Meme buyutme amelıyatı 19. Gün

deeniz034

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
429
62
Arkadaslar merhaba,
19 gün önce meme buyutme amelıyatı oldum hala medıkal sudyen takıyorum. 375 cc hp mentor takıldı ama odemlı olmasına ragmen suan cok kucuk gorunuyor. Benım sıfır dokuydu ama 375 cok kucuk bı oran degıl neden bu kadar kucuk duruyor daha küçülecek mi yoksa sekıllenıp dahamı belırgınlesecek. Amelıyat olmus arkadaslar yada bılgısı olanlar yardımcı olabılır mı

Arkadaslar merhaba,
19 gün önce meme buyutme amelıyatı oldum hala medıkal sudyen takıyorum. 375 cc hp mentor takıldı ama odemlı olmasına ragmen suan cok kucuk gorunuyor. Benım sıfır dokuydu ama 375 cok kucuk bı oran degıl neden bu kadar kucuk duruyor daha küçülecek mi yoksa sekıllenıp dahamı belırgınlesecek. Amelıyat olmus arkadaslar yada bılgısı olanlar yardımcı olabılır mı
Şekillenip büyüme diye bir şey olmuyo canım. Ödemler indikçe gittikçe küçülüyo oturuyo. Bence 375 gayet iyi Bi boyut

İlk ameliyat oldugumda benimde gozume kucuk olmus gibi gelmisti tatmin olmamistim sonra da acaba bu kadar buyuk olmasa miydi diye dusundum. Yani aslinda birazda yaptirmisken kocanan olsun istiyor insan sanirim ilk zamanlarda ama cok buyuk olmasi da iyi degil

Benim meme dokum cok yoktuu 400cc full tip yuvarlak takıldı 18.gunum odemler biraz gitti aşağı indikçe şekli daha değişecek biliyorum belki büyümex ama yuvarlak şekil alması gözüme daha iyi gelir herhalde sonucta 400cc full tip kucuk degil gayet

Benim meme dokum cok yoktuu 400cc full tip yuvarlak takıldı 18.gunum odemler biraz gitti aşağı indikçe şekli daha değişecek biliyorum belki büyümex ama yuvarlak şekil alması gözüme daha iyi gelir herhalde sonucta 400cc full tip kucuk degil gayet
Banada 400 denemıs doktorum ama yanlardan tastı dogal durmadı dedı. Hıc dokum yoktu benım. Bılmıyorum 375 cok kucuk olmamalı ama suan odemlı halı bıle cok kucuk gorunuyor anlayamadım

Merhaba kizlar bende iki hafta önce diklestirme ve 350cc mentor takildi. Size sorum var cok tuaf duruyor dikislerim igrenc. Düzelecekmi korkmuyorum.

Bilmiyom cok tuaf dikislerim lolipop seklinde yapti ama dikisler korkunc duruyor. Sizde demi basta öyleydi
Canım ben önce meme dikleştirme 1 yıl sonra da büyütme oldum, dikişler kişiye bağlı bazılarında inanılmaz ipince duruyor bazılarında belirgin oluyor deriye bağlı tabii doktorun dikiş yeteneğine de... benim mememde su an hem lolipop izi var hem asagıda yatay sekilde :KK43: haline sükret

Canım ben önce meme dikleştirme 1 yıl sonra da büyütme oldum, dikişler kişiye bağlı bazılarında inanılmaz ipince duruyor bazılarında belirgin oluyor deriye bağlı tabii doktorun dikiş yeteneğine de... benim mememde su an hem lolipop izi var hem asagıda yatay sekilde :KK43: haline sükret
Meme dikleştirme ameliyat süreci nasıldı, bundan kaynaklı iz dikiş vs var mı

Benim de 12. gunum 450 cc takildi odemler tamamen indi bana da cok ufak ve dik geliyor ama zamanla asagi ineceklermis sanirim o zaman daha buyuk duracakmis.

Arkadaslar merhaba,
Benimkiler de 300 biri 325 diğeri.Şuan küçük geliyorlar gözüme.Hocaya ilk muayenede çok büyük olmasın hocam çok da küçük olmasın demiştim ama şuan bunlar gözüme küçük geliyor.350 cc kaldırırmışım gibime geliyor.Moraller bozuk:KK43:

Herkese merhaba ben dikleştirme ve 200 cc yuvarlak protez istiyorum ama sigarayı bırakman lazım dedi dr bu konuda bilgisi olan var mı

X