merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Meme ameliyatı olmak çok istiyorum. Cenk Tokat ve Ebru Durmuş a meme büyütme olan var mı? Yada tavsiye edeceğiniz başka bir doktor. Cevaplarınızı bekliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, hayırlı olsun. Doktorların isimleri hiç duymadım ama Hasan Fındık'ı kesinlikle öneririm.merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Meme ameliyatı olmak çok istiyorum. Cenk Tokat ve Ebru Durmuş a meme büyütme olan var mı? Yada tavsiye edeceğiniz başka bir doktor. Cevaplarınızı bekliyorum.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Meme ameliyatı olmak çok istiyorum. Cenk Tokat ve Ebru Durmuş a meme büyütme olan var mı? Yada tavsiye edeceğiniz başka bir doktor. Cevaplarınızı bekliyorum.[/QUOTE
Ebru Durmuş u duymadım ama cenk bey e olan var çok memnunlar hatırladığım @gizeml arkadaşımız var
mrb aranıza yeni katıldım bende meme büyütme ameliyatı olmayı çok isteyenlerdenim ama kafama takılan bazı sorular var mesela silikonla emziren kimse varmı emzirme dönemi gögüsler dahada büyüyeceği için gerilme oluyormu birde yeni ameliyat olan arkadaşlar istanbulda hangi doktoru önerirsiniz fiyatları çok fazla geldiMerhaba, hayırlı olsun. Doktorların isimleri hiç duymadım ama Hasan Fındık'ı kesinlikle öneririm.