Meme Büyütme Ameliyat Sürecim (Ankara - 25.12.2023)

Merhabalar gecmis olsun nerede ve nekadar yaptirdiniz

Merhaba arkadaşlar ben de 19 Ocak ta meme büyütme ameliyatı oldum.75000 TL ye mal oldu. Kocaeli'nde yaşayanlar için söylüyorum Mert Sandıklı yı şiddetle tavsiye ederim.46 yaşındayım. Yıllardır kendime hiç özgüvenim yoktu.Hep erteledim madde nedenlerden keşke ertelemeseymişim . Asla ertelemeyin gerçekten insana kendini o kadar farklı hissettiriyor ki.Kadın olduğunuzu anlıyorsunuz öncelikle . Ne yapın edin para meselesini halledin yaptırın.

Kime oldunuz acaba ben de hemen olmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Kime oldunuz acaba yardimci olur musunuz

Hangi hastene ve doktorunuz kimdi ogrenebilirmiyim

Özelden yazıyorum size. Ameliyattan sonra ki 3. Sabahıma uyandım gayet iyiyim.
Banada bilgi verebilirmisiniz fiyat ve doktor konusunda gecmıs olsun simdi durumunuz nasıl istediginiz gibi ilerledimi herşey?

Merhabalar, 1 yaşında çocuğum var ama hiç emin olamadım yaptırmaya bir yandan da çok istiyorum. Doktorunuz ve ameliyatın toplam fiyatı neydi acaba

Merhabalar, 1 yaşında çocuğum var ama hiç emin olamadım yaptırmaya bir yandan da çok istiyorum. Doktorunuz ve ameliyatın toplam fiyatı neydi acaba
Merhaba, ben daha kolay acısız ağrısız geçirenlerdenim ilk günleri ama buna rağmen 1 yaşında çocukla zor yanınızda kesinlikle birinin olması lazım benim yanımda hep birileri vardı. Kucaklayamazsınız vs. Bir sürü şeyi yapamazsınız. Bu bir süreç tabii bir şekilde atlatılır geçer gider bence istiyorsanız destek olanınız varsa ertelemeyin. Doktorum Orhan Murat Özdemir.

ben 2 günlük ameliyatlıyım , kedimi bile kucağıma alamıyorum kedim 2.5 kilo bebekle çok zor olur. İlk gün wc giderken donumu bile çekemedim öyle söyleyeyim kardeşim çekti :/ şimdi kendim biraz küçülerek zar zor çekiyorum tek başına yatmak ve kalkmak zor o yüzden mutlaka güçlü biri olmalı yanınızda

Sizinki kas altı mı

1 yaşında bebekle zor olabilir kendinizi korumanız gerek uzunca bir süre zaten ağır kaldırmamanız gerekiyor

Belki ondan bu kadar ağrılı geçmiş olabilir
evet çok bence ondan bide sanırım acı eşiğim düşük, ama bugün daha iyiyim kedimi kaldırıyorum dirseklerden. Çok yukarı uzanıp ağır kaldırmamak kaldıysa evde işte yapıyorum artık. Yattıkça daha ağrılı oluyor doktorum hareket et dedi kollarını robot gibi kullanma dedi yürürken de hareket etsin dedi bende evde o yüzden ufak işler yapıyorum. Çamaşır astım direk öne eğilmeden çöküp alarak , kahvaltı hazırlıyorum falan ama mutfak dolaplarına yükselmiyorum. Yastıkları kucak
kucakla alabiliyorum ve ilk 3 gün uyuyamadım sırt ağrısından. Dik oturup uyuyordum dün sırt üstü uzanıp uyudum

Hareket ettikçe rahatlıyor insan inşallah çabuk geçer

Özelden yazıyorum size. Ameliyattan sonra ki 3. Sabahıma uyandım gayet iyiyim.
Ameliyatınızdan 2 ay geçmiş sanırım yumuşaklığı his durumu büyüklüğünden memnun musunuz? Benimde dokum azdı Mentor 275 cc oldum ama küçük gibi geliyor bana henüz sert daha 10 gün oldu motiva en yumuşak marka deniyor yumuşaklığı nasıl geçmiş olsun bu arada güle güle mutlulukla kullanın

çok teşekkür ederim 10 gün çok erken bir süre hiç kafanıza takmayın taş gibiydi benimkiler de o zamanlar şu an o haliyle alakası yok. Hep öyle kalacakmış gibi geliyor en fazla ne kadar yumuşayabilir diye düşünülüyor ama hiç öyle olmuyor. İnşallah her şey istediğiniz gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…