Marka ve model hakkinda hic bir bilgim yok ama gebelik dusunmuyormusunuz. Cocugunuz varmı bilmiyorum ama bana doktorum kas ustu olursa emzirme olmyabilir sıkıntı yasabilirsin demistiKızlar ayın 14'ünde meme büyütme ameliyat oluyorum çok heyecanlıyım doktorum Motiva Ergonomix önerdi uzanırken yuvarlak ayaktayken damla şekli alıyormuş bunlar. Bide başka bir modeli varmış petite diye o sadece yuvarlak oluyormuş açıkçası kararsız kaldım hangisini yapma konusunda 350cc yaptıracağım meme dokum olduğu için kas üstü yapmayı planladı doktorum yaptıranlar varsa fikirlerinizi alabilir miyim hanımlar çok merak ediyorum nasıl olacağını ergonomix yaptırınca keşke petite yaptırsaydım diye pişman olmaktan korkuyorum.
damla olunca zamanla ters donme ihtimali var. benim oldu. yuvarlakla daha uzun sureli kullanim saglayabilirsiniz.Kızlar ayın 14'ünde meme büyütme ameliyat oluyorum çok heyecanlıyım doktorum Motiva Ergonomix önerdi uzanırken yuvarlak ayaktayken damla şekli alıyormuş bunlar. Bide başka bir modeli varmış petite diye o sadece yuvarlak oluyormuş açıkçası kararsız kaldım hangisini yapma konusunda 350cc yaptıracağım meme dokum olduğu için kas üstü yapmayı planladı doktorum yaptıranlar varsa fikirlerinizi alabilir miyim hanımlar çok merak ediyorum nasıl olacağını ergonomix yaptırınca keşke petite yaptırsaydım diye pişman olmaktan korkuyorum.
Merhaba ameliyat oldunuz mu süreciniz nasıl gidiyor. Hangi marka modele karar verdinizKızlar ayın 14'ünde meme büyütme ameliyat oluyorum çok heyecanlıyım doktorum Motiva Ergonomix önerdi uzanırken yuvarlak ayaktayken damla şekli alıyormuş bunlar. Bide başka bir modeli varmış petite diye o sadece yuvarlak oluyormuş açıkçası kararsız kaldım hangisini yapma konusunda 350cc yaptıracağım meme dokum olduğu için kas üstü yapmayı planladı doktorum yaptıranlar varsa fikirlerinizi alabilir miyim hanımlar çok merak ediyorum nasıl olacağını ergonomix yaptırınca keşke petite yaptırsaydım diye pişman olmaktan korkuyorum.
Merhaba öncelikle ben ameliyat olmuş biri olarak sana tavsiyem şudur mentor markasından başkasını asla kullanma !damla çok sıkıntılı bir meme içerde döne bilme riski cok bunu uzun araştırmalar sonucunda öğrenmiş oldum.en iyisi yuvarlak yaptır ve mentor!Kızlar ayın 14'ünde meme büyütme ameliyat oluyorum çok heyecanlıyım doktorum Motiva Ergonomix önerdi uzanırken yuvarlak ayaktayken damla şekli alıyormuş bunlar. Bide başka bir modeli varmış petite diye o sadece yuvarlak oluyormuş açıkçası kararsız kaldım hangisini yapma konusunda 350cc yaptıracağım meme dokum olduğu için kas üstü yapmayı planladı doktorum yaptıranlar varsa fikirlerinizi alabilir miyim hanımlar çok merak ediyorum nasıl olacağını ergonomix yaptırınca keşke petite yaptırsaydım diye pişman olmaktan korkuyorum.
Merhaba öncelikle ben ameliyat olmuş biri olarak sana tavsiyem şudur mentor markasından başkasını asla kullanma !damla çok sıkıntılı bir meme içerde döne bilme riski cok bunu uzun araştırmalar sonucunda öğrenmiş oldum.en iyisi yuvarlak yaptır ve mentor!
Merhaba öncelikle ben ameliyat olmuş biri olarak sana tavsiyem şudur mentor markasından başkasını asla kullanma !damla çok sıkıntılı bir meme içerde döne bilme riski cok bunu uzun araştırmalar sonucunda öğrenmiş oldum.en iyisi yuvarlak yaptır ve mentor!motiva şuan yaygın ola bilir ama asla bir mentor markası olamaz.Ayrıca kas altı yaptırmanı tavsiye ediyorum emzirme sorunu çikmasın ilerde .ve en önemlisi doktorunu iyi araştır seç.bu çok önemli bir ameliyat bunu unutma .ve bu protezler senın bedeninde yaşayacak seninle ola göre iyi düşün şimdiden geçmiş olsun
Haklısınız damla silikonlarda dönme riskini vs. duymuştum doktorumla motiva ergonomix markasını kararlaştırdık, diğer silikonlardan farklı olarak ayaktayken damla uzanırken yuvarlak şekle giriyor yani damla şeklinde değil aslında sadece yerçekimi ile damla şekline bürünen bir yuvarlak silikon dönse bile yine aynı şekilde oluyor. Kısaca yerçekimine göre şekil alıyor. Resime bakarak anlayabilirsiniz demek istediğimi.Merhaba öncelikle ben ameliyat olmuş biri olarak sana tavsiyem şudur mentor markasından başkasını asla kullanma !damla çok sıkıntılı bir meme içerde döne bilme riski cok bunu uzun araştırmalar sonucunda öğrenmiş oldum.en iyisi yuvarlak yaptır ve mentor!
Haklısınız damla silikonlarda dönme riskini vs. duymuştum doktorumla motiva ergonomix markasını kararlaştırdık, diğer silikonlardan farklı olarak ayaktayken damla uzanırken yuvarlak şekle giriyor yani damla şeklinde değil aslında sadece yerçekimi ile damla şekline bürünen bir yuvarlak silikon dönse bile yine aynı şekilde oluyor. Kısaca yerçekimine göre şekil alıyor. Resime bakarak anlayabilirsiniz demek istediğimi.
Benim bütün arkadaş çevrem ameliyat oldu kimse motıva kullanmadı yinede senin tercihin bana da motıva dedi doktorum ama ben kabul etmedim bu tamamen sana bağlı bir şey senın isteğine .umarım her şey dilediğin gibi olurHaklısınız damla silikonlarda dönme riskini vs. duymuştum doktorumla motiva ergonomix markasını kararlaştırdık, diğer silikonlardan farklı olarak ayaktayken damla uzanırken yuvarlak şekle giriyor yani damla şeklinde değil aslında sadece yerçekimi ile damla şekline bürünen bir yuvarlak silikon dönse bile yine aynı şekilde oluyor. Kısaca yerçekimine göre şekil alıyor. Resime bakarak anlayabilirsiniz demek istediğimi.