Meme apsesi

ftsyldz07

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
16
1
38
Merhaba bayanlar .
1.5 ay önce meme apsesi teşhisi ike önce memeden apse boşaltıldı. Sonra 10 günlük pansuman temizlik . Sonra da başka dr tavsiyeleri ile ameliyat oldum. Ameliyat olali 17 gün oldu ve şişkinlik geçmedi. Az da olsa ameliyat yerinde sızıntı var.
Lütfen meme apsesi yaşayan bayanlar bilgi verebilir mi.
Bugun gittim crp 63 e yükselmiş. Vücudum bunu yeniliyor mu :KK43:

Merhaba bayanlar .
1.5 ay önce meme apsesi teşhisi ike önce memeden apse boşaltıldı. Sonra 10 günlük pansuman temizlik . Sonra da başka dr tavsiyeleri ile ameliyat oldum. Ameliyat olali 17 gün oldu ve şişkinlik geçmedi. Az da olsa ameliyat yerinde sızıntı var.

Merhaba bayanlar .
Granülomatöz mastit miydi

Yeni doğum mu yaptınız, durduk yere mi böyle birsey oldu?
ben dogum yaptigimda mastit baslangici vardi , elrktrikli sagim makinesiyle sut sagma , sicak su masaj vs toparlanmisti .
Çok geçmişler olsun .

Benim ameliyat sonrası birbirini tetiklemis dediler. Ayaklarımda eklem romatizmasi olustu 11 gündür ayağımin üzerine duramadım zamanlar çok oldu. Size bisey sormak isterim
Mastit türleri varmis. Sizin iki memede birden mi ameliyat oldunuz . Sizin gramunaloz için bize öyle bilgi verdiler. Benim sonucum Akut mastit cikti

Benim ameliyat sonrası birbirini tetiklemis dediler. Ayaklarımda eklem romatizmasi olustu 11 gündür ayağımin üzerine duramadım zamanlar çok oldu. Size bisey sormak isterim
Mastit türleri varmis. Sizin iki memede birden mi ameliyat oldunuz . Sizin gramunaloz için bize öyle bilgi verdiler. Benim sonucum Akut mastit cikti
Cumartesi randevum var bakalım ne diyecek dr biyopsi sonucu sadece granülomatöz mastit denildi daha tedaviye başlamadık inşallah verecegi ilaç iyi gelir de gecirir

Ameliyat nasılsın yaptılar içindeki kitle gibi sertligi aldılar mı sizin

ben dogum yaptigimda mastit baslangici vardi , elrktrikli sagim makinesiyle sut sagma , sicak su masaj vs toparlanmisti .
Çok geçmişler olsun .
Sut ten dolayı degilmis bu mastit türü malesef meşakkatli bir hastalık oglum 2 yasinda ancak sol memeyi 1 yaşına girmeden bırakmıştı tam emzirme olayi bittikten 3 ay sonra cikti bu dr sütten değil dedi

Çok geçmişler olsun .
Sut ten dolayı degilmis bu mastit türü malesef meşakkatli bir hastalık oglum 2 yasinda ancak sol memeyi 1 yaşına girmeden bırakmıştı tam emzirme olayi bittikten 3 ay sonra cikti bu dr sütten değil

Cumartesi randevum var bakalım ne diyecek dr biyopsi sonucu sadece granülomatöz mastit denildi daha tedaviye başlamadık inşallah verecegi ilaç iyi gelir de gecirir
Bugun bizim de sonucum granulomatoz mastit dedi ve hastaneden çıkarken antibiyotik vermislerdi. Lütfen sonucu tekrar yazar.misiniz

Ameliyat nasılsın yaptılar içindeki kitle gibi sertligi aldılar mı sizin
3 adet kitle vardi
Beni uyutup 3 kitlenin içini temizleyip birbirine bağlantı kurup 2 dren taktılar. 9 gün hastanede yattim. Antibiyotik tedavisi yaptılar.
Sizin nasıl oldu anlatır misiniz

Çok geçmişler olsun .
Hayir emzirmeye bağlı değil. Genelde o şekilde oluyormus ama
Vücuda giren bir mikrop da memede apse yapabilirmis. Yada memeden alınan bir tüy dibinden bile mikrop girebilirmis . Erkeklerde bile varmış hemşireler anlattı.
Size de geçmiş olsun

Hayir emzirmeye bağlı değil. Genelde o şekilde oluyormus ama
Vücuda giren bir mikrop da memede apse yapabilirmis. Yada memeden alınan bir tüy dibinden bile mikrop girebilirmis . Erkeklerde bile varmış hemşireler anlattı.
Size de geçmiş olsun
Sagolun , benim ustunden seneler gecti . Bi agrim sikayetim yok cok sukur . Ancak gogsumde bi kist olusmus 3 ayda bi takip yaptir dediler . Belki o zamandan kalmadir diye dusunuyorum bazen .size de cokk geçmiş olsun , rabbim şifa versin .

3 adet kitle vardi
Beni uyutup 3 kitlenin içini temizleyip birbirine bağlantı kurup 2 dren taktılar. 9 gün hastanede yattim. Antibiyotik tedavisi yaptılar.
Sizin nasıl oldu anlatır misiniz
Ben anlayamadım bir andan koltuk altımda sertlik farkettim memede agri da olustu sonra çok şiddetlendi dr antibiyotik verdi 2 tur kullandım ayni ilaçları sonra meme başına doğru kızardı morardı degisik renk aldı sonra da meme basi çöktü. Antibiyotik ten sonra igne ile cekti dr pek bir şey gelmedi dedi ilacli mr i beklicez dedi o şekilde beklerken patladı. Başka dr a gittim hemen kesi atti içini boşalttı o şekilde duruyor şu anda hala akıyor ayrıca hu sırada biyopsi oldum yarin da dr randevum var her zaman ki gittiğim dr artık başka yere yonlendirmem gerek dedi

X