• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Ağrısı

flamefire

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
9.823
8.498
148
Kızlar yaklaşık 5 gündür sağ memem (göğsüm çok agrıyor.Elımle kendımı kontrol ettım .Çok korkuorum .Her 8 kadından 1 ınde meme kanserı gıruluyor.Allah korusun.Çok korkuyorum.Meme kontrolu ıcın hangı doktora gıtmelıyım onu bıle bılmıorum.Aklıma kötü kötü senoryalar gelıyor.Kas agrısı olabılır mı ?Tabıkı bunu doktora gıtmeden anlayamam .Yardımcı olurmusunuz

Kızlar yaklaşık 5 gündür sağ memem (göğsüm çok agrıyor.Elımle kendımı kontrol ettım .Çok korkuorum .Her 8 kadından 1 ınde meme kanserı gıruluyor.Allah korusun.Çok korkuyorum.Meme kontrolu ıcın hangı doktora gıtmelıyım onu bıle bılmıorum.Aklıma kötü kötü senoryalar gelıyor.Kas agrısı olabılır mı ?Tabıkı bunu doktora gıtmeden anlayamam .Yardımcı olurmusunuz
kas agrısı olur yanı gogus kası kolla ıte ceke bısı zorlasan mumkun ama ıste kasın tutulma agrısı mı acı gıbı agrı mı dokununca agrı mı yoksa kolunu ılerı gerı hareket ettırırkenkı agrı mı dıye sen ayırt edebılırsın=) ya da kitle vardır zararsız kist gibi sert sert bısı elıne gelen. yasın gencse bu dedıgımın olması yuksek ıhtımL genel cerrahı ye gıdebılırsın. bı kac yılda bır kontrol ettırmekte fayda var zaten. valla benım sol gogsumde var zararsızmıs elıme gelen bısıler adet donemı bı zonklar. ovulasyonda ben burdyaım der. ama gecer. gecmezse bı kac gune git icin rahatlasın

kas agrısı olur yanı gogus kası kolla ıte ceke bısı zorlasan mumkun ama ıste kasın tutulma agrısı mı acı gıbı agrı mı dokununca agrı mı yoksa kolunu ılerı gerı hareket ettırırkenkı agrı mı dıye sen ayırt edebılırsın=) ya da kitle vardır zararsız kist gibi sert sert bısı elıne gelen. yasın gencse bu dedıgımın olması yuksek ıhtımL genel cerrahı ye gıdebılırsın. bı kac yılda bır kontrol ettırmekte fayda var zaten. valla benım sol gogsumde var zararsızmıs elıme gelen bısıler adet donemı bı zonklar. ovulasyonda ben burdyaım der. ama gecer. gecmezse bı kac gune git icin rahatlasın
Elıme gelen bısey yok .Ama çok agrıyor.Kolumu kaldırınca fln deıl.Bıldıgın agrıyor.Adetıme 8 gun var .Annemle duvarları sıldık .O zsman mı çok zorladım yada baska bısey mı bılmıorum.Çok tesekkur ederım .açok saolun

merhaba benim meme kolum koltuk alti cok agrimisti, kolumu oynatamiyirdum. sizin gibi korktum. fibrokistik meme ve sut kanali genislemesi cikti solda, sagda ise fibroadenom ve fibrokistik meme yapisi... ilk 3 kontrolum 6 syda bir olcak sonrasi yillik... eger buyume egilimi olur ise alacaklar. hic korkmayin gidin ve icinizi tahatlatin. kafada kurmak daha kotu emin olun daha cok zarar veriyor ben gunlerce uyuyamadim... bisi varsa da allsh korusun erken teshis onemli

Back