Merhaba buradan fiyat paylaşmak etik olmaz diye düşünüyorum. Kimse paylaşmamış.Merhaba fiyat hakkında bilgi verir mısınız ben de düşünüyorum
Ben ilk 3 hafta kantoron yağı da kullandım. Benimde şu an ince bir çizgi ama ileride keloid oluşmaması için bant kullanıyorum bantın baya işe yaradığını düşünüyorum. Contracrubex krem için bir şey söylemem erken olur. Benim sadece yaralarımın ucunda biraz sıkıntı var orta kısımlar çizgi şeklinde
Cok tesekkur ederim moral oldu...su morluklara da uzuldum baya bi morlugum var cok kisinin basina gelmemis.bi de ev isleri mecbur yapiyorum insallah morluktan iz kalmazMerhaba sakın üzülme pişman olma. 2.haftadan itibaren ağrılar yavaş yavaş azalmaya başlicak. 3.haftadan itibaren çok hızlı bir iyileşme süreci oluyor. Benim ilk 8 günüm berbattı. Bir de ağrı eşiğim düşük doktorum sadece voltaren verdi o da yeterli gelmiyordu. Aralarda parol içtim. Bugün tam 1.5 ay oldu. Hatta dün ilk defa denemek için sütyen taktım. Çok mutlu oldum. Gerçekten geçicek merak etme. Sonunda ki mutluluk çok güzel
Bantta iz için yine ama özellikle bu keloid scar dedikleri görüntü oluşmaması için. Siltape marka silikon bant kullanıyorumKullandığınız bant nasıl bir bant peki ne işe yarıyor bana da krem yazdı doktorum bugün alıcam
Eczaneden mi aldınız pekiBantta iz için yine ama özellikle bu keloid scar dedikleri görüntü oluşmaması için. Siltape marka silikon bant kullanıyorum
Hayır medikal bir firmanın kendi sitesinden aldım. Doktorunuza kesinlikle danışın. Bu bir ilaç değil etik açıdan sorun olacağını düşünmüyorum ama siz mutlaka sorunEczaneden mi aldınız peki
Teşekkür ederimHayır medikal bir firmanın kendi sitesinden aldım. Doktorunuza kesinlikle danışın. Bu bir ilaç değil etik açıdan sorun olacağını düşünmüyorum ama siz mutlaka sorun
Büyük meme istiyorsanız 300 cc küçük. 15 gün önce 320 taktırdım. Ve küçük bence375 gayet iyiymis bana 300 cc dedi gun de aldm insallah ufak bisi ile karsilasmamcok gecmis olsun
Canim ben 300 istiodum ve 295 cc takti.sigdigi kadar sigmadigi kaderBüyük meme istiyorsanız 300 cc küçük. 15 gün önce 320 taktırdım. Ve küçük bence
320 benim ve cok küçük. Ayrık duruyorlar memnun değilim. Sizin yakınlık nasılCanim ben 300 istiodum ve 295 cc takti.sigdigi kadar sigmadigi kaderciplakken cok buyuk geliyo medikal sutyenle de cok kucuk geliyo bana su an
Çok geçmiş olsun ben de 8 Mayıs da ameliyat oldum 1.70 boyum 58 kiloyum 355 cc takıldı.Ankara da diren Çelik hocaya oldum çok fazla doktor gezdim ve içime sinen diren hocam oldu. Benim her doktorla konuşmam da ben büyük istemiyorum sadece kendim aynaya baktıgım da mutlu olmak istiyorum iddia lı olmasın ama beni mutlu etsin dedim ve bana 340-380 cc önerdiler. Son görüşme de diren hocam 335 ve 355 cc deneme yaparak ameliyatta. 355 cc karar vermiş. Şuan bana da büyük ve ayrık geliyor ama o kadar çok araştırdım ki isteseniz de istemesiniz de hem yumuşama hem birleşme hem de küçülme oluyormuş. Bu zaman alan bir durum anladığım kadarıyla en az 3 ay zamana ihtiyaçımız var içinizi ferah tutun ama yaptıracak arkadaşlara tavsiyem 300cc üzeri olmalısınız ki değsin320 benim ve cok küçük. Ayrık duruyorlar memnun değilim. Sizin yakınlık nasıl
