Meme büyütme ameliyatı olan arkadaşlar ,yardımınıza ihtiyacım var.Polytech marka silikon kas alti

Nerinesi84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
28
7
39
Merhaba arkadaşlar,ben 13 Aralık 2019 yani geçen ay göğüs ve liposuction ameliyatı oldum.Anneyim iki cocuk emzirdim ve memelerin içi boşaldı ama doktor dikleştirme olmadan da kas altından polytech marka silikon taktı.Polytech'in kapsül yapma riski çok çok düşükmüş.Neyse ben aslında 3gun öncesine dek iyiydim ama şu anda sol tarafım ağrısız yumuşak ve sağ tarafım dijisinde ve koltuk altina doğru olan tarafında ağrı hissetmeye başladım.Dikisime dokununca elime boyle bir sertlik değiyor ama dışardan gayet normal duruyor.ben Almanya'dan gelip ameliyatı İstanbul'da oldum ve şu an uzaktan muayenem çok zor özellikle polytech kullanan varsa bana fikir verirse çok severim ve kas altı ameliyat olanlar varsa iyileşme süreci ne na kadar sürüyor?Fotoları attım sizce herşey yolundami

Eklentiler

• IMG_20200111_121449.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 310
protezim politek degil ama sağ tarafta bende ayni sorunlari yasadim özellikle memenin yan tarafinda inanilmaz bir hassasiyet ve ağri vardi.baskın taraf oldugu içinmiş bir müddet sonra geçti yumusamaya baslayinca.dikislerdeki sertlik normal onlar zamanla dagilacak.masaj yaptikca gececek merak etmeyin

Canım merhaba cevabın için çok teşekkür ederim.Bana söylediklerinde markadan çok iyi anlamadığım için dedim bu kadar pahalliysaa iyi bir şeydir birde kapsül yapma riski çok düşülmüş olurda yaparsa firma silikonlarin parasını geri ödüyormus.Bana meme 295 CC taktı cidden kaç Cup olduğunu bile bilmiyorum ama Alman markası oldugunu duyunca birde odedigim ücretle kıyaslayınca aklıma birşey gelmedi ama Amerika'da izinleri olmadığını okudum ve alman doktorların da çoğu kullanıyor ve birşeye rastlanmamış.Ama ben yine de korkuyorum ben vaser lipoda oldum ve doktora çok soruyorum artık yazmaya çekiniyorum yani.Ama bu dikişlerin olduğu yerdeki sizi beni korkuttu birde uçlarım çok acıyor İnşallah birşey olmaz Almanya'dan istenbula gitmem çok zor

Canım cevabın için çok teşekkür ederim galiba çoğu kimsede Mentor var ben kapsül riski çok azmis diye doktor polytech taktı ama ben Almanya'da doktor İstanbul'da zor oluyor kontrol etmek ve en ufak şeyde korkuya kapılıyorum.Insallah geçer cidden çok dertler ama meeme altı yumuşak sadece dikişlerin altında sertlik var

o bende hala var 2 ay oldu zamanla gidecek.gunde 3 4 sefer dikiş hattına masaj yapıyorum yavas yavas azaliyor.böyle damar var gibi dimi

o bende hala var 2 ay oldu zamanla gidecek.gunde 3 4 sefer dikiş hattına masaj yapıyorum yavas yavas azaliyor.böyle damar var gibi dimi
Evet evet aynen ordan kalın bir damar geciyor sanki ama kremim bitti o yüzden masaj yapamıyorum.

Evet evet aynen ordan kalın bir damar geciyor sanki ama kremim bitti o yüzden masaj yapamıyorum.
o zamanla gidiyor merak etmeyin bende çok az kaldı.20 gün antibiyotikli kremle masaj yaptirdi doktorum.şimdi sadece vazelinle biraz bastırarak yapıyorum çok çok azaldı korkmayın normal bir durum

o zamanla gidiyor merak etmeyin bende çok az kaldı.20 gün antibiyotikli kremle masaj yaptirdi doktorum.şimdi sadece vazelinle biraz bastırarak yapıyorum çok çok azaldı korkmayın normal bir durum
Onerebilecegin başka bir krem varmı birde sizinle yazisabilecegim instegram veya Facebook filan fikir danışmak için birilerine çok ihtiyac duyuorum.Sevinirdim özel gorusebilirsek

Herkese merhaba Fuat Yüksel ameliyat olan ark varmı ? Varsa memnuniyet dereceleri öğrenebilirmiyim. Arkadaşlar ben İst dışında olduğum İçin ıraya giymem zor doktorum yaptığı ameliyat görmem için doktor beyde resim göndermiyorum dedi hasta mahremiyet açısından o yüzden buradaki ameliyat olan ark yardımcı olabilirmi lütfen

polytech markanin belli ürünleri yasaklandi hepsi kansere sebep olmuyor eksik bilgi ile insanlari telaslandirmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…