meme büyütme-25 eylül

kızlar doktorum bugun kesi yerlerindeki bantları cıkarıp kreme baslamamı soyledı ama daha bandı cıkarırken bıle kanama oldu sankı kesilmiş yerde acık yara gıbı gordum neden boyle oldu bılmıyorum doktora msj attım

Yaran bantlara yapismis canim demekki yada ordaki dokuyu zedelemisdin cikarirken.iyi yapmissin dr a sormakla:)

Yaran bantlara yapismis canim demekki yada ordaki dokuyu zedelemisdin cikarirken.iyi yapmissin dr a sormakla:)
ya arkadasım cıkarıyodu deri kalktı bantla hemde okadar tıtız davrandıkı canım p.tesi amelıyatta taktıgı bandı doktor cıkarttı sorun yok dedi bunları taktı dusta cıkarsa kreme basla cıkmazsa 2 gun sonra sen cıkar dedi ama daha ılk banttan kanama yaptı yara acıldı gıbı hem de bugun kendımı iyi hıssediyordum illa ki bısey olcak hey allahım daha doktor cevap vermedi beklıyorum enfeksiyon kapar yada dikiş acılmıssa oyyyy

Son düzenleme:
Yara kabuğun kalkmıştır büyük ihtimal.Keşke bantı ıslatıp çıkartsaydın,yada banyo yaparken.. O bölgeye tendürdiyot sür ve tekrar temiz gazlı bezle kapat canım

Yara kabuğun kalkmıştır büyük ihtimal.Keşke bantı ıslatıp çıkartsaydın,yada banyo yaparken.. O bölgeye tendürdiyot sür ve tekrar temiz gazlı bezle kapat canım
haklısın arkadasım doktor oyle deyınce bende bıse olmaz dıye yaptık ama okadar narin davrandıkkı suan işteyim doktor cevap versin de ona gore davranıcam tesekkur ederim canım :)

ben bile heyecanlandım senin yerine valla.Allah kolaylık versin sağlıcakla atlat inşallah.Benimki taa Ocak ayında.beklemek daha zor yaa....aklımda hep o var.bir an evvel olsakta bitse şu süreç...konunu açarsın hemen inşallah.senin sürecini takip ederiz...

canim cok sagol . evet surda birsey kalmadi. hafta sonunu da attlatdikmi. kalio üc günümüz. bakalim hayirlisi olsun. umarim sende oldugunda mutlu edecek mühtesem sonuclar alirsin. inan burda bunu cok arzulayan herkeze diliyorum. ve de konu actim bile coktaaaaan. biraz asagalara gitmis sanirim biraz bak bulursun kesin. ordan bol bol yardim& desteklerinizi bekliorum. :* :*

o kadar ayrıntılı mı yazıo
o zaman ben nasıl yaptırıcam

aslinda öyle olmamasi gerek . yani burda almanyada bile yasa cok acik dior . raporda hastaliginin nedeninin yazmasina gerek yok diye . bu özele girior . hastasin . calisamiorsun okadar . ne yani? herhangi birsey olabilir . patronunun bilmesini gerektirmeyen bisey. hic zanettmiorum yazmak zorunda olmasina bence sen önceden hangi doktordan alicaksan o raporu ara sor. yada git konus de böyle böyle ben cekiniorum mecburmu detayli detayli yazmasi diye . ama sanmam gercekten .

Ama ozama ev doktoru gibi bir doktordan alman gerek bence, çünkü atıyorum "Hasan Fındık" yazarsa zaten belli olur sebebi.

haklısın konuşmam lazım

kızlar amelıyatımın 14.gunu dun sporcu sutyenıne gectım rahatladım tabi baya..ama bu odemler nezaman ınecek valla ya hissetmıyorum dokununca taş gibi

bide sol memem kolumu hareket ettirdiğimde içerden kasılıyo acaba normalmi kızlar sağda yok

bide sol memem kolumu hareket ettirdiğimde içerden kasılıyo acaba normalmi kızlar sağda yok
Normal benimde var kolumu yukarı kaldırdığımda oluyor Dr a sormuştum o kasların birbirine kaynaşması için bant mı ne oluyormuş onlar deriye göre daha zor esniyormuş o yüzden

haklısın
ama raporda direk meme buyutme yazarsa
diye çekiniyorum

Normal benimde var kolumu yukarı kaldırdığımda oluyor Dr a sormuştum o kasların birbirine kaynaşması için bant mı ne oluyormuş onlar deriye göre daha zor esniyormuş o yüzden
aynen canım bugun kontrolum vardı masaja baslıcam artık iz içinde krem verdi hersey yolunda dedi çok şükür ..anlattıklarıma dr normal dedi birazdaha rahatladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…