merhaba arkadaslar uzun süredir forumu takip ediyorum ama yeni üye oldum.bende meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim.izmirde yasıyoruma ama burada fiyatlar cok yüksek olduğu için şehir dışında bı yerde olucam.ama merak ettiğim bişey var tek basıma gitsem ameliyat sonrası zor olurmu?benımle gelebilecek bi arkadasım yok cünkü.malum herkesin işi gücü var.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
meme amelityatı sonrası
- Konu Sahibi cennet48
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhaba arkadaslar uzun süredir forumu takip ediyorum ama yeni üye oldum.bende meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim.izmirde yasıyoruma ama burada fiyatlar cok yüksek olduğu için şehir dışında bı yerde olucam.ama merak ettiğim bişey var tek basıma gitsem ameliyat sonrası zor olurmu?benımle gelebilecek bi arkadasım yok cünkü.malum herkesin işi gücü var.
arkadaşım bence hiç fiyat düşünme.yetmiyorsa biraz daha bekle.daha sonra kontrolleri var.gidip gelmen gerekecek.elinin altında bir doktor daha ii dir diye düşünüyorum.ben edirnedeyim. istanbulda ameliyat oldum.git gel baydı beni.tek başına ameliyat olup gelen arkadaşlar var.benim yanımda kimse olmasaydı da olurmuş.hastane çok ii di.ama duygusal açıdan birilerine ihtiyaç duyuyorsun
arkadaşım bence hiç fiyat düşünme.yetmiyorsa biraz daha bekle.daha sonra kontrolleri var.gidip gelmen gerekecek.elinin altında bir doktor daha ii dir diye düşünüyorum.ben edirnedeyim. istanbulda ameliyat oldum.git gel baydı beni.tek başına ameliyat olup gelen arkadaşlar var.benim yanımda kimse olmasaydı da olurmuş.hastane çok ii di.ama duygusal açıdan birilerine ihtiyaç duyuyorsun
derya kime ameliyat olmuştun?
doğru söylüyosun ama beklemeye tahammülüm kalmadı artık benım.hem izmirde 5000 fiyat benım olacagım yerde 2500 cok farkediyor bide.kontroller ne kadar sıklıkla yapılıyorki.ameliyatı sehir dısında olup kontrolleri izmirde baska bı doktora izmirde muayene ücreti veripte yaptıabilirim heralde?
doğru söylüyosun ama beklemeye tahammülüm kalmadı artık benım.hem izmirde 5000 fiyat benım olacagım yerde 2500 cok farkediyor bide.kontroller ne kadar sıklıkla yapılıyorki.ameliyatı sehir dısında olup kontrolleri izmirde baska bı doktora izmirde muayene ücreti veripte yaptıabilirim heralde?
evet arada çok fiyat farkı varmış cidden.ama zor olur.ilk 2 hafta sürekli kontrole gidiyorsun.dikişlerin alınacak bandajların çıkacak fln birsürü şey var.yanı 2 hafta o şehirde kalma şansın varsa olur da o da ne olursa olsun maliyetli birşey olur.bence amelıyatını orda olup da burda bir doktora kontrole gitmen de o kadar mkolay olmaz diye tahmin ediyorum.bütün doktorlar yoğun.ben kontrole gidip de beklemeden içeri girdiğimi hatırlamıyorum.iyi düşün bence acele etme.
