Meme büyütme ameliyat sürecim

Cok tesekkur ederim moral oldu...su morluklara da uzuldum baya bi morlugum var cok kisinin basina gelmemis.bi de ev isleri mecbur yapiyorum insallah morluktan iz kalmaz

320 benim ve cok küçük. Ayrık duruyorlar memnun değilim. Sizin yakınlık nasıl
Çok geçmiş olsun ben de 8 Mayıs da ameliyat oldum 1.70 boyum 58 kiloyum 355 cc takıldı.Ankara da diren Çelik hocaya oldum çok fazla doktor gezdim ve içime sinen diren hocam oldu. Benim her doktorla konuşmam da ben büyük istemiyorum sadece kendim aynaya baktıgım da mutlu olmak istiyorum iddia lı olmasın ama beni mutlu etsin dedim ve bana 340-380 cc önerdiler. Son görüşme de diren hocam 335 ve 355 cc deneme yaparak ameliyatta. 355 cc karar vermiş. Şuan bana da büyük ve ayrık geliyor ama o kadar çok araştırdım ki isteseniz de istemesiniz de hem yumuşama hem birleşme hem de küçülme oluyormuş. Bu zaman alan bir durum anladığım kadarıyla en az 3 ay zamana ihtiyaçımız var içinizi ferah tutun ama yaptıracak arkadaşlara tavsiyem 300cc üzeri olmalısınız ki değsin

Kesinlikle. Dr un dediği bir üst boy secilmeli :) İstanbulda fatih bey var hastalara tüm boyları denettirip birlikte karar veriyorlar gercekten öyle olması gerekiyor. Ben büyük istediğimi belirttim. 360 cc dedik. Ama son dk 320 cc dedi. İstemiyorum dedim ameliyat öncesi baya konustuk tamam onada bakacağım dedi. Ama yine 320 takmıs. Şimdi sorun yasıyorum hatasını kabul etmiyor. Büyük isterken 360 tan oldum. Yada ellerinde yoktu büyük oldu takmadım diye söylüyorlar. Artık güvenmiyorum malesef.

320 benim ve cok küçük. Ayrık duruyorlar memnun değilim. Sizin yakınlık nasıl
1.aya yaklasiyorum ve masaj yaparken yandan ice dogru ittiriyorum nette gordum bu masaj teknigini.ilk zaman kipirdamiyorlardi su an masajla ortaya dogru gidiyorlar.Karsidan bakinca cok ayrik degil sanirim actigi ceple ilgilidir ayrikligi.ama belki zamanla normale doner cok ayriksa.ki ic camasiri ile de birlestirirsiniz yumusama olunca

Tskler. Dr bir hareket verdi yapıyorum. Yapınca birlesiyor. Ama özellikle birlesik istemiştim. Ona göre yapılmalıydı. Ve küçük boy takılıncada ayrık duruyor bence. 21.günde doğal bir birlesme yok bende değişiklik olmadı yani.

Yani evet dr unuz duzelecek diyorsa insallah duzelir tabi ki ona gore yapilmaliydi 21 gun olmus ama biraz daha salsinlar bakalim cunku dr um bana da daha cok degisecek dedi.bekliom bakalim nasi degiscek

İletişime geçtim tam 2 hafta oldu ama yaralar ıyıleşmedi hala ağrım var dik yürüyemyiorum sizdede oldumu ne kadar sürede tam iyileştiniz
Merhaba şuan durumunuz nasıl benim de lolipop dikleştirme ve protez oldu 4 gün bantlar çıkardı doktor 1 hafta oldu ameliyatım duşa girmeye korkuyorum sanırsam 1 ay duşa giremem zarar görmesin diye korse nin içinde sargı bezi koyup koruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…