Meme ameliyat sonrası sütyen seçimi

cansu078

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
67
11
27
Meme ameliyat sonrası nasıl sütyen seçmeliyiz balenli mi baleniz mi
Penti de ki lotus tarzı mı yardımmmmm:))

Ben de şuracıkta bekleyip yorumları okuyayım. Ameliyat olalı 14 gün oldu. Bir ay sonrasında sporcu sütyenine geçeceğim ama marka konusunda kararsızım. Decathlon un koşu sütyenini beğendim ama beden nasıl seçeceğim bilemiyorum. İlk başta sporcu sütyeni kullanılıyor, sonrasında istediğimize geçebiliriz.

Bana öyle demedi zaten 1 ay takıyoruz sonra normal e geçebilirsin demişti de 1 ay oldu daha kontrol e gidemedim bende balenli aldım bir kaç tane

Bana öyle demedi zaten 1 ay takıyoruz sonra normal e geçebilirsin demişti de 1 ay oldu daha kontrol e gidemedim bende balenli aldım bir kaç tane
En çok bu aşamayı sabırsızlıkla bekliyorum istediğimiz sütyeni giyebileceğiz. Ayyyy o dantelli takımlara bakar bakar alamazdım. Şimdi istediğimizi seçebiliriz

En çok bu aşamayı sabırsızlıkla bekliyorum istediğimiz sütyeni giyebileceğiz. Ayyyy o dantelli takımlara bakar bakar alamazdım. Şimdi istediğimizi seçebiliriz
Evet ama ben bir gün merak edip kullandım göğsüm sütyen şeklini aldı sonra hemen korseye döndüm bu olay böyle mi olacak

Ya balenli olmaz yani bende öyle aldım dik dursun birleşsin diye
Forumlarda ameliyat öncesi hep öyle okumuştum ancak mutlaka doktorunuza danışın kullanmadan önce.Sonuçta ameliyat geçirdik,iyileşme gibi bir sürec içindeyiz yanlış bir şey yapmayalım

Evet ama ben bir gün merak edip kullandım göğsüm sütyen şeklini aldı sonra hemen korseye döndüm bu olay böyle mi olacak
Ben şuan 14.gündeyim. Korseyi hiç çıkartmıyorum. 1 ay dolunca sporcu sütyenine geçecekmişim. Sonrasında doktorum ne derse onu yaparım

kucultme yapttırdım ohhh sadece atlet gıyınıuoruö sutyen derdıne son :)) sadece gogus ucu bandı kullanıyorum

Meme uçları belli olmaması için ne kullanmalıyız? Silikon yuvarlak meme ucu kapatıcı aldım ama hala belli olıyıor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…