doktorum en az 4 gun once sıgarayı bırakmam gerektıgını ve amelıyat sonrası
10 gun ıcmemem gerektıgını soyluyor......... kızlar amelıyat donemınde sıgara ıcen var mı
dun aksamdan berı kıvranıyorum hala sıgara ıcmedım bırakmak ıstıyorum ama cok zor olucak
amelıyat donemı oncesı ve sonrası sıgara ıcenler yorumlarınızı beklıyoruuuuuuuum
Cubur, doktorun gayet insaflı davranmış normalde 10 gün kadar önce bırakın derler :)
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-350001.html
Bak bunu daha önce okumuştum, sıkıntı yaşayanlar olmuş seninde hem kendin hemde doktorunun daha elverişli bir ameliyat yapabilmesi için sigaradan biraz uzak durmanda fayda var.
Ameliyatının güzel sonuçlarla geçmesini düşün bir şekilde oyala kendini. Hani söylemesi dile kolay diyebilirsin. Bu ameliyat öncesinde bir çok alışkanlığımı bıraktım ve başlamadım. İsteyince her şey kolay :)
oraletcım
bugun hıc ıcmedım şakaklarım zonkluyo sanırım dayanmak zorundayım
kendım ıcın
20 gun durabılırsem bırdaha hıc ıcmem heralde
gonderdıgın lınk olmasa bı sıgara ıcıp yatacaktım cunku uyuyamıyorum
tesekkurler:18:
ben gripten nefes alamazken bile sigaraya devam ediyorum.ameliyat olmamak için bir neden daha benim için
İçme canım tut kendini. Sonra kötü izlerle uğraşmak zorunda kalabilirsin. Bak ben kendimi ne güzel tutuyorum. İnan ki buna değecek
canım ya ameliyattan sonra yine basladınmı sigara içmeye?
canım ya ameliyattan sonra yine basladınmı sigara içmeye?
Evet cubuur.. sigara olayını ne yaptın bakiim??
Hakkaten ben bunun neticesini merak ediyorum ?? :)))
Eğer bıraktıysan soranlara doktor bırak dedi bıraktım dersin:))
hayatım daha bunun hamileliği var. şimdiden bırakman gerekir
doktorum en az 4 gun once sıgarayı bırakmam gerektıgını ve amelıyat sonrası
10 gun ıcmemem gerektıgını soyluyor......... kızlar amelıyat donemınde sıgara ıcen var mı
dun aksamdan berı kıvranıyorum hala sıgara ıcmedım bırakmak ıstıyorum ama cok zor olucak
amelıyat donemı oncesı ve sonrası sıgara ıcenler yorumlarınızı beklıyoruuuuuuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?