• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme buyuten var mi?

Muallacim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba,

Meme buyutmek istiyorum. Muayene oldum be 15000tl fiyat verdi. Cok buldum ama belki de unlu olmasi buna etken ya da teknigi cok iyi.

Aile doktorumuzun bir hastasi orada ameliyat olmus ve aile doktorumuz sonucu cok methetti diye gidip gorustum fakat biraz pahali geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
15000 mi? Dokunmadan karşıdan mı yapıyormuş ameliyatı? Sakın o kadar para bayılmayın. Ben 5200e oldum gayet sorunsuz bir süreç geçirdim ve çok da memnunum.

15000 mi? Dokunmadan karşıdan mı yapıyormuş ameliyatı? Sakın o kadar para bayılmayın. Ben 5200e oldum gayet sorunsuz bir süreç geçirdim ve çok da memnunum.
Nerede ve hangi doktora gittiniz?
Bu doktor Burcu Esmersoy'a yaptigini soyledi ve koltuk altindan yapiyor. Protezin icini serum fizyolojik ile dolduruyor. Omur boyu degistirme geregi yok diyor. Internetten adini girerseniz videolari var.

Bu doktor Burcu Esmersoy'a yaptigini soyledi ve koltuk altindan yapiyor. Protezin icini serum fizyolojik ile dolduruyor. Omur boyu degistirme geregi yok diyor. Internetten adini girerseniz videolari var.

Nisantasinda muayneanesi var. cok havali birisiydi. Gunde 3 ameliyat ve toplamda 4000 operasyon yaptigini soyledi

Benim meme altından ama izim çok silik 1.5 yıl oldu. Doktorum İlsun Aka, Sakarya'da.. Sırf adı var diye bir doktora ameliyat olmayın. Daha uygun bir fiyata çok çok güzel yapan doktorlar var.

Serum fizyolojik protez yapan Kaldımı yahu :))
Koheziv jel protezler kullanılıyor artık. Serum fizyolojik protezlerin komplikasyonları daha fazla . Bir araştır istersen ;)
İllede koltukaltı kesisi yöntemi istiyorsanız birçok doktor yapıyor bu kesiyi. Forumda araştırın öyle karar verin bence,acele etmeyin..

Serum fizyolojik protez yapan Kaldımı yahu :))
Koheziv jel protezler kullanılıyor artık. Serum fizyolojik protezlerin komplikasyonları daha fazla . Bir araştır istersen :KK66:
İllede koltukaltı kesisi yöntemi istiyorsanız birçok doktor yapıyor bu kesiyi. Forumda araştırın öyle karar verin bence,acele etmeyin..
O dediği hani önce dış kısmı meme içine koyuyor sonra içini sıvı ile dolduruyor o mu?

Evet aynen o işte.. Hani silikonu patlayanlar varya,sonradan hacmi küçülen,deforme olan.. İşte o protez serum fizyolojik protez..
Ben de öyle anladım ama konu sahibi daha iyi bir şey gibi söyleyince anlayamamıştım. O ilk protezlerden değil mi ya? Hakikaten onlardan yapan kalmış mı?

Serum fizyolojik silikona gore daha guvenli. Patlama durumunda vuvut bir bardak tuzlu su icmis gibi siviyi emer. Silikon ise komplikasyon yaratir. Benim sorum bu degil.

Serum fizyolojik silikona gore daha guvenli. Patlama durumunda vuvut bir bardak tuzlu su icmis gibi siviyi emer. Silikon ise komplikasyon yaratir. Benim sorum bu degil.
Silikon jel protezler yırtılsa dahi şeklini koruyor ve dışarıya taşmıyor. Hatta ufak çaplı yırtılmalar olursa (ki gerçekten çok zor bu çok düşük bir ihtimal) protezi çıkarma gereği bile duyulmuyor.

Merhaba,

Meme buyutmek istiyorum. Muayene oldum be 15000tl fiyat verdi. Cok buldum ama belki de unlu olmasi buna etken ya da teknigi cok iyi.

Aile doktorumuzun bir hastasi orada ameliyat olmus ve aile doktorumuz sonucu cok methetti diye gidip gorustum fakat biraz pahali geldi.

Bir ricada bulunacağım bu adamın bu sitede olmasını istemiyorum. Siz de buna dikkat ederseniz sevinirim. Ben ismini çıkardım

Back
X