Meme ameliyatımı söylemli miyim ?

Rumeysagrp

Selime Günay
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
2
4
Arkadaşlar benim yaşım 21 ve meme ameliyatı olmam gerekiyor bu keyfi birşey değil genetik bozukluktan dolayı ama ben kimseye yani ailem dışında en yakın arkadaşlarıma vs söylemek istemiyorum bir anlık içime doğuyor ama ilerde ne olur bilemezsin senin özelin sende kalsın diyor . Annem de ağlamıştı hayır kimseye demiceksin diye doktorum da böyle olman daha iyi kızım kimse bilmesin herseyini demişti

ama bir tane arkadaşım bizim köylü diğerleri değil eğer söylemezsem biryerden öğrenirlermi diye korkuyorum hani ameliyat olduğum zaman nerdesin dedikleri zaman ne diyicem çok takıntılıyım lütfen yardımcıolun

birde şöyle Birşey var ameliyattan çıktıktan sonra yalan söylediğim için utanırım sanki biliyorlarmış gibi gelir bana beni biraz gaza getirin lütfen

Herkes nelerini saklıyor bir bilsen senin özelin sende kalsın en yakinimim bile samimiyetine inanmıyorum

Sen soylersin ilerde en ufak seyinde verdigin sirlari yuzune vururlar. Bu tarz seyler senin ozelin soyleme. Haa nerdesin derlerse virus kol geziyo cikmiyorum rahatsizim da dersin. Ilerde ogrenirlerse o zaman dersin. Zaten aman aman fark yaratacak bi ameliyat degil anladigim kadariyla

Merhaba. Ben kimseye söylememiştim. 1 yakın arkadaşım ve annem biliyordu. Şuanda da bir elin parmaklarını geçmez . Canım isterse söylüyorum hani olmak isteyen biri olursa sorarsa fikir vermek için. Kimsede anlamadı bir şey zaten öncesinde hep destekle sutyen kullanıyordum. Sonra desteksiz takmaya başladım zaten ihtiyacım kalmadığı için:) 6 yıl olmuş. Nadir anlayan var oda mutlaka yaptırmış oluyor anlayan kişiler. Tabikide söyleme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…