meme ameliyat sonrası eşitsizlik

superisiiii8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2024
15
2
24
kızlar 1 ay önce meme ameliyatı oldum ve şuan sol gögsüm normalken sağ gögsüm sola göre daha aşağıda duruyor normal mi bu karşıdan bakınca esit olmadiği belli oluyor ağırlık falan kaldırdım ondan mı oldu acaba cok mutsuzum şuan lütfen bir şey diyin giydiğim korse bollaşmıştı onu iyice sıktım sağ tarafı toparlsın diye umarım işe yarar

kızlar bahsettiğim kısım bu sağ taraf sola göre daha bos ve aşağıda duruyor protez kayma falan olabilir mi bi bilgisi olan yok mu

Eklentiler

• IMG_20240608_234536.jpg
    105,9 KB · Görüntüleme: 171
kızlar bahsettiğim kısım bu sağ taraf sola göre daha bos ve aşağıda duruyor protez kayma falan olabilir mi bi bilgisi olan yok mu
Canım bana sanki diğer meme ödemli gibi geldi. İşaretlediğin güzel iyileşmiş gibi. Önceki halinde aritmetri var mıydı öncesi sonrası var mı?

Canım bana sanki diğer meme ödemli gibi geldi. İşaretlediğin güzel iyileşmiş gibi. Önceki halinde aritmetri var mıydı öncesi sonrası var mı?
aslında işaretlemediğim daha düzgün geliyor bana işaretlediğim daha şiş ve protez sanki koltuk altıma kadar geliyor ve hala ağrı oluyor o tarafta yanma gibi ödem olabilir emin değilim

Benim de aynı şikayetim var ama daha 6 gün oldu bi taraf sanki hiç ameliyat olmamış gibi ağrısız diğer daha büyük sert

Protezin tam oturmasi 6 ayi buluyor, cok minimal bir fark var, bir kac ay sonra oturmus olur. Ama siz yine de cok fazla agirlik kaldirmamaya calisin, ben korkumdan uc ay gogus kol calismamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…