izi kalabilir onun dışında morlukların çürüme rengi iyileşmeye başladıgının işaretidir.genelde gögüs büyütme ameliytlarında nadirde olsa bir gögüs diğerinden biraz büyük olabilir ama çok fazla estetik açıdan sorun çıkmaz.sağlıklı günler.

öncelikle çok geçmiş olsun.
çürüme, morluk, yeşerme, sararma hepsi normal. yavaş yavaş geçiyorlar merak etme. bir göğsün diğerine göre farklı olması da çoğumuzda ameliyat sonrasında oldu, şişliklerin geçtikçe şekilleri de normale dönecek.
aşırı bir durum farketmedikçe, iç kanama vs gibi, içini rahat tut, hepsi geçecek :34:

Gögsüne dayanamayack bir agrı,hani kolunu bile kıpırdatamayacak bir şekilde olan agrılardan bahsediyorum..Eger böyle bir durum olmazsa yaşadıgın bu süreçteki durumlar gayet normal tatlım,endişe etme :34: Bir gögsün diger gögüse göre daha şiş olmasıda normal,hepimiz aynı süreçlerden geçtik ve zamanla herşey düzeldi.Sabırlı olup beklemen gerekiyor canım,geçmiş olsun :34:

Beş gün önce meme büyütme ameliyatı oldum.şuan sporcu südyen kullanıyorum.göğsümün alt tarafları sarımtırak morarma eğilimi var.koltuk altı hizasında ise yoğun morarmalar çürük görüntüsünde normal mi yaa acıyorda aynı zamanda.sağ göğsüm sol göğsüme göre daha şiş birde.ama en önemlisi çürük görüntüleri.bir sorunmu var sizce lütfen çok acil cevap bekliyorum.

canım eşitsiz olması başta ödem nedeniyle olabiliyor,bir iki ayda tam oturup eşitleni,minik bir eşitsizlikse söz konusu olan...sabır gerekiyor biraz...bende çok morarma olmamıştı,istersen bir doktoruna arayıp danış...sütyenide iki ay boyunca çıkartmamıştım ben hatırladığım kadarıyla.geçmiş olsun,öptüm.

silikon takıldıktan sonra tesadüfen klitoristen uyarılamadığımı farkettim,önceden plates yaparken bile bazı hareketlerde uyarılırdım olmadığını farkedinceözelikle denedim olmadı.bekarım normalde.sizce ameliyat sırasında sinirsel bi tahribatmı oldu aynı durumda olan varmı????:17:

silikon takıldıktan sonra tesadüfen klitoristen uyarılamadığımı farkettim,önceden plates yaparken bile bazı hareketlerde uyarılırdım olmadığını farkedinceözelikle denedim olmadı.bekarım normalde.sizce ameliyat sırasında sinirsel bi tahribatmı oldu aynı durumda olan varmı????:17:

cnm psikolojik de olabilir bu durumun. doktorunla konuşmalısın bence

özelden mesj atamadığım için buradan yazıyorum bence ciddi bir orantısızlık yok ve bunu söylemek için de çok erken bence..başta benimde sağ göğsüm daha büyük ve yukarıda gibiydi ama yaklaşık 3 ay oldu ben ameliyat olalı ve henüz yeni yeni oturuyor göğsüm
hiç moralini bozma biraz sabır :3:

Back
X