- 1 Ocak 2020
- 28
- 7
- 39
-
- Konu Sahibi Nerinesi84
protezim politek degil ama sağ tarafta bende ayni sorunlari yasadim özellikle memenin yan tarafinda inanilmaz bir hassasiyet ve ağri vardi.baskın taraf oldugu içinmiş bir müddet sonra geçti yumusamaya baslayinca.dikislerdeki sertlik normal onlar zamanla dagilacak.masaj yaptikca gececek merak etmeyinMerhaba arkadaşlar,ben 13 Aralık 2019 yani geçen ay göğüs ve liposuction ameliyatı oldum.Anneyim iki cocuk emzirdim ve memelerin içi boşaldı ama doktor dikleştirme olmadan da kas altından polytech marka silikon taktı.Polytech'in kapsül yapma riski çok çok düşükmüş.Neyse ben aslında 3gun öncesine dek iyiydim ama şu anda sol tarafım ağrısız yumuşak ve sağ tarafım dijisinde ve koltuk altina doğru olan tarafında ağrı hissetmeye başladım.Dikisime dokununca elime boyle bir sertlik değiyor ama dışardan gayet normal duruyor.ben Almanya'dan gelip ameliyatı İstanbul'da oldum ve şu an uzaktan muayenem çok zor özellikle polytech kullanan varsa bana fikir verirse çok severim ve kas altı ameliyat olanlar varsa iyileşme süreci ne na kadar sürüyor?Fotoları attım sizce herşey yolundamiEki Görüntüle 2575229 Eki Görüntüle 2575230 Eki Görüntüle 2575231
o bende hala var 2 ay oldu zamanla gidecek.gunde 3 4 sefer dikiş hattına masaj yapıyorum yavas yavas azaliyor.böyle damar var gibi dimiCanım cevabın için çok teşekkür ederim galiba çoğu kimsede Mentor var ben kapsül riski çok azmis diye doktor polytech taktı ama ben Almanya'da doktor İstanbul'da zor oluyor kontrol etmek ve en ufak şeyde korkuya kapılıyorum.Insallah geçer cidden çok dertler ama meeme altı yumuşak sadece dikişlerin altında sertlik var
Evet evet aynen ordan kalın bir damar geciyor sanki ama kremim bitti o yüzden masaj yapamıyorum.o bende hala var 2 ay oldu zamanla gidecek.gunde 3 4 sefer dikiş hattına masaj yapıyorum yavas yavas azaliyor.böyle damar var gibi dimi
o zamanla gidiyor merak etmeyin bende çok az kaldı.20 gün antibiyotikli kremle masaj yaptirdi doktorum.şimdi sadece vazelinle biraz bastırarak yapıyorum çok çok azaldı korkmayın normal bir durumEvet evet aynen ordan kalın bir damar geciyor sanki ama kremim bitti o yüzden masaj yapamıyorum.
Onerebilecegin başka bir krem varmı birde sizinle yazisabilecegim instegram veya Facebook filan fikir danışmak için birilerine çok ihtiyac duyuorum.Sevinirdim özel gorusebilirseko zamanla gidiyor merak etmeyin bende çok az kaldı.20 gün antibiyotikli kremle masaj yaptirdi doktorum.şimdi sadece vazelinle biraz bastırarak yapıyorum çok çok azaldı korkmayın normal bir durum
@banuudincer instagram hesabim ordan yazın banaOnerebilecegin başka bir krem varmı birde sizinle yazisabilecegim instegram veya Facebook filan fikir danışmak için birilerine çok ihtiyac duyuorum.Sevinirdim özel gorusebilirsek
polytech markanin belli ürünleri yasaklandi hepsi kansere sebep olmuyor eksik bilgi ile insanlari telaslandirmayalimGeçmiş olsun canım. Doktoruna sordun mu? Polytech’ın hangi modelini kullanıyorsun? O protez kanser riskini arttırdığı için bir çok ülkede yasaklandı.
Allergan protezleri taşıyanlar mutlaka okusun Yasaklanan ve sağlıksız olan protezlerin listesi bu konuda var
Merhaba. Yanlış konuyu paylaşmışım. Diğer konularıma bakarsanız, eksik bilgi vermediğimi kendiliğinizden göreceksiniz. İyi günler.polytech markanin belli ürünleri yasaklandi hepsi kansere sebep olmuyor eksik bilgi ile insanlari telaslandirmayalim