meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ancak şu anda iştemn ayrıldım ve sağlık güvencem yok, işe başladıım anda da izin problem olucak acaba hastane mmasrafları ne kadar tutar, bilgi veren olursa çok sewinirim,
meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ancak şu anda iştemn ayrıldım ve sağlık güvencem yok, işe başladıım anda da izin problem olucak acaba hastane mmasrafları ne kadar tutar, bilgi veren olursa çok sewinirim,
tam olarak nerede yaptıracağınıza bağlı en uygunu devlet hastaneleri,biraz daha bütceniz varsa tıp fakülteleri ve özellerde de 3.000 den yukarı fiyat veriyolar ama devlet hastaneleri daha uygun bende yaptırmayı düşünüyorum bütün günüm yazılanları okumakla geçiyo devlet hastanesinde 2.000 e yaptıran bile var.
göğüs büyütme ameliyatı zaten özele giriyor o yüzden bi bütçen olmak zorunda özellerde 5000 6000 lira devlettede 2500 falan diye biliyorum..ben 1 ağustos için hasan fındıktan gün aldım 5000 lira..
ben ameliyatımın tuttuğu masrafları detaylıca kendi konuda ve bir arkadaşın konusunda cevaplamıştım.. aslında sadece bir iki konu üstte..hatta hemen hemen herkes yazıyor bence dikkatli okursan aşağı yukarı özel ve devlet hastanelerin fiyat tutarınıda buradan öğrenebilirsin..ama bence en iyisi hastane yada özel dr. gidip hem dr. görmek hemde ücreti öğrenmek olur..
diğer arkadaşa yazdığım cevabı kopyalıyorum sana..
ben ankara Gazi hastanesinde Dr.hakan Bulama oldum 02.06.2011 ameliyatımı.hatta konu da açıp ayrıntılı yazmıştım ..maliyeti ise : hastaneye ameliyat öncesi 1.000tl versiyorsunuz (hastane çıkışı eksiği fazlası hesaplanıyor. ben 215tl geri aldım) 1.100tl silikonların ücreti (pütürlü yuvarlak 275cc) 160tl de medikal market ödendi (sütyen ve diğer gereçler için).. durumumdan çok memnunum (ameliyat izi çok ince şuan bile belirsizleştiğini görebiliyorum.ağrım yok) sonuçtanda çok memnunum tam istediğim gibi
umarım yardımcı olabilmişimdir.. soruların varsa başka seve seve cvplarım