- 7 Ocak 2017
- 211
- 48
Aa sizin protez vardı anladım benimki meme küçültme olduğu için galiba ameliyat olmadım lokal anestezi ile dikti Allah yardımcınız olsunBeni uyutacaklarmış, çünkü protez de çıkartılıp temizlenicek, içerde de enfeksiyon temizlenecek, tekrar protez takılacak. Tek sağ meme. Eğer bu kadar açılmasaydı, pansumanla kurusaydı sadece dikeceklerdi . Ama benim kurumadı, yarık oldu şu an
benım 3 hafta ama kapanma yokta sizce ıkıncı ameliyat gerektırır mıAa sizin protez vardı anladım benimki meme küçültme olduğu için galiba ameliyat olmadım lokal anestezi ile dikti Allah yardımcınız olsun
Doktorunla mutlaka görüş benim doktorum pansumanla kapatalım dedi 3 gün gittim ıslak pansuman yaptı ilaç sürdü baktı çok yavaş iyileşiyor açık yara hemde iz kalacak hemen dikelim dedi benim bundan büyüktü açılan yerbenım 3 hafta ama kapanma yokta sizce ıkıncı ameliyat gerektırır mı
benım doktor inatla iyileşecek diyor krem sürmeye devam et dediDoktorunla mutlaka görüş benim doktorum pansumanla kapatalım dedi 3 gün gittim ıslak pansuman yaptı ilaç sürdü baktı çok yavaş iyileşiyor açık yara hemde iz kalacak hemen dikelim dedi benim bundan büyüktü açılan yer
fotograf atma şansınız var mı acılmıs haliDoktorunla mutlaka görüş benim doktorum pansumanla kapatalım dedi 3 gün gittim ıslak pansuman yaptı ilaç sürdü baktı çok yavaş iyileşiyor açık yara hemde iz kalacak hemen dikelim dedi benim bundan büyüktü açılan yer
İyileşirmişte hem geç iyikeşir hemde iz kalır diyebenım doktor inatla iyileşecek diyor krem sürmeye devam et dedi
Msjda atım ilk açılınca çektim sonra dahada büyüdü meme başının%80 i ni tekrar dikti benim açılan yer meme başıfotograf atma şansınız var mı acılmıs hali
Nasıl oldunuzgecmıs olsun benımkı en son ne olacak bakalım
Bende merak ettim ama nasıl oldu diyeMsjda atım ilk açılınca çektim sonra dahada büyüdü meme başının%80 i ni tekrar dikti benim açılan yer meme başı