Cennetcim merhaba,bende meme icin gun sayiyorum,seni cok iyi anliyorum cunku fiyat bi hayli yuksek bende ayni fiyata olucam.simdi fiyat cok farkedior haklisin,ben ikinci burun ameliyatimi daha ucuza getirebilmek icin baska bi sehirde olmustum inan bana simdiki aklim olsa asssslaaaaaa ama assslllaaaaa bu hatayi yapmazdim..otel,yeme icme,yol parasi rezillikte cabasi inanirmisin hem bana iki katina mal oldu hemde cok ugrastim..sen meme olucaksin hadi alah korusun kapsul oldu yada kan birikti hemen acilen dr.gormen gerek?napcaksin?diger dr. Hic ilgilenmiyorlar..hele baskasina oldugunu duyunca azarliyorlar bile..cok para harcarsin ve cok pisman olursun..ben burundan cok pisman oldum,simdi nazimicekicek bi dr.buldum allahin izniyle 2 aydan az kaldi.fiyat cok yuksek ama yapabilegim bisey yok,onemli olan sonrasi hayatim.meme buyutme ne burun,nekulak ne yuz germe gibi bisey,sonucta yabanci bir cisim tasiyacaksin icinde.iyi dusunmeni tavsiye ediyorum..insallah biran once cicilere kavusman dilegiyle,sevgiyle kal..
ben ethica hastanesinde ameliyat oldum.hastaneye bayıldım.ilgi de çok iiydi.mete aksu. kas altı ve nazlı olduğum için 5 gün istanbulda kaldım.annemin evi istanbulda kalma sorunum olmadı.3 kere kontrole gittim.şimdi yine gitmem gerekiyor ama kızın son yazılıları diye ayrılamıyorum.anneanneyle kalınca tozutuyor.kısaca 20 günde 4 kontrol....ben 4. ye gidemedim daha. arkadaşlar içinizde şüphe kalır diye düşünüyorum.yabancı bir maddeyle yıllarca.kaliteli ürün kaliteli dr derim ben.benimde buna ayırabileceğim bir bütçem yoktu.kredi kartından avans çektim.altın günü.anne desteği.birazda ev harçlığı.birde pazarlık yapın derim.
derya kime ameliyat olmuştun?
arkadaşım dr mete aksu ethica hastanesi
arkadaşım dr mete aksu ethica hastanesi
teşekkür ederim deryacım
- 13 Kasım 2009
- 513
- 9
- 296
canım bende izmirdeyim ameliyat olalı iki hafta oldu..bence izmirde bi araştırma yap.çünkü arkadaşlarında dediği gibi kntrollerin oluyo..şehirdıışında yemek içmek,otel masrafı izmire döndüğünde kontrol ücretleri falan yine aynı hesaba gelir bi de evindeki rahatlığı hiç biryerde bulamzsın.bence ii düşün acele etme..umarım hersey gönlünce olur.:81:
canım bende izmirdeyim ameliyat olalı iki hafta oldu..bence izmirde bi araştırma yap.çünkü arkadaşlarında dediği gibi kntrollerin oluyo..şehirdıışında yemek içmek,otel masrafı izmire döndüğünde kontrol ücretleri falan yine aynı hesaba gelir bi de evindeki rahatlığı hiç biryerde bulamzsın.bence ii düşün acele etme..umarım hersey gönlünce olur.:81:
aresyacım merabalar bısey merak ettım amelıyattan sonra kı kontrollerde ucret alıyorlar mı doktorlar yanı 2 hafata sureklı gıdıldıgını dusunursek epey bı malıyetlı olur sanırım
doğru söylüyosun canım ama izmir çok pahalı.arastırmadığım doktor kalmadı.4.500 ün asağısına bulamadım kesinlikle.zaten bu parayıda borç harç bulabiliyorum.yazda geldi artık güzel güzel cicilerim olsun istiyorum.kışın yine destekli sütyenler filan idare ediliyor ama yazın maalesef saklama sansımız olmuyo hem gecmiş olsun hemde hayırlı olsun canım benım.sen kime yaptırdın peki izmirde.iki hafta olmus şimdi ne durumdalar ağrın şişliğin filan ne durumda?
