Meme büyütme ameliyatı 1 yıl sonrası

Xxxbrrdd

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2021
146
17
37
Meme büyütme ameliyatı olalı 6 ay oldu alt kısımları yumuşadı ama üst kısımları hala gergin. Meme yapım gereği yuvarlak hight profil nagor takıldı. Kas altı oldu. Bu yumuşama tam olarak ne zaman olacak tecrübelerinize talibim :)

Meme büyütme ameliyatı olalı 6 ay oldu alt kısımları yumuşadı ama üst kısımları hala gergin. Meme yapım gereği yuvarlak hight profil nagor takıldı. Kas altı oldu. Bu yumuşama tam olarak ne zaman olacak tecrübelerinize talibim :)
Geçmiş olsun bende taktirali tam 3 ay oldu.360 cc hight profil nagor takıldı zaman zaman yumuşak zaman zaman sert hissediyorum ama hic bir zaman doğal göğüs kadar yumuşacık olacağını düşünmüyorum birde bizimki kas altı bence görüntü ve formu mükemmeldir takma kafana ,,eger ki ağrılı bir sertlik varsa ozaman dr danışmanda fayda vardır

Kızlar merhaba, ben de bir ay önce dual plane 300 cc mentor protez ameliyatı oldum. Bir ay geçti medikal sütyeni çıkartıp yeni sütyene geçmem gerekiyor ama hala çok sert oldukları için sütyeni takınca ortada birleşmiyor cansız mankene giydirilmiş gibi duruyor. Aynı durumu yaşayan oldu mı aranızda, sonradan düzeliyor mu :KK43:

X