- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
Merhaba arkadaşlar 1 aya yakın süre önce meme dikleştirme ve protez ameliyatı oldum meme başı için krem vs ne kullandınız iz konusunda bilgilendirirseniz sevinirim örneğin 2-3 ay sonra nasıl bir görüntü alacak izler?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resim atabilirmisin cnm benim 3 ay oldu hâlâ kırmızı duruyor tenim beyaz gözüme batıyor malesefMerhaba yapılan işlem farkından mı bilmiyorum ben de meme dikleştirme ameliyatı oldum ama meme başında daha doğrusu aero denen halkaların olduğu kısımda hiç dikiş izim yok, sanki yapıştırmışlar gibi
Şuan 4. Ayım bitiyor dikiş izlerim solmaya başladılar belirginler halâ tabii ki ama hiç rahatsız olmuyorum ben iz kremini de aksatmaya başladım sanırım bu sebepten. 6 ay kullan halâ rahatsızsan lazerle de tedavi ederiz demişti doktorum
Çok geçmiş olsun güle güle kullanın
Attım cnmResim atabilirmisin cnm benim 3 ay oldu hâlâ kırmızı duruyor tenim beyaz gözüme batıyor malesef
Merhaba, sigara kullanmayanların kolay iyileştiğine dair çok yazı okumuştum. Siz sigara kullanıyor muydunuz ? Ben de temmuzda olacağım inşallah benim de sizin gibi olur. Özelden foto atma şansınız var mı acaba ?Merhaba yapılan işlem farkından mı bilmiyorum ben de meme dikleştirme ameliyatı oldum ama meme başında daha doğrusu aero denen halkaların olduğu kısımda hiç dikiş izim yok, sanki yapıştırmışlar gibi
Şuan 4. Ayım bitiyor dikiş izlerim solmaya başladılar belirginler halâ tabii ki ama hiç rahatsız olmuyorum ben iz kremini de aksatmaya başladım sanırım bu sebepten. 6 ay kullan halâ rahatsızsan lazerle de tedavi ederiz demişti doktorum
Atıyım cnmMerhaba arkadaşlar 1 aya yakın süre önce meme dikleştirme ve protez ameliyatı oldum meme başı için krem vs ne kullandınız iz konusunda bilgilendirirseniz sevinirim örneğin 2-3 ay sonra nasıl bir görüntü alacak izler?
Merhaba , malesef ben sigara kullanıyorum memelerim çok hızlı iyileştiler ama karnımda birkaç yerde problem yaşadım , yara kabukları düşünce iyileşmem gecikti ve bence sigaranın etkisiydi ama yine şükür dikiş falan atılmadı kendi kendine kapandılarMerhaba, sigara kullanmayanların kolay iyileştiğine dair çok yazı okumuştum. Siz sigara kullanıyor muydunuz ? Ben de temmuzda olacağım inşallah benim de sizin gibi olur. Özelden foto atma şansınız var mı acaba ?
Merhabalar dikişleriniz ne durumda görsel atarmısnız? Ben konu açtım resimli bi bakarsanız çok sevinirim hala kesilerim kırmızıMerhaba yapılan işlem farkından mı bilmiyorum ben de meme dikleştirme ameliyatı oldum ama meme başında daha doğrusu aero denen halkaların olduğu kısımda hiç dikiş izim yok, sanki yapıştırmışlar gibi
Merhaba bakıyorum şimdiMerhabalar dikişleriniz ne durumda görsel atarmısnız? Ben konu açtım resimli bi bakarsanız çok sevinirim hala kesilerim kırmızı
Çok doğal ve çok güzel duruyor 4 hafta için gördüğüm en güzel iyileşmelerden biri darısı benim başıma. Özel bir şey yaptınız mı?4 hafta bitti iyileşme süreci normal mi?
Korse vermiş miydi size, yaralar neredeyse geçmiş zamanla beyaz renge dönecek görünmeyecekler bile. sizin yalnızca halkada kesik değil mi? Özelden öncesi sonrası atma şansınız var mı merak ettim öncesini ben de Temmuzda olacağım umarım sizinki gibi doğal olurgerçekten mi çok teşekkür ederim 3 hafta doktorum hiç açmadı sadece dıştan baticonla demişti sonrada siltape silikon band kullanmaya başladım o şeffaf silikon band ile hep kapalı duruyo genelde. başka hiç bişey kullanmıyorm
maşallah harika iyileşmiş, hiçbişey kalmaz yakında, o kırmızılık geçicek4 hafta bitti iyileşme süreci normal mi?