- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- Konu Sahibi FAZLANAZLI
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi özel bir soru olduğu için ayrıntı istemiyorum vermek isteyen verebilir tabi ki sorum şu büyütme yaptırdıktan sonra cinsel hayatınıza olumlu katkısı oldu mu? İnsanın kendine özgü güveni geliyor muhakkak peki cinsel hayatta da öz güven geliyor mu? Belki bir çok insan düşündü bunu katkısı oldu olmadı şeklinde ya da yazmak isteyen olursa açıkca da yazabilir bu konu da ben hep çekingen biri oldum kendimi seksi hissetmedim eksik gibi hissettim ama şu an ameliyatımı oldum sizce farklı olur mu bundan sonra
edit : birinci yılım doldu cinsellik konusunda şunu söyleyebilirim kıyafet giyme özgürlüğü veriyor tabiki ama onun harici sen nasılsan aynı partner olarak yani yatakta ekstra bir katkısı olduğunu düşünmüyorum belki biraz zenginlik katmış olabilir cinsellikte çekingen olmayı doğru bulmuyorum o yatağa girip soyunduktan sonra utanmaolmaz özgürce dilediğiniz gibi davranın benim çekingenliğim yokmuş bunu anladım isteksizlik partnerden kaynaklanıyo diye düşünüyorum şu an her şey yolunda :)
edit : birinci yılım doldu cinsellik konusunda şunu söyleyebilirim kıyafet giyme özgürlüğü veriyor tabiki ama onun harici sen nasılsan aynı partner olarak yani yatakta ekstra bir katkısı olduğunu düşünmüyorum belki biraz zenginlik katmış olabilir cinsellikte çekingen olmayı doğru bulmuyorum o yatağa girip soyunduktan sonra utanmaolmaz özgürce dilediğiniz gibi davranın benim çekingenliğim yokmuş bunu anladım isteksizlik partnerden kaynaklanıyo diye düşünüyorum şu an her şey yolunda :)
Son düzenleme: