Meme büyütme ameliyat günlüğüm

nil_123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
50
23
40
1. Gün
Öncelikle kendimden bahsedeyim 1.67 cm boyunda 50 kg kilosunda 2 kiz cocugu annesiyim. Malum emzirmeden dolayi zaten küçük olan göğüslerim hic kalmadi. 2 yil araştırmadan sonra prof dr Fuat yuksel'karar vedim. Kadikoyde ücretsiz muanesine gittim. 325 cc kas alti yuvarlak protez takacagini soyledi. Meme ucundan yapacakmis ameliyati. 10:00 da hastaneye geldim bazi tahliller icin kan alindi kan sonuclari çıkınca ameliyta alacaklarmis.

Son düzenleme:
Ameliyattan çıktım agrim yok denilecek kadar az. Ancak narkozdan sanirim mide bulantisi ve bas donmesi olduw. DR.Fuat bey 350 cc takmis. Simdilik cok guzel duruyor cok mutluyum gelismeleri yazacagim

Saat 21:00 olmasina ragmen halen mide bulantilarim devam ediyor. Cikarinca rahatliyorum. Narkozun etkisinden oldugu soyleniyor. Agrim cok az kalarken destek almam gerekiyor. Onun disinda iyiyim.

Ameliyattan çıktım agrim yok denilecek kadar az. Ancak narkozdan sanirim mide bulantisi ve bas donmesi olduw. DR.Fuat bey 350 cc takmis. Simdilik cok guzel duruyor cok mutluyum gelismeleri yazacagim
Geçmiş olsun canım :KK66: ❤️ Oluyor bazen mide bulantısı maalesef :KK43: tuzlu çubuk kraker ye iyi geliyor :KK66: Olmadı mide bulantısı için ufak serum taksınlar ..

2. Gün
Bugün saat 05:30 gibi agrilarimin artti. Göğüslerim şişmeye ve sertlesmeye basladi. Sürekli sirt üstü yatmaktan biraz sirt agrim var. Ama genel anlamda iyiyim ve bekledigim gibi kötü gecmiyor. Bugün doktorum öğlene dogru pansuman yapip taburcu edecegini söyledi. Balakim eve gittigimde 2 kızım beni nasil karsilayacak ve günüm nasil gececek ?

Çok çok geçmiş olsun benim de 7.gunum ilk günlere göre daha iyiyim ama hala zor geçiyo benim de 1 tane çocuğum var daha dün kendim yemegini yedirebilmeye başladım inşallah siz hic ağrısı olmayanlardan olursunuz kendinizi iyi hissedince resim koyarsanız

Saat 14:00 hastaneden eve geldik. Şişlik ve gerginlik hissi devam ediyor. Birde ilaclarin yan etkilerindenmis bir sersemlik hali var. Gozlerimi zor acik tutuyorum. Doktorum agri kesici ve antibiyotik yazdi bitene kadar kullanmaliymisim. Cok agir kalmamak ve yukarida bir yere uzanmamak sartiyla kendi islerimi yapabilirmisim. Yan yatabilirmisim. Bugünlük bukadar gelismeleri yine yazacagim.

Geçmiş olsun canım göğüslerin nasıl çok dikmi ne güzel hergün neler oldugunu yazıyorsun bende takip ediyorum seni bakalım nasıl olcak gelişmeler inşallah en kisa zamanda iyilesirsin:)

Geçmiş olsun canım göğüslerin nasıl çok dikmi ne güzel hergün neler oldugunu yazıyorsun bende takip ediyorum seni bakalım nasıl olcak gelişmeler inşallah en kisa zamanda iyilesirsin:)
Evet çünkü benimde merak ettigim seyler vardi ve buradaki iyi insanlar sayesinde cok sey ogrendim. Biraz faydam olursa ne mutlu bana göğüslerim suan cok sis ve gerginlik hissi var. Ayrica koltukaltima dogru hareket esnasinda agri var. Bunlarin hepi normalmis ve bir haftaya gececekmis seneye bu zamanlara kadar iyice sekil alip guzellesecegini soyledi doktorum. Herkese bu süreçte sabirlar diliyorum. Sonuc hepimiz icin mutluluk verici olur insallah

