Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar emzirme dönemini sorunsuz atlatmak için neler kullandınız?
arkadaşlar benim kızım on aylık doğum öncesi ve sonra mükemmel bir krem kullandım.neredeyse hiç çatlak olmadı.zaman zaman hassaslaştıysada yaraya dönüşmedi.en iyi tarafıda emzirirken silmek zorunda değilsiniz.bebeğe hiç bir olumsuz etkisi yok.bana arkadaşım yarım kalmış kremini getirmişti.çok uzun süre kullandım.bende bitince aldım ama oda yarım .yani bir tüp hayli hayli yeter.
her yerde bulunmuyor biz dağıtıcı firmayı bulmuştuk 8nişantaşındaydı ) .sonra tesadüfen bir yerde gördüm ama bana artık gerekmiyo.istanbulda yaşayanlar eminönü havuzlu handa en alt katında bir mağazada. KREMİN ADI PURELAN lanolin içerikli bir krem şiddetle tavsiye ediyorum.çünkü ben çok korkmuştum bu çatlak işinden atlattık çok şükür.bu arada kremi kullanmadan doktoruma danışmıştım. nacizane bir öneri evde de olsanız göğüs pedi kullanın acıyı hassasiyeti azaltıyo,bende öyle olmuştu.keyifli emişmeler güzel anneler. : ))
bu arada fiyatı 30 lira civarında ama değiyor.