Meme büyütme ameliyatı olacağım

Leoncivciv

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
59
11
Merhaba arkadaşlar sırf bu konuyu açmak için üye oldum. Ay sonunda İstanbul’da ameliyat olmak istiyorum formda olan arkadaşlardan doktor tavsiyesi, nelere dikkat etmem gerektiğini ve fiyat bilgisi toplamak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba,evet bende aynı şekilde.Ankara da diren Çelik Çar fakat İstanbul olursa benim icin daha iyi olur.var mı yönlendirebileceginiz 20 bine kadar arıyorum bu arada.

Merhaba,evet bende aynı şekilde.Ankara da diren Çelik Çar fakat İstanbul olursa benim icin daha iyi olur.var mı yönlendirebileceginiz 20 bine kadar arıyorum bu arada.
İstanbul'da 20 bine bulmak imkansız gibi canım ben 2 hafta önce Çorlu'da oldum tanıdık indirimiyle bile 30 bin ki Eylül ayinda bu fiyat 45 bine yukselicek dediler inşallah bulursun ama benden sana tavsiye klinik yerine hastaneleri tercih et daha sağlıklı

Siz ne yaptırdınız.ben toparlama ve silikon düşünüyorum.umarım his kaybı olmaz.en korktuğum durum

Kimse bizi merak etmiyor
Naptiniz bu arada ameliyat oldunuz mu ben 1 ayımı doldurdum ve sonuç mükemmel kesinlikle his kaybi yok ağrı yok özdeşleştik resmen görüntüye gelince beni tatmin ediyor herşey harika tamamen iyilestigimi hissediyorum çok mutluyum iyiki diyorum

Merhaba, Çorluda hangi hastaneye oldunuz acaba bende çorludayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…