Evet çünkü benimde merak ettigim seyler vardi ve buradaki iyi insanlar sayesinde cok sey ogrendim. Biraz faydam olursa ne mutlu bana göğüslerim suan cok sis ve gerginlik hissi var. Ayrica koltukaltima dogru hareket esnasinda agri var. Bunlarin hepi normalmis ve bir haftaya gececekmis seneye bu zamanlara kadar iyice sekil alip guzellesecegini soyledi doktorum. Herkese bu süreçte sabirlar diliyorum. Sonuc hepimiz icin mutluluk verici olur insallah
İnşallah canım sağlıklı günler diliyorum sana

3. Gün
Sabah olmuyor daha önceden goz acip kapanincaya kadar gecen zaman gecmiyor. En zor gecemdi diyebilirim bu gece için. Ödemden nerdeyse patlayacak goguslerim ne sırt üstü yatabiliyorum ne yan yatabiliyorum nede oturup uyuyabiliyorum. Hem şiş hemde feci ağrıyor göğüslerim. Ileride rahatlikla dokunabilecegim büyük goguslerimin hayaliyle tekrar uyumaya calisiyorum

iyi aksamlar öncelikle hayırlı olsun memislerinizz darısı biz isteyenlere inşallah :) ben de dr araştırmalarındayım fuat yüksel i bi çok kez duydum nasıl bir dr sizce daha cok ne tercih ediyor ameliyatlarda ve güncel fiyat bilgisi verirseniz çok mutlu olurum :)) izleme isteği yolladım bide kabul ederseniz artı artı sevinicemm :)

iyi aksamlar öncelikle hayırlı olsun memislerinizz darısı biz isteyenlere inşallah :) ben de dr araştırmalarındayım fuat yüksel i bi çok kez duydum nasıl bir dr sizce daha cok ne tercih ediyor ameliyatlarda ve güncel fiyat bilgisi verirseniz çok mutlu olurum :)) izleme isteği yolladım bide kabul ederseniz artı artı sevinicemm :)
Merhaba tesekkurler fuat beye bende tavsiye uzerine gittim cok kararli isini bilen bir doktor. Tek birsey soyledi kas alti hight profil 350 cc meme ucundan yapicaz dedi. Ve oylede oldu fiyat 8000 tl. Kadikoy florans natingel hastanesinde yapiyor ameliyati

4. Gün
Oncelikle biraz dünden bahsedeyim yavas yavasta olsa yemek yapabildim ama tabi yine göğüs kaslarim tam olarak izin vermiyor bazi isleri yapmama. Yine dun akşam duş aldim bir sorun olmadi. Gece yine zor gecti çünkü sırt üstü yattiginda nefes alamiyorum ve göğsume bicak saplaniyor hissiyati yasiyorum. Yan yine yatamadim yana kayiyormus hissiyati ve kaslarin agrisindan. 110 derecelik bir aci diyebilirim tam rahat ettigim aci agti baski hissetmiyorum ama bu kezde bu pozisyobda uyumak cok zor oluyor. Oyle boyle sabah oldu tabi 4. Gün kaslarim yine tam anlamiyla iyilesmis degil gun icinde olanlari yazmaya devam edecegim simdilik hoscakalin

Canım gelişmeleri güzel anlatiyosun bende haftaya olcam inşallah ameliyat öncesi ve sonrası neler yaptın yani yeme içme dikkat edilecek bişeyler gibi doktorunun bu konuda söylediği şeyler varmi

Canım gelişmeleri güzel anlatiyosun bende haftaya olcam inşallah ameliyat öncesi ve sonrası neler yaptın yani yeme içme dikkat edilecek bişeyler gibi doktorunun bu konuda söylediği şeyler varmi
Ameliyattan 2 hafta önce sigara kullaniyorsan birakman gerektiğini öğrendim ve kan sulandirici aspirin tarzi ilac icmemen gerekiyor onun disinda onemli birsey gormedim

X