- 10 Mart 2020
- 2
- 4
- Konu Sahibi Rumeysagrp
Arkadaşlar benim yaşım 21 ve meme ameliyatı olmam gerekiyor bu keyfi birşey değil genetik bozukluktan dolayı ama ben kimseye yani ailem dışında en yakın arkadaşlarıma vs söylemek istemiyorum bir anlık içime doğuyor ama ilerde ne olur bilemezsin senin özelin sende kalsın diyor . Annem de ağlamıştı hayır kimseye demiceksin diye doktorum da böyle olman daha iyi kızım kimse bilmesin herseyini demişti
ama bir tane arkadaşım bizim köylü diğerleri değil eğer söylemezsem biryerden öğrenirlermi diye korkuyorum hani ameliyat olduğum zaman nerdesin dedikleri zaman ne diyicem çok takıntılıyım lütfen yardımcıolun
birde şöyle Birşey var ameliyattan çıktıktan sonra yalan söylediğim için utanırım sanki biliyorlarmış gibi gelir bana beni biraz gaza getirin lütfen
ama bir tane arkadaşım bizim köylü diğerleri değil eğer söylemezsem biryerden öğrenirlermi diye korkuyorum hani ameliyat olduğum zaman nerdesin dedikleri zaman ne diyicem çok takıntılıyım lütfen yardımcıolun
birde şöyle Birşey var ameliyattan çıktıktan sonra yalan söylediğim için utanırım sanki biliyorlarmış gibi gelir bana beni biraz gaza getirin lütfen