Ben iyiyim şükür akıntım durdu ama dikişlerim zor iyileşiyor tenimle alakalı sanırım. Eriyen dikişleri halen eritemedim o şekilde bendeTeşekkür ederim sorduğunuz için siz nasılsınız ben hala hastanede yatıyorum bugün yan odama aynı benim gibi biri daha geldi onunda enfeksiyon olmuş yarın ameliyata alacaklar meme konusunda yetersiz bir hastaneye düştüğüm aşikar şuan diren takılı tek göğüsümde
Çok sevindim sizin adınıza temkinli olmayı bırakmayın maske kullanın kuluçka süresi oluyormuş enfeksiyonunda dr yanında biri hohh dese olur diyorBen iyiyim şükür akıntım durdu ama dikişlerim zor iyileşiyor tenimle alakalı sanırım. Eriyen dikişleri halen eritemedim o şekilde bende
Dün yan odama aynı şekilde bir hasta daha geldi süreçi benimle aynı birebir oda ameliyatta şuan enfeksiyondan diren takılmadı korse giydirilmedi sarılmadı sadece pansumanlarAaa hadi yaa çok üzüldüm adınıza yaa demek ki cidden öyle aybı sizin gibi biri geldiyse hastane sıkıntılı bir yer şikayet edin iyileşince o kadar acı çektiniz yazıktır ya bi silikon iki ameliyat direnler falan yazık canınıza ilk ameliyatta diren takılmış kıydı
Hafi yaa benim seks sırasında oldu biliyor musun iyileşmiştim baya söylemesi ayıp partnerim üzerim de terledi göğüslerime bulaştı ertesi gün akmaya başladıÇok sevindim sizin adınıza temkinli olmayı bırakmayın maske kullanın kuluçka süresi oluyormuş enfeksiyonunda dr yanında biri hohh dese olur diyor
Bana da diren ve korse takılmadı ama sargılarım vardı baya hiç akıntım olmamıştı iki ay sonra olması gariptiDün yan odama aynı şekilde bir hasta daha geldi süreçi benimle aynı birebir oda ameliyatta şuan enfeksiyondan diren takılmadı korse giydirilmedi sarılmadı sadece pansumanlar
iki ayda dikiş kapanmıyor mu nasıl aktı kiBana da diren ve korse takılmadı ama sargılarım vardı baya hiç akıntım olmamıştı iki ay sonra olması garipti
İşte kapanmaya yakın bi delik gibi bşy oluştu ve aktıiki ayda dikiş kapanmıyor mu nasıl aktı ki
Çok geçmiş olsun başka bir doktora daha gitme ihtimaliniz varsa hiç beklemeyin belliki çok acık bir sorun var üzerinde durmuyor hiç beklemeden başka bir doktora gözükündoktor hıc bır sey yok reaksıyon gostermıs dedı ama cok korkuyorum
Ayyy napmış nasıl dikmiş öyle çarpık çurpuk enfeksiyon gibi duruyor ama bilemedim ki antibiyotikli krem sür bol boldoktor hıc bır sey yok reaksıyon gostermıs dedı ama cok korkuyorum
doktor hıc bır sey yok reaksıyon gostermıs dedı ama cok korkuyorum
baska bir doktorlada görüstüm krem dedi ama bu durumu yaşıyan biri varmı nasıl bir süreç strest içindeyimÇok geçmiş olsun başka bir doktora daha gitme ihtimaliniz varsa hiç beklemeyin belliki çok acık bir sorun var üzerinde durmuyor hiç beklemeden başka bir doktora gözükün
yeni mi ameliyat oldunuzBenim açılmayı görseniz sizinkiler açılma değil dersiniz,inş. kapanır sizin minik açılmalar.
Ortadan aşağı açıldı benim rezalet..
doktor sebebiyet ne söylediyeni mi ameliyat oldunuz
Yarın sabah tekrar ameliyata alıyorlar, enfeksiyon vardı. Geçmedi. Sebep vs herşeyi ben de yarın sorucam. 9 Şubat'ta olmuştum.doktor sebebiyet ne söyledi
Beni de 2. Kez diktiler lokal anestezi ile senin nasıl olacakmış?Yarın sabah tekrar ameliyata alıyorlar, enfeksiyon vardı. Geçmedi. Sebep vs herşeyi ben de yarın sorucam. 9 Şubat'ta olmuştum.
Beni uyutacaklarmış, çünkü protez de çıkartılıp temizlenicek, içerde de enfeksiyon temizlenecek, tekrar protez takılacak. Tek sağ meme. Eğer bu kadar açılmasaydı, pansumanla kurusaydı sadece dikeceklerdi . Ama benim kurumadı, yarık oldu şu anBeni de 2. Kez diktiler lokal anestezi ile senin nasıl olacakmış?