D duygu79 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2010 44 1 46 İzmir 9 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi duygu79 #1 arkadaşlar meme başından yapılan kesiyle dikleştirme ve büyütme yaptıran var mı, iz ne zaman azalmaya başlıyor...
arkadaşlar meme başından yapılan kesiyle dikleştirme ve büyütme yaptıran var mı, iz ne zaman azalmaya başlıyor...
S symgcl Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2010 142 3 96 İstanbul 9 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi duygu79 #2 selam.ben 2 hafta önce meme başı çevresnden dikleştrme artı büyütme oldum.daha bantlar var ve izlermi görmedim.sendemi oldun olucakmısın yoksa?
selam.ben 2 hafta önce meme başı çevresnden dikleştrme artı büyütme oldum.daha bantlar var ve izlermi görmedim.sendemi oldun olucakmısın yoksa?
D duygu79 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2010 44 1 46 İzmir 10 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi duygu79 #3 symgcl .!.: selam.ben 2 hafta önce meme başı çevresnden dikleştrme artı büyütme oldum.daha bantlar var ve izlermi görmedim.sendemi oldun olucakmısın yoksa? Genişletmek için tıkla... bende bir hafta önce karın germeyle beraber meme dikleştirmme ve büyütme oldum, izleri merak ediyorum ne kadar kalacak diye
symgcl .!.: selam.ben 2 hafta önce meme başı çevresnden dikleştrme artı büyütme oldum.daha bantlar var ve izlermi görmedim.sendemi oldun olucakmısın yoksa? Genişletmek için tıkla... bende bir hafta önce karın germeyle beraber meme dikleştirmme ve büyütme oldum, izleri merak ediyorum ne kadar kalacak diye
D duygu79 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2010 44 1 46 İzmir 11 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi duygu79 #4 arkadaşlar hiç yok mu meme başından ameliyat olan, izleriniz ne alemde, şişlikler tam olarak ne zaman iniyor, paylaşırmısınız rica etsem tecrübelerinizi
arkadaşlar hiç yok mu meme başından ameliyat olan, izleriniz ne alemde, şişlikler tam olarak ne zaman iniyor, paylaşırmısınız rica etsem tecrübelerinizi
G gozde888 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2014 3 0 1 İstanbul 9 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi duygu79 #5 ameliyatınızın fiyatı ne kadar acaba bende yaptırmak istiyorum fakat maddi durumda benım için önem taşıyor
ameliyatınızın fiyatı ne kadar acaba bende yaptırmak istiyorum fakat maddi durumda benım için önem taşıyor