Meme büyütme ameliyatı hakkında

melodiyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2023
15
8
27
Merhaba, sadece bu konu için üyelik oluşturdum. Yardımınıza ihtiyacım var. Ekim ayında meme protezi taktıracağım. Fakat ameliyat için rapor alarak yapacağım. Özel sektörde çalışıyorum çünkü. Ağır iş yüküm yok fakat çalışabilir duruma ne zaman gelebilirim? (Satış danışmanıyım)
Kişiden kişiye değişen şeyler olduğunu biliyorum, sadece stresimin azalmasına ihtiyacım var.

Merhaba, sadece bu konu için üyelik oluşturdum. Yardımınıza ihtiyacım var. Ekim ayında meme protezi taktıracağım. Fakat ameliyat için rapor alarak yapacağım. Özel sektörde çalışıyorum çünkü. Ağır iş yüküm yok fakat çalışabilir duruma ne zaman gelebilirim? (Satış danışmanıyım)
Kişiden kişiye değişen şeyler olduğunu biliyorum, sadece stresimin azalmasına ihtiyacım var.
kas alti mi olacaksiniz?

Merhaba ben bir hafta önce kas altı oldum. Bir hafta da masa başı çalışabilirsiniz.Ben ağrı eşiği düşük biri olarak yazıyorum bunu... Şimdiden hayırlı olsun 💕

Masa başında çalışıyorsanız, imkanınız varsa 2 haftalık rapor alın. Ben, hafta sonlarını da ekleyince 20 gün sonra işe başlamış oldum. Onuncu günde işe dönebilirdim ama evde dinlenmeyi tercih ettim. Sonuçta ameliyat oluyoruz, dinlenmeye ihtiycımız var. Herkesin iyileşme süreci farklı oluyor, hepsini göz önünde bulundurmalısınız. Bir de gece hep aynı pozisyonda yatıldığı için uyku tutmuyor 😅 gün içerisinde uyuyup kalıyordum, çok iyi geliyordu.

Kollarınızı çok kaldırmadan 1 hafta içerisinde dönersiniz günlük hayatınıza tabi ki kontrollü ve yormadan

Merhaba ben bir hafta önce kas altı oldum. Bir hafta da masa başı çalışabilirsiniz.Ben ağrı eşiği düşük biri olarak yazıyorum bunu... Şimdiden hayırlı olsun 💕
Çok tatlısınız teşekkür ederim ve hayırlı olsun. Ben masabaşı değil ayakta çalışıyorum sanırım sırt ağrısı yaşayacağım bu sebeple

imkaniniz varsa iki hafta izin kullanin. kapi acmak icin ya da kollarinizi yukari kaldirmaniz gereken durumlarda destek alabileceginiz is arkadasinizin olmasi da sureci daha rahat gecirmenizi saglayabilir.

X