- 15 Mayıs 2024
- 10
- 1
- 28
-
- Konu Sahibi lazkizi_5334
Ele gelen kitle yok hep bakiyorum ama bu durum beni aşırı etkiledi bi görseniz kafam hep burda surekli bunu düşünüyorum kendimi rahatlatmaya calisiyorum ama yok yani diyorum 4 yılda ciksa cikmaz miydi yaa çıkardı ele gelen bsy yok herhangi bir belirti yok sadece agri hassasiyet varKorkmayın bir şey olsa anlarlardı. Süt kanalları falan tıkanmış olabilir o yüzden ağrı yapıyor olabilir. Ultrason mutlaka çektirin içiniz rahat etsin.
Ağrının bir sebebi vardır mutlaka ama işte doktorlar bilir. Aklınıza kötüyü getirmeyin. Kontrollerinizi yaptırın.Ele gelen kitle yok hep bakiyorum ama bu durum beni aşırı etkiledi bi görseniz kafam hep burda surekli bunu düşünüyorum kendimi rahatlatmaya calisiyorum ama yok yani diyorum 4 yılda ciksa cikmaz miydi yaa çıkardı ele gelen bsy yok herhangi bir belirti yok sadece agri hassasiyet var
Cuma gunu uag cektiricem ozeldeAğrının bir sebebi vardır mutlaka ama işte doktorlar bilir. Aklınıza kötüyü getirmeyin. Kontrollerinizi yaptırın.
Bende ki hic gecmiyor hep agriyo adet düzensizliğim de vardi bekarken ondan da olabilir demislerdi banaBenimde regli öncesi çok ağrır çoğu kadın yaşar bu ağrıyı normal bi durum
Evet bu arada oda etkiler sürekli elle kontrol etmene gerek yok ayda bır kere bak beze vs var mı diye zaten ultrasonda hersey belli olur içinde rahat eder mesela ablamdada koltuk altında şişlik vardı dr.a gitti bazen lenf bezleri bile şişebiliyormus önemli bişey değil anlayacağın internetten de hastalık vs araştırma kafayı yersinBende ki hic gecmiyor hep agriyo adet düzensizliğim de vardi bekarken ondan da olabilir demislerdi bana
Bende yakın bi süreçte senın gibiydim çok iyi anlıyorum seni tek tavsiyem internetten gercekten araştırmaAy galiba haklisiniz benim psikolojim hic iyi degil
Vallahi elimde degil dusunmemeye çalışıyorum bsy oluyo hemen internetten bakıyorumBende yakın bi süreçte senın gibiydim çok iyi anlıyorum seni tek tavsiyem internetten gercekten araştırma
Kendi kendime evham yapip ay sanki buda bende var şu da ay gogus ucum cekildi ice doğru sanki diye diye kendime eziyet ediyorum yani dua edin bana nolurne zman vazgecersen o zamn iyileşirsin
Tabii ederim zaman herşeyin ilacıdır bir imtihan bu da geçer dert etmeKendi kendime evham yapip ay sanki buda bende var şu da ay gogus ucum cekildi ice doğru sanki diye diye kendime eziyet ediyorum yani dua edin bana nolur
Aynısı bende var 1 yıldır. Genel cerraha muayeneye bile gittim USG çekildi bir şey yok dediler ama hâlâ aklımda acaba var mı diyeKendi kendime evham yapip ay sanki buda bende var şu da ay gogus ucum cekildi ice doğru sanki diye diye kendime eziyet ediyorum yani dua edin bana nolur