- Konu Sahibi FAZLANAZLI
benim meme uçlarım da önde. önceki halleri de öyleydi.Öncekiyle alakalı tabi yani memeler koltuk altına dogru değil demek istiyo benim öne bakıyo uçlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim meme uçlarım da önde. önceki halleri de öyleydi.Öncekiyle alakalı tabi yani memeler koltuk altına dogru değil demek istiyo benim öne bakıyo uçlar.
E peki kesi yeriniz nasıl çünkü aynı yerden 3 defa kesildi ya?benim meme uçlarım da önde. önceki halleri de öyleydi.
evet önceki halimde öyleydi zaten dr da demişti koltuk altına doğru diye protezleri koyarken uçları ortalıyolar sor olmuş senih için ama şu an mutlu olman güzelilk protezler 320 cc, ikinci protezler 250 cc
cc değeri tek başına bir kriter olamaz. göğüs kafesimizin genişliği ve protezlerin çap değeri önemlidir. yani 300 cc olur ama yayvandır ya da 300 cc dir ama volümlüdür yani çapı dardır ama yüksektir.
meme uçlarının duruşu memelerimizin önceki biçimiyle de alakalı bir durum değil mi sence de?
Özelden bi mesaj attım bakabilirmisiniz?tesadüfen gördüm canım aradan 10 ay geçmiş nerdeyse video dediğim benim doktorun anlatımı var. yoksa öle deney falan değil
Ne kadara yaptırdınız?Bende geçen ay yaptırdım göğüslerim bayaa küçüktü şuan gayet ideal ve dik görünümlü. cinsel hayatta çok fazla bir değişiklik oldumu derseniz pek sayılmaz. göğüs bölgesi için bir miktar faydası oldu diyebilirim ama) uzun süreli bir ilişkim var sonucta.. en büyük avantajı kıyafetlerdeki dekolte ve estetik görünüm diyebilirim. tabi insana bayaa bir özgüven de getiriyor. Buda yeterli..
bende çamaşırsız gezemiyordum çıkarmak istemiyordum,ama şimdi sexy gecelikler çamaşırlar hepsini giyebiliyorum bu ameliyatı iyiki olmuşum diyorum özgüvenim tavan yaptı
Merhabalar çok olmuş ama yine de yazayım dedim :) bende büyütme ameliyatı olucam önümüzdeki hafta inşallah. Merak ettiğim şey ameliyat sonrası eşin sıkabilir mi? Kayar mi bişey olur mu?Yok canım ya 1 aydan sonra acımıyor ki.. Benim acımadı yani..