Slm Arkadaslar kac gundur endiselendigim konu icin sonunda doktora gitme karari aldim ve dun gittimm, doktor bakti tahliller istedii memografi cekti, ama bunlari yapmadan once ilk muayenedede ben onemli biey oldugunu zannetmiyorum amaa, yinede tedbiri elden birakmayalim diye bunlari istiyorum senden dedii.. ve butun sonuclarim cok guzel cikti herhangi bir sey yokk.. tekrardan bi kontrol etti, kontrol esnasinda gogumdeki kabuklardan biri dokulduu, lanolin diye bir krem kullandigimdan bahsettim 5 gundur.. senin bunlar sicaktan ve havasizliktan kuruma olmus ve 1 yil boyuncada bu durumda hic nemlendirmemissin vee kuruluktan bu hale gelmis dedii, sonrada oneride bulundu, demekki bu krem sana yaramis 5 gunde kurulugu atmaya baslamissin deyipp siraladii... arkadaslar bunlar bence sizinde dikkatinizee belki aranizda yada yakininizda yasayan olur tavsiye edersinizz...
1- pamuklu iccamasiri kullanicaksin, senteikleri herzaman kullanma ,
2- surekli destekli ic camari kullanirsan hareket edecek yeri az kaldigindan havasiz kalir, her zaman tercih etmee,rahat birak..
3-Dustayken Sampuan, sabun surmemeye dikkat et..
4-Dusa girmeden once hafif zeytin yaglaya bilirsin eger kuruluk gorduysenn
5- vee vucudunu nasil nemlendiriyosan goguslerinide nemlendirmelisinn.. sonucta cok hasass ve sudan kuruma ihtimali cokk yuksekk,
Eger bunlara dikkat edersen boyle bir seyle bir daha karsilasicagini zannetmiyorumm, hava almasi cok onemliymiss..
Bilginize kizlarr, belki bir gun ihtiyaciniz olur diye paylastimm yasadigim olayii..alkisalkisalkis