meme amelıyatı ve sıgara

cubur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
403
4
46
İstanbul
doktorum en az 4 gun once sıgarayı bırakmam gerektıgını ve amelıyat sonrası
10 gun ıcmemem gerektıgını soyluyor......... kızlar amelıyat donemınde sıgara ıcen var mı
dun aksamdan berı kıvranıyorum hala sıgara ıcmedım bırakmak ıstıyorum ama cok zor olucak
amelıyat donemı oncesı ve sonrası sıgara ıcenler yorumlarınızı beklıyoruuuuuuuum

Cubur, doktorun gayet insaflı davranmış normalde 10 gün kadar önce bırakın derler :)

http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-350001.html

Bak bunu daha önce okumuştum, sıkıntı yaşayanlar olmuş seninde hem kendin hemde doktorunun daha elverişli bir ameliyat yapabilmesi için sigaradan biraz uzak durmanda fayda var.
Ameliyatının güzel sonuçlarla geçmesini düşün bir şekilde oyala kendini. Hani söylemesi dile kolay diyebilirsin. Bu ameliyat öncesinde bir çok alışkanlığımı bıraktım ve başlamadım. İsteyince her şey kolay :)

ben gripten nefes alamazken bile sigaraya devam ediyorum.ameliyat olmamak için bir neden daha benim için

oraletcım

bugun hıc ıcmedım şakaklarım zonkluyo sanırım dayanmak zorundayım
kendım ıcın
20 gun durabılırsem bırdaha hıc ıcmem heralde
gonderdıgın lınk olmasa bı sıgara ıcıp yatacaktım cunku uyuyamıyorum
tesekkurler:18:

canım sigaradan günün birinde öyle veya böyle vazgeçeceksin. Eğer ameliyat öncesinde dayanırsan ne mutlu sana. Hadi bakalım doktorunda şöyle azda olsa nikotinden arınmış bir bedende rahat rahat çalışsın. :))

ben gripten nefes alamazken bile sigaraya devam ediyorum.ameliyat olmamak için bir neden daha benim için

arkadasım ınan bana benım kadar bağımlısını tanımamışındır ınan bana okadr zorlanıyorum kı anlatamam
sıgara amelıyat olmaman ıcın bahane olmasın, amelıyat sıgarayı bırakmana bahane olsun

boyle sıgara ıcmeye devam edersek zevkı degıl mecburı amelyat olmak zorunda kalıcaz

sımdı mı aklın basına geldı dıyeceksın ama benım ıcın bahane bu oldu ınsallah ığlestıkten sonrada asla baslamam

söylediklerinde haklısın aslında.ama irade meselesi ve bende malesef yok.şuanda sigara benim için yemek,içmek gibi birşey.bırakabileceğime asla ihtimal vermiyorum,öyle bir girişimdede bulunmadım zaten.tiryakiliğin en üst seviyesindeyim heralde.ama senin adına sevindim.1 ay bırakabiliyorsan hiç başlama canım.

İçme canım tut kendini. Sonra kötü izlerle uğraşmak zorunda kalabilirsin. Bak ben kendimi ne güzel tutuyorum. İnan ki buna değecek

İçme canım tut kendini. Sonra kötü izlerle uğraşmak zorunda kalabilirsin. Bak ben kendimi ne güzel tutuyorum. İnan ki buna değecek

sevıyorum ben bu kadın dayanışmasını ya
herkez bıbırını motıve edıyo bıbaskası ıcın daha ıyısını ısteyıp duygularını paylasıyo
supersınız arkadaslar

canım ya ameliyattan sonra yine basladınmı sigara içmeye?

Evet cubuur.. sigara olayını ne yaptın bakiim??

Hakkaten ben bunun neticesini merak ediyorum ?? :)))

Eğer bıraktıysan soranlara doktor bırak dedi bıraktım dersin :))

kızlar bunu soylerken cok utanıyorum bırakamadım ama hatrı sayılır derecede azalttım ınsallah bırakıcam hala cabalıyorum. gunde birbucuk paket ıcerken sımdı en cok 6 7 tane ıcıyorum

Benim doktorum herhangi bir kısıt koymadı. ama ben günde 5-6 tane içiyordum, çok içenlere içme diyoruz dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…