- 25 Temmuz 2015
- 14
- 4
- 1
- 30
kızlar öncelikle herkese merhaba ben 1 senedir falan meme büyütme ameliyatıyla ilgili sürekli bu sitedeki yazıları okuyorum gögüslerim çok küçük kimseye bişeyde söyleyemiyordum. en sonunda cesaretimi topladım annemle konuştum sonra oda babama söyledi falan en sonunda ameliyat oldum. 10 nisanda oldum ilk 2 hafta çok acı çektim sonra geçti ve 21 yasında nişanlıyım, nişanlım askerde ve hala haberi yok. ona bi şekilde söylerim asıl sorunum şu 4 ay oldu doktorum çok iyi ama iz kalmaması için krem verdi bunu kullan dedi 2 hafta oldu kullanmaya başlayalı masajada 2 hafta oldu başlayalı sanki biraz geç oldu gibi masaj birde ne zamana kadar msaj yapıcam dedim süresi yok her zaman dedi bakıyorum bazıları hiç masaj falan yapmıyor birde bazen acı olduğu için pişmanlık duyuyorum tamam çoook memnunum kendime daha çok güveniyorum amaa ilerde çocuk olduğunda gögüslerim iyice şişerse acıdan duramazsam sonra ömür boyu masajlamı uğraşcam diye düşünmekten yaptırdığıma pişman oldum sizde böyle sorunlar yaşayan varmı bazen iğne sokulmuş gibi acı oluyor doktoruma söylediğimde daha kaç ay oldu normal geçer falan diyo nolur yaşayan varsa yazsın