Evet canım herkese söylenmiyor raporda yazılıyor diye biliyorum silikon protez konuldu diye o yüzden bende gizli yaptıracağımbenimde sıkıntım bu
yıllık izin hakkım vermiyolar
verselerde denk gelmez
mecbur rapor alıcam
oda nasıl olucak
raporda yazar
mı
kızlarda soruşturcak
sıkıntı
herkese söylenemio ki
Yaran bantlara yapismis canim demekki yada ordaki dokuyu zedelemisdin cikarirken.iyi yapmissin dr a sormakla:)kızlar doktorum bugun kesi yerlerindeki bantları cıkarıp kreme baslamamı soyledı ama daha bandı cıkarırken bıle kanama oldu sankı kesilmiş yerde acık yara gıbı gordum neden boyle oldu bılmıyorum doktora msj attım
ya arkadasım cıkarıyodu deri kalktı bantla hemde okadar tıtız davrandıkı canım p.tesi amelıyatta taktıgı bandı doktor cıkarttı sorun yok dedi bunları taktı dusta cıkarsa kreme basla cıkmazsa 2 gun sonra sen cıkar dedi ama daha ılk banttan kanama yaptı yara acıldı gıbı hem de bugun kendımı iyi hıssediyordum illa ki bısey olcak hey allahım daha doktor cevap vermedi beklıyorum enfeksiyon kapar yada dikiş acılmıssa oyyyyYaran bantlara yapismis canim demekki yada ordaki dokuyu zedelemisdin cikarirken.iyi yapmissin dr a sormakla:)
Yara kabuğun kalkmıştır büyük ihtimal.Keşke bantı ıslatıp çıkartsaydın,yada banyo yaparken.. O bölgeye tendürdiyot sür ve tekrar temiz gazlı bezle kapat canımya arkadasım cıkarıyodu deri kalktı bantla hemde okadar tıtız davrandıkı canım p.tesi amelıyatta taktıgı bandı doktor cıkarttı sorun yok dedi bunları taktı dusta cıkarsa kreme basla cıkmazsa 2 gun sonra sen cıkar dedi ama daha ılk banttan kanama yaptı yara acıldı gıbı hem de bugun kendımı iyi hıssediyordum illa ki bısey olcak hey allahım daha doktor cevap vermedi beklıyorum enfeksiyon kapar yada dikiş acılmıssa oyyyy
haklısın arkadasım doktor oyle deyınce bende bıse olmaz dıye yaptık ama okadar narin davrandıkkı suan işteyim doktor cevap versin de ona gore davranıcam tesekkur ederim canım :)Yara kabuğun kalkmıştır büyük ihtimal.Keşke bantı ıslatıp çıkartsaydın,yada banyo yaparken.. O bölgeye tendürdiyot sür ve tekrar temiz gazlı bezle kapat canım
o kadar ayrıntılı mı yazıoEvet canım herkese söylenmiyor raporda yazılıyor diye biliyorum silikon protez konuldu diye o yüzden bende gizli yaptıracağım
ben bile heyecanlandım senin yerine valla.Allah kolaylık versin sağlıcakla atlat inşallah.Benimki taa Ocak ayında.beklemek daha zor yaa....aklımda hep o var.bir an evvel olsakta bitse şu süreç...konunu açarsın hemen inşallah.senin sürecini takip ederiz...benim tam 8 günüm kaldi . bidahaki hafta ayin 9'un da benim ameliyat.ben isimi garantiye aldim yanimda bi arkadas olucak . agrim sizim olursa onu hirpalarim birazzzz. mazlumum benimmmm. hahahah . bakalim ben delinin tekiyim . gülme krizine girerek ameliyata alirlar beni galiba . narkosu yiyene kadar ondan sonrada tik cikmaz . taki uyanana kadar . artik ozaman da kusarmiyim . aglarmiyim üsürmüyüm . bilemiorum en cok korkuttan yani bu aslinda baska ameliyatin kendisinden risklerinden korkmuyorum hic . heycan da nasil diyim . sokakta aklima ameliyat olacagim geldikce sapik gibi gülümsüyorum . güzel kipir kipir bi duygu bu . asik oldugumda bile böyle hissetmedim kendimi
canim cok sagol . evet surda birsey kalmadi. hafta sonunu da attlatdikmi. kalio üc günümüz. bakalim hayirlisi olsun. umarim sende oldugunda mutlu edecek mühtesem sonuclar alirsin. inan burda bunu cok arzulayan herkeze diliyorum. ve de konu actim bile coktaaaaan. biraz asagalara gitmis sanirim biraz bak bulursun kesin. ordan bol bol yardim& desteklerinizi bekliorum. :* :*ben bile heyecanlandım senin yerine valla.Allah kolaylık versin sağlıcakla atlat inşallah.Benimki taa Ocak ayında.beklemek daha zor yaa....aklımda hep o var.bir an evvel olsakta bitse şu süreç...konunu açarsın hemen inşallah.senin sürecini takip ederiz...
