- 30 Mart 2024
- 86
- 13
- 27
- Konu Sahibi angel_1907_
Çok geçmiş olsun benim de açıklık vardı sizinki kadar olmasa da benim doktorum da dikiş atmadı ve pansumanla kapandı. Sadece uzun sürüyor sabır önemli. O sarı kısımlar yağ dokusu. Normal görünüyor. Sizin açıklık baya büyük ama dikeceği doku çok ince ise tekrar yırtılır diye ya da dikişler alerji yaptığı için açıldıysa doktorlar dikmek istemiyor haklı olarak. Hangi kremi kullanıyorsunuz bana thiocilline çok iyi geldi. Sabah akşam yapıyordum. Ama mümkün olduğu kadar gün içinde açık tutmaya çalışın o zaman daha çabuk iyileşiy
Bende 164 -49 kiloyum meme dokum neredeyse yoktu doktor 355 cc taktı her ikisine de . Önemli olan kesiyi attığımda göğsünün içindeki iç cepin boyutu ona göre hangisi olursa koyacağım demişti .300-350 arası düşünürken deneyeceğim demişti 355 olmuş onu koymuş. Bilmiyorum ki vallahi ya protez mi büyük geldi yoksa normal basit bir dikiş açılması mı yoksa doktor gevşek mi attı dikişi vallahi ne düşünüceğimi şaşırdım.14 gün oldu evden dışarı çıkamıyorum hala full oturup yatıyorum mahvoldu psikolojimAh ah sorma benim zaten üst bedenim hiç yoktu dokumun az olduğunu söyledi 315 taktı sonra sağ taraf dukis tutmayınca 295 taktı ikisi arasında 20 cc fark var şu anda. Valla sizi o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam tüm o süreci psikolojik ve maddi çöküntü ile geçirmiş biri olarak hala bile korkuyorum birsey olacak diye o kadar içime işledi ki o korku. Seninki kaç cc? Bu arada 165 boy 48kg ameliyat olduğumda.