Melzeyit'den kareler

melzeyit

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
3.046
1
641
Çorum
arkadaşlar bende yeni bir makina ile tekrar sahalara döndüm her nekadar gerçekten acemi olsamda fotoğraf çekmek benim için birtutku ama buraya ekleyememek gibi bir sıkıntım var bana yardımcı olursanız sevinirim
gerçi şuan deniyorum yükleyebilicekmiyim diye ama olmaz ise yardımlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• $Resim%20110.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 70
  • $Resim%20045.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 58
  • $Resim%20091.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 63
  • $Resim%20003.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 69
  • $Resim%20053.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 64
bu şekilde ancak oldu ama fotoğraflar küçük görünüyor şimdiden yardımllarınız için teşeşkürler

valla melzeyit şaka maka sen buişi biliyon bacım,makina sağlam bişiy anladığım kadarıyla gayet net ve hoş. özellikle teyzeciğimin fotosu çok hoş. ne diyim hayatım, ellerine emeğine sağlık,güzel resimlerini bekliyorum. opuyorumnanaktan

çok güzeller devam et fotoğraf çekmeye bence portrelerde çok başarılısın bir de photoshop ya da benzeri bir programla fotoğraflarını renklendirsen daha da şahane olacak, örneğin o sakallı dedeyi ve son fotoğraftaki nineyi sepya tonlarında ya siyah beyaz ışıklarla renklendirsen çok çarpıcı kareler elde edersin, ellerine sağlık

malice teşekkürler evet photoshop alacam en kısa sürede şuan sağa sola haber saldım bu ay inşallah halledecem ondan sonra bu iş dahada iyi olur galiba

melzeyitim çok güzel fotoğraflar çekmişsin 2.sine bayıldım özellikle bir de makinem iyi değil diyorsun. Ellerine sağlık.

fotoğrafları sevdim yerimseniben
kompozisyonlar başarılı
teknik konuda biraz daha ilerletirsen çok güzel şeyler çıkacağına eminim
birde makina kompakt mı yoksa dslr mi?
photoshopu nette indirebilirsin :jeyyar:

malesef makinam koöpakt şuan ekonomik durumdan dolayı bununla idare edecem bi süre çok keyif vermiyor çekerken ama yinede boş durmaktan iyidir diye düşünüyorum uzun zamandır elimde makina yoktu sağdan soldan idare ediyordum zamanla çok iyi şeyler çıkartacam ama acemilikte bukadar şimdilik

biraz photoshopla nefis tonlar elde edebilirsin yerimseniben
ama dediğim gibi kompozisyonlarını çok beğendim
kadrajlamada sana ufak bir tavsiye vereyim
kişiyi kadrajın sağında tut sol taraf bol kalsınyerimseniben
bak bu benim çektiğim bir fotoğraf cümbüşü çalan kişi sağda sol boş yerimseniben

ham halindeki tonları hiç beğenmemiştim biraz photoshopla bu hale geldi

harika bir fotoğraf bu fikrini kesinlikle değerlendirecem photoshopu en kısa sürede hayatıma sokacam fotoğraflarım renklensin en büyük hayalim 10 Nisan bizim bayramımız bir sergi açmak bu sene olmazsa bile allahım inşallah seneye nasip eder dıptısdıptıs bilgilerinden faydalanmayı gerçekten çok isterim

saol canım olumunekankayizsmile
10 nisan kısa bir süre sergi içinboshayallersmile
çekeceksin işleyeceksin vs. baya zamanını alır
birde baskı kısmı var tabi boshayallersmile
elimden geldiğince seve seve yardımcı olurum olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…