Çok teşekkür ederim, size de geçmiş olsunGeçmiş olsun.. ben de kas altından kas üstüne(kas zarı altına) geçiş yaptım ve çok rahatladım. Çok daha doğal ağrısız sancısız bi süreç geçirdim. Sizinki ultra yüksek profil sanırım 410 cc ise? Ne kdr süre geçti boyuttan memnun musunuz? Bende de 425 motiva var ama bana hala bi tık küçük geliyor az daha büyük olsa tam olurmuş diyorum..
Siz protez ile hamilelik yaşadınız mı? Bunu baya merak ediyorum çünkü hani hamilelik sonrası ne durumda oluyo göğüsler sarkıyo mu ya da biraz büyüklük kalır mı süt çekilince de..Çok teşekkür ederim, size de geçmiş olsunben 4 Ocakta yaptırdım göğüslerimi henüz çok yeni buna rağmen kendi göğüsüm gibi yumuşacık ve çok doğal duruyo. Önceki taş gibi sert ve kalıp gibiydi hiç oynamıyordu bile… sanırım gözümüz alışınca daha fazlasını istiyoruz. Bana kalsa 500 cc bile taktırabilirdim diyordum ta ki hamile kalana kadar… ilerde bebek düşünüyorsanız göğüsleriniz daha dolucak emzirme sürecinde iyice dolgunlaşıcak o yüzden bence ideal 425 cc
Evet ben hamilelik yaşadım ama malesef kaybettik. 2 hafta oldu yavaş yavaş beta hcg değerim düşüyor ama hala göğüslerim çok dolu şiş. Ağrı oluyor çok fazla ben zaten ameliyat olalı 3 ay oldu üstüne hormonlar değişince göğüslerde aşırı hassasiyet ve ağrı oluyor sadece ama sarkma yaşamadımSiz protez ile hamilelik yaşadınız mı? Bunu baya merak ediyorum çünkü hani hamilelik sonrası ne durumda oluyo göğüsler sarkıyo mu ya da biraz büyüklük kalır mı süt çekilince de..
Üzüldüm başınız sağolsun.. Tam anlayamadım ameliyattan çok kısa süre sonra hamilelik olabiliyor mu ben en az 6 ay falan yasak diye biliyordum.Evet ben hamilelik yaşadım ama malesef kaybettik. 2 hafta oldu yavaş yavaş beta hcg değerim düşüyor ama hala göğüslerim çok dolu şiş. Ağrı oluyor çok fazla ben zaten ameliyat olalı 3 ay oldu üstüne hormonlar değişince göğüslerde aşırı hassasiyet ve ağrı oluyor sadece ama sarkma yaşamadım
Tesekkur ederim. Benim bu konu hakkinda bir bilgim yoktu zaten hamile oldugumu da bilmiyordum sonradan ogrendim zaten ameliyat sonrasi korona oldugum icin bebek saglikli olmadi ve gebeligim sonlandirildiÜzüldüm başınız sağolsun.. Tam anlayamadım ameliyattan çok kısa süre sonra hamilelik olabiliyor mu ben en az 6 ay falan yasak diye biliyordum.
Merhaba nasılsınız kas üstü ameliyattan sonra kac günde iyileşme sağladınız bu p tsi benimde ameliyatım süreçler hakkında bilgi alabilir miyim 2 yaşaınca bebegim var ne kadar zorlanırım dikişler sargılar vs nasil oluyorTesekkur ederim. Benim bu konu hakkinda bir bilgim yoktu zaten hamile oldugumu da bilmiyordum sonradan ogrendim zaten ameliyat sonrasi korona oldugum icin bebek saglikli olmadi ve gebeligim sonlandirildi
Neden olmasın? Ben bir bağ kuramadım.Üzüldüm başınız sağolsun.. Tam anlayamadım ameliyattan çok kısa süre sonra hamilelik olabiliyor mu ben en az 6 ay falan yasak diye biliyordum.
Esteworld te Gamze hanım var mış duydunuz mu ve eser aydoğdu acaba hangisi iyidirKızlar merhaba, çok uzun zamandır göğüs ameliyatı olmak istiyordum bir sürü doktor araştırdım görüşmelere gittim bir sürü fiyat aldım her markayı araştırdım o kadar detay gerektiren bir araştırma yapmanız gerekiyor ki daha sonra sonuç hüsran ile bitmesin. Şimdi size başıma gelen olumsuz olayı ve daha sonrasında tekrar ameliyat sürecimi anlatmak istiyorum ki sizde aynı hataları yapmayın.
Ben ilk ameliyatımı 2020 yılında B.E isimli nişantaşındaki klinikte oldum. Doktor, Natrelle isimli YASAKLANAN protezi göğüsüme koymuş :) bana hiçbir şekilde bu markanın yasaklandığını belirtmedi üstelik kas altı yapmış, benim zaten yeterli göğüs hacmim vardı ve taktığı protez kesinlikle göğüsümü doldurmayacak küçüklükteydi… 320 cc taktı, boş yere o ağrı ve acıyı çektim. Ameliyat sonrası kalp çarpıntısından nefes darlığına kadar her türlü sıkıntıyı çektim. Ameliyat sonrası 3 hafta kollarımı kaldıramadım kabus gibiydi. Koyduğu implant göğüsümde değil, göğüs kafesimde duruyordu… göğüsümde hiçbir şekilde bir şişme yoktu yani koyduğu implant göğüsümde değildi çünkü1sene bekledim dikişlerim iyice iyileşsin diye bu süre zarfında sütyensiz hiçbir şey giyinemedim o kadar kötüydü ki… daha sonra hayatımı değiştiren bir sağlık turizmi şirketi ile tanıştım. Yurtdışından geldiğim için Türkiye’de hiçbir şey bilmiyordum konaklama, hastane, vip şoforlu araç, hotel, ulaşım aklınıza gelen herşey ile ilgilendiler. Özel Medical Park hastanesinde oldum ameliyatımı. Doktor ile bizzat ben iletişimde olmadım açıkcası olmakta istemedim, benim yerime herşeyi halleden randevumu alan, muayenemi ayarlayan ulaşımı sağlayan birileri vardı kendimi prenses gibi hissettim
Göğüs ameliyatım o kadar rahat geçti ki ben narkozdan uyandığımda white chocolate mocha istiyorum falan demisiminanmazsınız belki 0 ağrı yaşadım. 1 gece hastanede kaldım bebekler gibi uyudum. Motiva marka 410 CC kas üstü yapıldı. Ertesi gün evime geldiğimde banyo yaptım evi temizledim yemek bile yaptım düşünün o kadar ağrım yoktu. Bu ameliyat sonrasında burun ve bbl ameliyatı da oldum bununla alakalı bir konu başlığı da açarım
Herşeyimle ilgilenen bu harika şirkette World Health Medical. En iyi otelde konaklayıp, en güzel hastanede ameliyat olup nereye gitmek istesem şoforlu vip vito araç ile gezdim. Teşekkürü borç biliyorum kendilerine herşeyimle ilgilendiler her soruma anında cevap verdiler ve hiçbir şüphe duymadım ameliyat olduğum için çok mutluyum