meme altı kesisi yöntemi ile ameliyat olan arkadaşlar izleriniz ne durumda?

aprilsecret

aman be!
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
197
4
96
Kocaeli
meme altı kesisi yöntemi ile ameliyat olan arkadaşlar izleriniz ne durumda? benim izlerim tenimden kabarık. ve bence olması gerekenden büyük dikiş izlerim var. renkleri tenimle aynı ama beni rahatsız ediyor. hiçbir ürün kullanmadım siz neler yaptınız paylaşır mısınız?

Contratubex'i ar yada buna benzer herhangi bir jeli kullanarak izlerin zamanla kaybolmasina yardimci olabilirsiniz :)

meme altı kesisi yöntemi ile ameliyat olan arkadaşlar izleriniz ne durumda? benim izlerim tenimden kabarık. ve bence olması gerekenden büyük dikiş izlerim var. renkleri tenimle aynı ama beni rahatsız ediyor. hiçbir ürün kullanmadım siz neler yaptınız paylaşır mısınız?

Merhaba ben 27 temmuzda ameliyat oldum. Doktorum xeragel isminde jel formunda bisey verdi hergün 3-4 defa yaraların ustune suruyorum bnm izlerim hala kızarık ve yara hatta ama bakalım zamanla ne işe yaricak bu jel yaklaşık 6 ay kullanmamı söyledi dediğine göre hiç iz kalmayacakmış

kızlar özür dliyorum unutmuşum. ben de contactubex kullanmıştım doktorun tavsiyesiyle başlarda. 1 ay kadar kullandım. düzenli kullanmadım diye mi böyle oldu acaba?

Back
X