Bana öyle demedi zaten 1 ay takıyoruz sonra normal e geçebilirsin demişti de 1 ay oldu daha kontrol e gidemedim bende balenli aldım bir kaç taneBen de şuracıkta bekleyip yorumları okuyayım. Ameliyat olalı 14 gün oldu. Bir ay sonrasında sporcu sütyenine geçeceğim ama marka konusunda kararsızım. Decathlon un koşu sütyenini beğendim ama beden nasıl seçeceğim bilemiyorum. İlk başta sporcu sütyeni kullanılıyor, sonrasında istediğimize geçebiliriz.
En çok bu aşamayı sabırsızlıkla bekliyorumBana öyle demedi zaten 1 ay takıyoruz sonra normal e geçebilirsin demişti de 1 ay oldu daha kontrol e gidemedim bende balenli aldım bir kaç tane
Evet ama ben bir gün merak edip kullandım göğsüm sütyen şeklini aldı sonra hemen korseye döndüm bu olay böyle mi olacakEn çok bu aşamayı sabırsızlıkla bekliyorumistediğimiz sütyeni giyebileceğiz. Ayyyy o dantelli takımlara bakar bakar alamazdım. Şimdi istediğimizi seçebiliriz
Ya balenli olmaz yani bende öyle aldım dik dursun birleşsin diye1 ay korse 1 ay sporcu sütyeni sonra da baleniz sütyen diye biliyorum bir süre de
Forumlarda ameliyat öncesi hep öyle okumuştum ancak mutlaka doktorunuza danışın kullanmadan önce.Sonuçta ameliyat geçirdik,iyileşme gibi bir sürec içindeyiz yanlış bir şey yapmayalımYa balenli olmaz yani bende öyle aldım dik dursun birleşsin diye
Ben şuan 14.gündeyim. Korseyi hiç çıkartmıyorum. 1 ay dolunca sporcu sütyenine geçecekmişim. Sonrasında doktorum ne derse onu yaparımEvet ama ben bir gün merak edip kullandım göğsüm sütyen şeklini aldı sonra hemen korseye döndüm bu olay böyle mi olacak
Gideyim de net öğreneyim bakalım :)Forumlarda ameliyat öncesi hep öyle okumuştum ancak mutlaka doktorunuza danışın kullanmadan önce.Sonuçta ameliyat geçirdik,iyileşme gibi bir sürec içindeyiz yanlış bir şey yapmayalım
Balensiz olmalı diye biliyorum ilk dönemlerMeme ameliyat sonrası nasıl sütyen seçmeliyiz balenli mi baleniz mi
Penti de ki lotus tarzı mı yardımmmmm:))
Ya bantları ben de istiyorum ama düşmüyor mu acaba?kucultme yapttırdım ohhh sadece atlet gıyınıuoruö sutyen derdıne son :)) sadece gogus ucu bandı kullanıyorum
asla dusmuyoYa bantları ben de istiyorum ama düşmüyor mu acaba?
Balenli istediğini takabilirim sadece ortası birleşsin dedi doktorum bende balenli aldım diğerleri sarkma yapabilirmişBalensiz olmalı diye biliyorum ilk dönemler
Bende aldım ama hiç olmuyorMeme uçları belli olmaması için ne kullanmalıyız? Silikon yuvarlak meme ucu kapatıcı aldım ama hala belli olıyıor.