- 16 Şubat 2022
- 6
- 2
- 35
- Konu Sahibi Sevcan can
Kesinlikle kendi memenizi kullanın,kendinize bunu yapmayın.Çok araştırdım,güven verici yazılar okudum,dinledim video izledim.14 Şubat sabah 9 da ameliyata girdim.2 gün oluyor hala ağrım var ,kalkamıyorum yerimden ki ben dayanıklıyım normalde.Hiç heyecan ve korku olmadı girerken.Narkoz verilince anında bayılıp,hiçbir şey duyuyorsun. Narkozdan uyanırken her şeyi hatırlıyorum.Nefes al,bizi duyuyor musun.Ben selavat getiriyorum,kulak çınlaması var,sorularına cevap veriyorum ama duymuyorlar,Daha önce karabasan bastıysa bunun gibi.Odaya getirdiler beni vajinamda bir şey,başım dönüyor.Sonda takmışlar.Sağ ve sol tarafımda diren boruları,kolumda damardan serum.Psikolojim gidik,kıpırdayamıyorum.Belli bir süre sonra Narkozdan dolayı kusma,yürütüyorlar seni baş dönmesi,iştahsızlık derken ertesi gün sonda canını yakıyor çıkartıyorlar o gece hastanedesin günde 2 defa koldan kan alıp tansiyona bakıyorlar ve drenlerini kontrol ediyorlar.2 gün kaldım hastanede kolum kalçam delik deşik.Artık canımı yakan ne ise boş veriyorum öldürseler razıyım o derece ki ameliyata girmeden önce damar yolunu bulamayan bir hemşire acemi olduğu için kolumu delik deşik ediyor ki damarlarım belli benim.Tecribeli birini çağırın lütfen diyorum göz kararması kendimi yatakta buluyorum bayılmışım.Bakın arkadaşlar ufacık bir abartı yok anlattıklarımda.Doktor mentor marka 300 CC kas altı yüksek profil silikon takmış görüşmelerde bir çok foto gösterdim ama pansumanda gördüm ilk tenis topu gibi bir şey olmuştu.Taburcu oldum ,drenlerle eve geldim.Şu an sağ ve sol taraftan direnlerim var .Cuma günü diren çıkacak ve bandaj açılacak.Yinr canım yanacak.Şimdi ki aklım olsa,bu yaşadıklarımı görsem kesinlikle ama kesinlikle bunları kendime yapmam.Ünlüler nasıl yapmış diyorum,yazan arkadaşlar sanki doktora muayene olmuş gibi anlatmış çoğu nasıl olabiliyor işin bu boyutunu yapamadılar mı
Ben böyle bir yazı görsem yaptırmam kendime bunları yazıyorum arkadaşlar doğru bilgilendirilsin diye.Sırt üstü hareket etmeden bir mezarda yatıyor gibisiniz ve ne zaman geçecek belli değil.İşte böyle bunları bilin de yaptırın .Ben 23 bin ödedim bu işkenceye kendi paramla rezil ettim kendimi siz yapmayın.Dolgulu sütyen tercih edin
Ben böyle bir yazı görsem yaptırmam kendime bunları yazıyorum arkadaşlar doğru bilgilendirilsin diye.Sırt üstü hareket etmeden bir mezarda yatıyor gibisiniz ve ne zaman geçecek belli değil.İşte böyle bunları bilin de yaptırın .Ben 23 bin ödedim bu işkenceye kendi paramla rezil ettim kendimi siz yapmayın.Dolgulu sütyen tercih edin