Normal canım olabilir bende olmadı ama herkes te ödemler eşit inmiyorbuyuklugu ıyı ınerse daha iyi bı meme ucum asagıda dıgerı yukarda... aslında ıkı gogsumu esıt hıssedıyodum ama bugun sag gogsum daha gergın şiş hıssedyrm actım baktm ıkısıde aynı gıbı agrıyoda neden boyle oldu bılmıyorum telde konustum bısure acaba ondan mıdır
Canim kiyamam ya!Buna çok sevindim arkadaşım ağrıdan çok ya anlarlarsa diye çünkü bizim işyeri kurumsal bir yer değil patron şirketi ve herkes yanlış anlar diye korkuyorum
Bide geçen sene ben burun ameliyat oldum burnumda kırık vardı nefes problemim vardı ameliyat olmuşken estetik de yaptırdım fakat burnuma alışmam çok zor oldu işyerindekilerde sağolsun yok o nasıl burun erkekler bi de mankenler gibi kaldırtmışsın falan kaç ay kendime gelemedim işi bile bırakmayı düşünmüştüm neyseki alıştım burnuma o yüzden bide göğsümü yaptırdığımı anlarlarsa vay halime
Evet çok istiyorum arkadaşım allah inşallah hayırlısıynan nasip ederCanim kiyamam ya!
Eger icinde heves varsa Kesinlikle yaptir, bu senin hayatin ve senin vücudun hic kimseyi ilgilendirmez !
ay insallah canım ya resmen içerde savaş veriyo dısarı cıkıcam dıye (silikon) diğer yawrum da kabullenmıs gıbı agrıda yok hanı bu neyın nesi anlayamıyorum :) ay bı ıyılesme surecımı tamamlasam mutlu olcam hep bi tedirgınlık var tesekkur ederim canım destegın içinC ciarasisi gecmis olsun canim. Insallah gecer . bekle sabr ett biraz . benim doktorumda demisti . iki gögüsün de iyilesmesi ayni zamanda olmaya bilior. bir insan yüzünü ortadan iki' ye ayirmaya calissan iki ayni yari elde edemezsin . vucudumuz okadar kompleks ve olaganüstü ki. rabbim nasil yaratmiss :) memislerininde öyle birbiriyle alakasi yok demmeki . biri birinden daha rahat iyilesip digeri biraz daha problem yaratabilir onda bisey yok. sen doktorunun dediklerini harfi harfine uygularssan hic birseycikler olmaz . Allahin izini ile :* :* sana cok sabir ve sonunda mutluluklar dilioruum .tatlimmm takmaaaaaaaaa güzel günlerin yakindir. seviiiiiiiiin
Evet çok istiyorum arkadaşım allah inşallah hayırlısıynan nasip eder
Ben burda herkesden tek istediğim destek ve iyi bir doktor bulmak
Selam arkadaşım ben Yalova da oldum arkadaşım oralı ve orda olmuştu ve onun ki çok güzeldi bende o doktora yaptırdım ama keşke diyorum İstanbul da çok iyi doktorlar varken neden Yalova demekki kısmet bazen insanın basireti bağlanıyor o yüzden göğüsüm için çok arştırıyorumselam meleklernaz. bende burun ameliyatti düsünüyorum . haftaya gögüs ameliyatim var. sonra sene sonuna dogru da burun ameliyatti -. ayni senin söyledigin gibi bende hafif kaviz istiorum. sormamda sakinca yoksa. kime oldun sen burun ameliyatini ??
Evet herkes çok iyi gerçekten inşallah bende kısa zamanda istediğim gibi doktor bulurumBurada destek fazlasiyla bulursun canim.
