Meme büyütme ameliyat sonrası ilişki

Madamu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
2.671
3.229
Merhaba.Meme büyütme ameliyatımın 24. Günündeyim.Linc edilecek bir soru sormaktan çekiniyorum açıkçası.Eşimle ilişki sırasında biraz göğüslerimde acı yaşadım sanırım sıktı.hiç acı yoktu haftalardır göğüslerimde.Suan sol göğsümün altı acıyor.Bu geçici bir durum mudur yoksa bir zarar mı görülmüştür. çok aklıma takıldı biraz da canım sıkıldı.Ameliyat sonrası ne kadar süre hassas davrandınız.Böyle bir şey yaşayan var mı.Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Benim de 14.günüm. Bugün kontrolüm vardı, doktorum üst kısımdan bastırdı, bu şekilde masaj yapmamı söyledi. Dikişlerimi sildi vs... Sonrasında dikiş yerim biraz acıdı. Sonuçta yeni ameliyat olduk, normaldir diye düşünüyorum. Şuan ağrım sızım yok. Size de bir şey olmamıştır diye düşünüyorum.
Ben de merak ediyorum, eşlerimiz ne zaman rahat rahat dokunabilecek

Bu konuda linç yemiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Hemen tecrubelerimi paylaşayım. Ben şu an 60.gündeyim. Sadece silikon oldu dikleştirme yoktu. İlk ilişkimi 15.günde yaşadım. Partnerim göğüslerime dokunmadı. Biraz ameliyat dikiş yerlerimde gerginlik olmuştu. Doktor 1.ayda masaj verince mantıken partnerimin de dokunabileceğini düşündüm öyle de oldu. Şu an 2.ayda sıkıyor da hiç sıkıntı yok. Masaj gibi oluyor zaten
Korkmayın Vücut kendini ayarlıyor. Sizde de silikonlara birşey olduğunu sanmıyorum belki dikiş yerleri gerilmiştir biraz bekleyip hala iyi değilse doktora görülünbilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…