bende yorum yapmak istedim:) Canim tamam acilar az suruor deniliyor vs ama ilk 2 gun ozellikle gecmicek psikolojisi oluor bunalim seklinde soliim ben bunu bi cok kiside odalarina gidip bizzat gordum kizlarin gecmicek yaaa filan diolarlardi bu ayri bi psikoloji oncelikle bu psikolojide hastanede yanliz kalman zor olur birde fiziksel zorluklar var wc ye gitmen yemek yemen yataktan kalkip yatman bunlar icin yaninda biri kesin olmali burdan okumak dinlemek kolay ama yasayinca oyle olmuor soliim :) tavsiyem sunki hic olmazsa bi yakin arkdsinla git derim yaninda destek olur...simdiden kolay gelsin ii sanslar
canım ben ağrısız geçirdim ama kol hareketlerime çok dikkat ettim.. buna rağmen 4. gün bile annemin sırtımdan tutarak kaldırmasını istiyordum "aman sonra ağrısını çekmeyeyim" diye.. yani yatıp kalkarken ameliyattan sonra kendin kalkman mümkün değil.. üstelik ameliyattan sonraki ilk yemeğini de kendin yiyebileceğini sanmıyorum. en azından hastanede kaldığın süre içinde biri olması gerekir.. bu imkansızsa tek başına gitmekten başka çaren yoksa hemşirelerden de yardım istersin ama sürekli çağıramazsın öyle yatır beni kaldır beni diye..
bende cvp veriyim alıntı yapmayı unuttum ama soran arkadaşıma söylüyorum
ben ameliyat sonrasını çok ağrılı geçirenlerdenim öyle ki ilk 3 gün haplar işe yaramadı sürekli ağrı kesici iğneler yaptırdım allahtan eşim iğne yapmayı biliyor yoksa o ağrılarla arabaya binip hayatta iğne yaptıramaz çekmek sorunda kalırdım :26:
hastanede yanımda cnm arkadaşım kaldı tuvalette bile o indirdi eşoftmanı onu bile yapamıyordum kolarım çok ağrıyordu tabi bunda göğüs kafesi darlığı,çok yüksek profil protez kullanılması,ve göğüs kaslarımın kuvvetli olması gibi faktörlerin büyük rolü varmış ama ben burda bir çok arkadaşın ameliyat sonrasını buna benzer yaşadığına şahit oldum
bu arada ben sezeryan sonrası bile ağrı kesici kullanmadım oğlumu emzirdim o yanında hava civa yani
sen sen ol yanında biri olmadan ameliyata falan girme olmadı hastaneden birine biraz para ver sürekli sana baksın ama baksın yani yat kalk sürekli yardıma ihtiyacın olucak serum sürekli tuvalete gitmeni gerektiriyor allahtan bim yanımda arkadaşım vardı allah razı olsun nolur iyi dşün
ben ameliyat sonrasını çok ağrılı geçirenlerdenim öyle ki ilk 3 gün haplar işe yaramadı sürekli ağrı kesici iğneler yaptırdım allahtan eşim iğne yapmayı biliyor yoksa o ağrılarla arabaya binip hayatta iğne yaptıramaz çekmek sorunda kalırdım :26:
hastanede yanımda cnm arkadaşım kaldı tuvalette bile o indirdi eşoftmanı onu bile yapamıyordum kolarım çok ağrıyordu tabi bunda göğüs kafesi darlığı,çok yüksek profil protez kullanılması,ve göğüs kaslarımın kuvvetli olması gibi faktörlerin büyük rolü varmış ama ben burda bir çok arkadaşın ameliyat sonrasını buna benzer yaşadığına şahit oldum
bu arada ben sezeryan sonrası bile ağrı kesici kullanmadım oğlumu emzirdim o yanında hava civa yani
sen sen ol yanında biri olmadan ameliyata falan girme olmadı hastaneden birine biraz para ver sürekli sana baksın ama baksın yani yat kalk sürekli yardıma ihtiyacın olucak serum sürekli tuvalete gitmeni gerektiriyor allahtan bim yanımda arkadaşım vardı allah razı olsun nolur iyi dşün