Arkadaslarin nerdeyse hepsi cok Iyi ve yardim severler! Doktor önerileride cok alirsin bi kac tanesiyle görüs hangisinde kendini en emin hissettiginde ona karar verirsin canim.
hahahah aynen hele bı ıyılessınler ne şımartıcam onları :))) haklısın işte insan hemen kotu seyleri getiriyo aklına yada sabredemıyo :) kız sende ol amelıyatta bende sana boyle destek çıkayım ne zman amelıyat :)hahahaha. bak iste postifsin hemen yavrun gibi kabullenmisin tekini. mubarek sanki gögüs ameliyati degilde okuyan . da ikiz dogurdun sancak , saka bi yana güllüm hic bisey olmaz . iyilesirsin. sende muhakak benimgibi cogu konuyu esbere biliorsundur. bak o ilhamlari hemen hemen burda her arkadas yapmis ilk basta . sonra bi kac sayfa atladinmi. görüyorsun. aaaaaaaaaaayyyy ne cok mutluyum cok iyiyim . cok hoslar vs vs. sende de öyle olacak
ben de deliyim ameliyattan tam 4 gun sonra buna emın oldum...hastanede hemsıre, anestezi doktoru asıstanlar ve doktorum bıle boyle hasta gormedık dedıler gulerek girdim cıktıgımda hıcbıse yapmamısım ne aglama ne kusma suuuuu dıye uyandım vermediler tabi:) sonra doktorum geldi kaç taktınız dıye sordum kahkaha attı :)) sonra tel i elime aldım basladım tabi kaldıgım yerden devam dı komıktı yanı resmen bu amelıyat benım hayatımdaki en buyuk cılgınlık bılen 5 kısı var hahahah ...oyyy bende hem aşıgım hem nısanlıyım hem de memeliyim artıkbenim tam 8 günüm kaldi . bidahaki hafta ayin 9'un da benim ameliyat.ben isimi garantiye aldim yanimda bi arkadas olucak . agrim sizim olursa onu hirpalarim birazzzz. mazlumum benimmmm. hahahah . bakalim ben delinin tekiyim . gülme krizine girerek ameliyata alirlar beni galiba . narkosu yiyene kadar ondan sonrada tik cikmaz . taki uyanana kadar . artik ozaman da kusarmiyim . aglarmiyim üsürmüyüm . bilemiorum en cok korkuttan yani bu aslinda baska ameliyatin kendisinden risklerinden korkmuyorum hic . heycan da nasil diyim . sokakta aklima ameliyat olacagim geldikce sapik gibi gülümsüyorum . güzel kipir kipir bi duygu bu . asik oldugumda bile böyle hissetmedim kendimi
Ne güzel, az kalmış. Heyecanla senide takip ederizbenim tam 8 günüm kaldi . bidahaki hafta ayin 9'un da benim ameliyat.ben isimi garantiye aldim yanimda bi arkadas olucak . agrim sizim olursa onu hirpalarim birazzzz. mazlumum benimmmm. hahahah . bakalim ben delinin tekiyim . gülme krizine girerek ameliyata alirlar beni galiba . narkosu yiyene kadar ondan sonrada tik cikmaz . taki uyanana kadar . artik ozaman da kusarmiyim . aglarmiyim üsürmüyüm . bilemiorum en cok korkuttan yani bu aslinda baska ameliyatin kendisinden risklerinden korkmuyorum hic . heycan da nasil diyim . sokakta aklima ameliyat olacagim geldikce sapik gibi gülümsüyorum . güzel kipir kipir bi duygu bu . asik oldugumda bile böyle hissetmedim kendimi
Benimde aynikızlar canım sıkkın sol memem çok rahat sağda sanki içerden sıkıştırıyo silikon gıbı baskı var ağrı da değil basınç anlamadım ne zaman geçecek aklım fikrim orda mutsuzum
oyyy iyi bari gariplik yok ozmanBenimde ayni
benimde sıkıntım buBuna çok sevindim arkadaşım ağrıdan çok ya anlarlarsa diye çünkü bizim işyeri kurumsal bir yer değil patron şirketi ve herkes yanlış anlar diye korkuyorum
Bide geçen sene ben burun ameliyat oldum burnumda kırık vardı nefes problemim vardı ameliyat olmuşken estetik de yaptırdım fakat burnuma alışmam çok zor oldu işyerindekilerde sağolsun yok o nasıl burun erkekler bi de mankenler gibi kaldırtmışsın falan kaç ay kendime gelemedim işi bile bırakmayı düşünmüştüm neyseki alıştım burnuma o yüzden bide göğsümü yaptırdığımı anlarlarsa vay halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?