Kesinlikle. Dr un dediği bir üst boy secilmeli :) İstanbulda fatih bey var hastalara tüm boyları denettirip birlikte karar veriyorlar gercekten öyle olması gerekiyor. Ben büyük istediğimi belirttim. 360 cc dedik. Ama son dk 320 cc dedi. İstemiyorum dedim ameliyat öncesi baya konustuk tamam onada bakacağım dedi. Ama yine 320 takmıs. Şimdi sorun yasıyorum hatasını kabul etmiyor. Büyük isterken 360 tan oldum. Yada ellerinde yoktu büyük oldu takmadım diye söylüyorlar. Artık güvenmiyorum malesef.Çok geçmiş olsun ben de 8 Mayıs da ameliyat oldum 1.70 boyum 58 kiloyum 355 cc takıldı.Ankara da diren Çelik hocaya oldum çok fazla doktor gezdim ve içime sinen diren hocam oldu. Benim her doktorla konuşmam da ben büyük istemiyorum sadece kendim aynaya baktıgım da mutlu olmak istiyorum iddia lı olmasın ama beni mutlu etsin dedim ve bana 340-380 cc önerdiler. Son görüşme de diren hocam 335 ve 355 cc deneme yaparak ameliyatta. 355 cc karar vermiş. Şuan bana da büyük ve ayrık geliyor ama o kadar çok araştırdım ki isteseniz de istemesiniz de hem yumuşama hem birleşme hem de küçülme oluyormuş. Bu zaman alan bir durum anladığım kadarıyla en az 3 ay zamana ihtiyaçımız var içinizi ferah tutun ama yaptıracak arkadaşlara tavsiyem 300cc üzeri olmalısınız ki değsin
1.aya yaklasiyorum ve masaj yaparken yandan ice dogru ittiriyorum nette gordum bu masaj teknigini.ilk zaman kipirdamiyorlardi su an masajla ortaya dogru gidiyorlar.Karsidan bakinca cok ayrik degil sanirim actigi ceple ilgilidir ayrikligi.ama belki zamanla normale doner cok ayriksa.ki ic camasiri ile de birlestirirsiniz yumusama olunca320 benim ve cok küçük. Ayrık duruyorlar memnun değilim. Sizin yakınlık nasıl
Tskler. Dr bir hareket verdi yapıyorum. Yapınca birlesiyor. Ama özellikle birlesik istemiştim. Ona göre yapılmalıydı. Ve küçük boy takılıncada ayrık duruyor bence. 21.günde doğal bir birlesme yok bende değişiklik olmadı yani.1.aya yaklasiyorum ve masaj yaparken yandan ice dogru ittiriyorum nette gordum bu masaj teknigini.ilk zaman kipirdamiyorlardi su an masajla ortaya dogru gidiyorlar.Karsidan bakinca cok ayrik degil sanirim actigi ceple ilgilidir ayrikligi.ama belki zamanla normale doner cok ayriksa.ki ic camasiri ile de birlestirirsiniz yumusama olunca
Yani evet dr unuz duzelecek diyorsa insallah duzelir tabi ki ona gore yapilmaliydi 21 gun olmus ama biraz daha salsinlar bakalim cunku dr um bana da daha cok degisecek dedi.bekliom bakalim nasi degiscekTskler. Dr bir hareket verdi yapıyorum. Yapınca birlesiyor. Ama özellikle birlesik istemiştim. Ona göre yapılmalıydı. Ve küçük boy takılıncada ayrık duruyor bence. 21.günde doğal bir birlesme yok bende değişiklik olmadı yani.
2 ay sonraMerhaba ne kadar süre sonra istediğiniz çamaşırı giyebildiniz?
Merhaba şuan durumunuz nasıl benim de lolipop dikleştirme ve protez oldu 4 gün bantlar çıkardı doktor 1 hafta oldu ameliyatım duşa girmeye korkuyorum sanırsam 1 ay duşa giremem zarar görmesin diye korse nin içinde sargı bezi koyup koruyorumİletişime geçtim tam 2 hafta oldu ama yaralar ıyıleşmedi hala ağrım var dik yürüyemyiorum sizdede oldumu ne kadar sürede tam iyileştiniz