• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme ameliyatı sonrası memede eşitsizlik

arelli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
12
5
1
32
Arkadaşlar merhaba ameliyat olalı dokuz gün oldu nagor 300 cc yuvarlak high profil takıldı ama mememin biri yukarıda biri aşağıda duruyor fotoğraf da yükleyeceğim bu normal mi zamanla diğer memem de aşağıya inecek mi kafaya takmaktan uyuyamıyorum 🥹

Görseli kaldırın. 9 gün çok erken, korsenizi giyin, ödemlerin geçmesini bekleyin

Arkadaşlar merhaba ameliyat olalı dokuz gün oldu nagor 300 cc yuvarlak high profil takıldı ama mememin biri yukarıda biri aşağıda duruyor fotoğraf da yükleyeceğim bu normal mi zamanla diğer memem de aşağıya inecek mi kafaya takmaktan uyuyamıyorum 🥹
Çok geçmiş olsun, ben de meme büyütme düşünüyorum. Ameliyat nasıl geçti? İstediğiniz gibi olur umarım

Çok geçmiş olsun, ben de meme büyütme düşünüyorum. Ameliyat nasıl geçti? İstediğiniz gibi olur umarım
Benim sürecim çok güzel geçti kas altı olduğu halde çok zorlanmadım sadece ilk üç gün yardım alarak kalktım beşinci gündü oğluma sucuklu yumurta yapıyordum 😂

Back