- Konu Sahibi karazeytin
merhaba mehtap yorumlarını okudumda , kendi ameliyatının sonucu için çok doğal olduğunu ve çok mutlu olduğunu yazmışsın.Öncelikle geçmiş olsun.Ben 2 ayı aşkın süre önce ameliyat oldum 275 cc mod plus dual plan tekniğiyle.Öncesinde meme dokumda biraz vardı göğüs altı 75 üstü 83 iken şimdi üstü 87 oldu.Ve kısacası baya bir doğal oldular ameliyattan sonra farkettim ki doğal olmasını istememeliymişim büyük ve dolgun diye diretsem belki doktor daha cesur olabilirdi diye hep aklımda soru işareti kaldı en azından high profil yapılsaydı diye. her neyse sen sonucundan çok memnun olduğun için öncesi ve sonrası cm farkını ve kaç cc kullanıldığını sana sorucaktım ve bir sakıncası yoksa fotoğraflarını görebilir miyim ? İnan ki morale ihtiyacım var azıcık bir fark için mi onca acıyı çektim diye geçiriyorum hep aklımdan ve belkide kendim kuruntu yapmışımdır diye kıyaslama yapıyorum hep diğer ameliyat olanlarla, çünkü nette bulduğum fotolarda hep dolu dolu göğüsler yapılmış teşekkür ederim şimdiden
Mrb Cnm, öncelikle doğal olmasından cok mutlu oldugumu yenilemek isterim çünkü kas üstü yapay görüntü artık Demode oldu şimdi estetiğin doğalı moda, benim dokum kötüydü kilo alıp veriyordum ve hem küçük hem dokusuzdum ve esnekliği de çoktu yani birçok kişiye nazaran fazla dezavantajlarım vardı, ve cok. Yapay bir görüntü istemiyordum İnan kas altı yaptırdığına ilerleyen zamanlarda pişman olmayacaksın. Çünkü onları ömür boyu tasıyacaksın şimdi değil ama 10 sene sonra vücut yapın bugunki gibi kalmayacak. O yüzden şuan bile doğal olan ilerde belki kilodan bariz belli olacak. Ben geleceği de düşünerek mütevazi olsun istedim
250 cc dedim ama küçük gelmiş 300 olmasın demiştim zaten 275 deneyinde iyi oldu dedi doktorum. Ben dezavantajlı olarak bile beklentiyi yüksek tutmadığım için sonuçtan cok memnun kaldım. 275 kas altı dual yöntem oldu, biraz zaman ver kendine hiç olmayan yada küçük olan için bi nimet bunlar para verdim büyüğünü yaptırayım diye düşünme sakın önemli olan ele gelip giydiğinin yakışması. Bunun hayali ile uyuyup uyandığım günler oldu bence cm ini ebatını cok düşünüp kafanı karıstırma tadını çıkar ciciklerin...
Özelden tel numaranı yazarsan kullanıyorsan watsaptan abiye giydiğimki fotoları atarım cnm sana. Zaten ilk işim iyileşince göğüs dekolteli bi abiye almak olmuştu...