- 6 Eylül 2022
- 59
- 11
-
- Konu Sahibi Leoncivciv
İstanbul'da 20 bine bulmak imkansız gibi canım ben 2 hafta önce Çorlu'da oldum tanıdık indirimiyle bile 30 bin ki Eylül ayinda bu fiyat 45 bine yukselicek dediler inşallah bulursun ama benden sana tavsiye klinik yerine hastaneleri tercih et daha sağlıklıMerhaba,evet bende aynı şekilde.Ankara da diren Çelik Çar fakat İstanbul olursa benim icin daha iyi olur.var mı yönlendirebileceginiz 20 bine kadar arıyorum bu arada.
Siz ne yaptırdınız.ben toparlama ve silikon düşünüyorum.umarım his kaybı olmaz.en korktuğum durumİstanbul'da 20 bine bulmak imkansız gibi canım ben 2 hafta önce Çorlu'da oldum tanıdık indirimiyle bile 30 bin ki Eylül ayinda bu fiyat 45 bine yukselicek dediler inşallah bulursun ama benden sana tavsiye klinik yerine hastaneleri tercih et daha sağlıklı
Benim toparlamaya gerek yoktu sadece protez takıldı toparlama olunca daha maliyetli oluyor bideSiz ne yaptırdınız.ben toparlama ve silikon düşünüyorum.umarım his kaybı olmaz.en korktuğum durum
Evet aynen öyle oluyor.yalnız sitede sanki bi ikimiz varız kimse bir şey yazmamışBenim toparlamaya gerek yoktu sadece protez takıldı toparlama olunca daha maliyetli oluyor bide
Kimse bizi merak etmiyorEvet aynen öyle oluyor.yalnız sitede sanki bi ikimiz varız kimse bir şey yazmamış
Naptiniz bu arada ameliyat oldunuz mu ben 1 ayımı doldurdum ve sonuç mükemmel kesinlikle his kaybi yok ağrı yok özdeşleştik resmen görüntüye gelince beni tatmin ediyor herşey harika tamamen iyilestigimi hissediyorum çok mutluyum iyiki diyorumKimse bizi merak etmiyor
Merhaba, Çorluda hangi hastaneye oldunuz acaba bende çorludayım.İstanbul'da 20 bine bulmak imkansız gibi canım ben 2 hafta önce Çorlu'da oldum tanıdık indirimiyle bile 30 bin ki Eylül ayinda bu fiyat 45 bine yukselicek dediler inşallah bulursun ama benden sana tavsiye klinik yerine hastaneleri tercih et daha sağlıklı
Vatan hastanesiMerhaba, Çorluda hangi hastaneye oldunuz acaba bende çorludayım.