merhaba. Ben de araştırıyorum ve ben de emzirmeyi 2 ay önce bıraktımMerhaba yaklaşık 2 ay önce emzirmeyi bıraktım ve şuan meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum Dr diren çelik'e yaptırmak istedim lakin 6aydan önce olmayacağını söyledi bildiginiz güvenilir işinin ehli hemen ameliyat ola bileceğim Dr öneriniz var mı aceba şimdiden teşekkürler
Merhaba. Ne zaman ve ne kadara ameliyat oldunuz? Hangi markayı kullanıyor?Merhaba ben Ankara’da dr Ömer Ekin’e ameliyat oldum memnunum onunla da görüşebilirsiniz
Çok sevinirim. Selçuk Yüce’den fiyat aldım. 38-45.000 aralığı dedilerMerhaba ben mentor marka kas Altı 345 cc oldum ama 1,5 yıl oldu benim şu anki fiyatlar ile çok fark var istersen özelden asistanının numarasını yazayım bilgi alabilirsin güncel fiyatlarını bilmiyorum hiç
Yazdım sana özelden canımÇok sevinirim. Selçuk Yüce’den fiyat aldım. 38-45.000 aralığı dediler
Ay nasıl bıraktınız ben de düşünüyorum bırakamadım henuzmerhaba. Ben de araştırıyorum ve ben de emzirmeyi 2 ay önce bıraktımbeklenmesi gerektiğini bilmiyordum. Forumda Hacettepe Mert Çalış adını gördüm ve memnuniyet de var. İsimler çıktıkça bakmak istiyorum ama hiç farklı isim de göremedim
Banada yazar mısınız hangi hastanede yapıyorMerhaba ben mentor marka kas Altı 345 cc oldum ama 1,5 yıl oldu benim şu anki fiyatlar ile çok fark var istersen özelden asistanının numarasını yazayım bilgi alabilirsin güncel fiyatlarını bilmiyorum hiç
Yazdım özelden canımBanada yazar mısınız hangi hastanede yapıyor
MerhabaMerhaba yaklaşık 2 ay önce emzirmeyi bıraktım ve şuan meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum Dr diren çelik'e yaptırmak istedim lakin 6aydan önce olmayacağını söyledi bildiginiz güvenilir işinin ehli hemen ameliyat ola bileceğim Dr öneriniz var mı aceba şimdiden teşekkürler
Bir çok yol denedim. Ketçap sürdüm , bantladım, sabır taşı sürdüm hiç biri fayda etmedi. En son eczaneden acı oje aldım vee iiyyy dedi çünkü tası gerçekten acı. Uff oldu ıyyy dedim ben de ve iki denemeden sonra kesti. Yalnız ilk günün sonunda süt çok birlti ve göğsüm acımaya başladı. Onu da sağma makinem olmadığı için süzemedim ve oğlum uyurken emzirdim sonra tekrarlamadıAy nasıl bıraktınız ben de düşünüyorum bırakamadım henuz
Memnun musunuz? ne kadar ücret ödediniz?Merhababende 7 aralıkta bir tanıdığımın önerisiyle Orhan Murat Özdemir’e meme büyütme ameliyatı oldum.İşinin ehli iyi ilgili bir doktor hemen yapar mı bilmiyorum ama değerlendirebilirsiniz
Geçmiş 8lsun ücretleri nasıl acaba hangi hastanede yapıyorMerhababende 7 aralıkta bir tanıdığımın önerisiyle Orhan Murat Özdemir’e meme büyütme ameliyatı oldum.İşinin ehli iyi ilgili bir doktor hemen yapar mı bilmiyorum ama değerlendirebilirsiniz
Emzirmeyi oglumdan daha çok seviyorum sanırım onunla o anki bağ benim hoşuma gidiyor aslında o kadar zor değil ben zorlaştırıyor sanırım bugün annem sütün tadı acı artık dedim ve her meme dediğinde acı dedim gün boyu etmedi gece uyurken verdimBir çok yol denedim. Ketçap sürdüm , bantladım, sabır taşı sürdüm hiç biri fayda etmedi. En son eczaneden acı oje aldım vee iiyyy dedi çünkü tası gerçekten acı. Uff oldu ıyyy dedim ben de ve iki denemeden sonra kesti. Yalnız ilk günün sonunda süt çok birlti ve göğsüm acımaya başladı. Onu da sağma makinem olmadığı için süzemedim ve oğlum uyurken emzirdim sonra tekrarlamadı
benimki artık 25 aylık olmuştu ve yemek yemeyi reddediyordu. ve emmeden de uyumuyordu. gece sürekli emmek için uyanıyordu. artık zorunlu hale gelmişti. ve güzel de oldu. yemeğini yiyor,gece deliksiz uyuyorEmzirmeyi oglumdan daha çok seviyorum sanırım onunla o anki bağ benim hoşuma gidiyor aslında o kadar zor değil ben zorlaştırıyor sanırım bugün annem sütün tadı acı artık dedim ve her meme dediğinde acı dedim gün boyu etmedi gece uyurken verdim
Biz 32 aylıgızbenimki artık 25 aylık olmuştu ve yemek yemeyi reddediyordu. ve emmeden de uyumuyordu. gece sürekli emmek için uyanıyordu. artık zorunlu hale gelmişti. ve güzel de oldu. yemeğini yiyor,gece deliksiz uyuyor