Meme büyütme ameliyatı Ankara

evrem00d

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2022
4
3
28
Merhaba yaklaşık 2 ay önce emzirmeyi bıraktım ve şuan meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum Dr diren çelik'e yaptırmak istedim lakin 6aydan önce olmayacağını söyledi bildiginiz güvenilir işinin ehli hemen ameliyat ola bileceğim Dr öneriniz var mı aceba şimdiden teşekkürler

merhaba. Ben de araştırıyorum ve ben de emzirmeyi 2 ay önce bıraktım beklenmesi gerektiğini bilmiyordum. Forumda Hacettepe Mert Çalış adını gördüm ve memnuniyet de var. İsimler çıktıkça bakmak istiyorum ama hiç farklı isim de göremedim

Merhaba ben mentor marka kas Altı 345 cc oldum ama 1,5 yıl oldu benim şu anki fiyatlar ile çok fark var istersen özelden asistanının numarasını yazayım bilgi alabilirsin güncel fiyatlarını bilmiyorum hiç

Merhaba ben mentor marka kas Altı 345 cc oldum ama 1,5 yıl oldu benim şu anki fiyatlar ile çok fark var istersen özelden asistanının numarasını yazayım bilgi alabilirsin güncel fiyatlarını bilmiyorum hiç
Çok sevinirim. Selçuk Yüce’den fiyat aldım. 38-45.000 aralığı dediler

Ay nasıl bıraktınız ben de düşünüyorum bırakamadım henuz

Banada yazar mısınız hangi hastanede yapıyor

Merhaba bende 7 aralıkta bir tanıdığımın önerisiyle Orhan Murat Özdemir’e meme büyütme ameliyatı oldum.İşinin ehli iyi ilgili bir doktor hemen yapar mı bilmiyorum ama değerlendirebilirsiniz

Ay nasıl bıraktınız ben de düşünüyorum bırakamadım henuz
Bir çok yol denedim. Ketçap sürdüm , bantladım, sabır taşı sürdüm hiç biri fayda etmedi. En son eczaneden acı oje aldım vee iiyyy dedi çünkü tası gerçekten acı. Uff oldu ıyyy dedim ben de ve iki denemeden sonra kesti. Yalnız ilk günün sonunda süt çok birlti ve göğsüm acımaya başladı. Onu da sağma makinem olmadığı için süzemedim ve oğlum uyurken emzirdim sonra tekrarlamadı

Merhaba bende 7 aralıkta bir tanıdığımın önerisiyle Orhan Murat Özdemir’e meme büyütme ameliyatı oldum.İşinin ehli iyi ilgili bir doktor hemen yapar mı bilmiyorum ama değerlendirebilirsiniz
Memnun musunuz? ne kadar ücret ödediniz?

Geçmiş 8lsun ücretleri nasıl acaba hangi hastanede yapıyor

Emzirmeyi oglumdan daha çok seviyorum sanırım onunla o anki bağ benim hoşuma gidiyor aslında o kadar zor değil ben zorlaştırıyor sanırım bugün annem sütün tadı acı artık dedim ve her meme dediğinde acı dedim gün boyu etmedi gece uyurken verdim

ben şimdiye kadar aldığım ücretleri yazayım. birebir görüşme olmada sadece instagram sayfasından aldım
Ömer Ekin - 60.000 TL
Selçuk Yüce - 38.000-45.000 TL
Murat Özdemir - 45.000-55.000 TL

benimki artık 25 aylık olmuştu ve yemek yemeyi reddediyordu. ve emmeden de uyumuyordu. gece sürekli emmek için uyanıyordu. artık zorunlu hale gelmişti. ve güzel de oldu. yemeğini yiyor,gece deliksiz uyuyor

benimki artık 25 aylık olmuştu ve yemek yemeyi reddediyordu. ve emmeden de uyumuyordu. gece sürekli emmek için uyanıyordu. artık zorunlu hale gelmişti. ve güzel de oldu. yemeğini yiyor,gece deliksiz uyuyor
Biz 32 aylıgız ve aynı şeyleri yaşıyorum simdi 3gundur gündüz kestik gece kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…