o kadar ayrıntılı mı yazıo
o zaman ben nasıl yaptırıcam
Ama ozama ev doktoru gibi bir doktordan alman gerek bence, çünkü atıyorum "Hasan Fındık" yazarsa zaten belli olur sebebi.aslinda öyle olmamasi gerek . yani burda almanyada bile yasa cok acik dior . raporda hastaliginin nedeninin yazmasina gerek yok diye . bu özele girior . hastasin . calisamiorsun okadar . ne yani? herhangi birsey olabilir . patronunun bilmesini gerektirmeyen bisey. hic zanettmiorum yazmak zorunda olmasina bence sen önceden hangi doktordan alicaksan o raporu ara sor. yada git konus de böyle böyle ben cekiniorum mecburmu detayli detayli yazmasi diye . ama sanmam gercekten .
haklısın konuşmam lazımaslinda öyle olmamasi gerek . yani burda almanyada bile yasa cok acik dior . raporda hastaliginin nedeninin yazmasina gerek yok diye . bu özele girior . hastasin . calisamiorsun okadar . ne yani? herhangi birsey olabilir . patronunun bilmesini gerektirmeyen bisey. hic zanettmiorum yazmak zorunda olmasina bence sen önceden hangi doktordan alicaksan o raporu ara sor. yada git konus de böyle böyle ben cekiniorum mecburmu detayli detayli yazmasi diye . ama sanmam gercekten .
Sen istersen yine doktoruna sor rapora ne yazılıyor diye ben öyle biliyorum canımo kadar ayrıntılı mı yazıo
o zaman ben nasıl yaptırıcam
tmm cnmSen istersen yine doktoruna sor rapora ne yazılıyor diye ben öyle biliyorum canım
haklısın konuşmam lazım
Normal benimde var kolumu yukarı kaldırdığımda oluyor Dr a sormuştum o kasların birbirine kaynaşması için bant mı ne oluyormuş onlar deriye göre daha zor esniyormuş o yüzdenbide sol memem kolumu hareket ettirdiğimde içerden kasılıyo acaba normalmi kızlar sağda yok
haklısınRapor almadım ancak dr ismi yazsada şöyle bi şey var biz hep estetik düşünüyoruz ancak bu cerrahlar Rekonstrüktif uzmanı alanı çok geniş Bacağın yansa bile bu uzmanlar uğraşıyorlar ya da doğumsal bi anomoli olsa bence bu kadar takmayın..
aynen canım bugun kontrolum vardı masaja baslıcam artık iz içinde krem verdi hersey yolunda dedi çok şükür ..anlattıklarıma dr normal dedi birazdaha rahatladım :)Normal benimde var kolumu yukarı kaldırdığımda oluyor Dr a sormuştum o kasların birbirine kaynaşması için bant mı ne oluyormuş onlar deriye göre daha zor esniyormuş o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?