Meltem Hanimm çok Ama çok önemliiiii Yardiminiza Ihtiyacim Varr

M

mutsuzzz

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi mutsuzzz
Arkadaşlar merhaba bu siteyi ve bu sitedeki dostlukları görünce banada yardım edebileceğinizi o sıcak sevginizi benden de esirgemeyeceğinizi beni dinleyip sorunuma ortak olacağınızı düşündüğüm için buraya kayıt oldum.ben 24 yaşında nişanlı bir genç kızım 6 yıl boyunca sevdiğim insanı aileme kabul ettirmek için uğraştım çok yıprandm çok yoruldum bir günüm ağlamadan geçmedi geçmiyorda.çok sevdiğim insanla büyük bir mücadele den sonra nişanlandık şimdi neden mutsuzsun diye düşünücek olan olur benim yıllardır içimde sakladığım ve bir yakınımla dahi paylaşamadığım bir sorunum var sorun vajinam çok fazla dışarı sarkık araştırmalarım sonucu bunun labioplasti olabileceği kanatine vardım ama gel gelelimki doktora gidemiyorum cesaret edemiyorum yıllardır kendimi o kadar korkuttumki kötü bişey duymaktan korkuyorum ve düğünümüze 1 ay kadar falan kaldı nişanlıma bunu nasıl anlatırım bilmiyorum ailesi falan çok tutucu kendisi de öyle beni anlamayıp yanlış düşünüp ayrılmasından korkuyorum aslında düşünecekleri değil ondan ayrılmak korkutuyor beni çünkü onu canımdan çok seviyorum onun için iki defa ölümden dönmüş birnin sevgisini tahmin edebilirsiniz.böyle bir sorunu annemle paylaşmak isterdim ama annem köy kadını bunu anlayamaz ve yaygara koparır ablam yok ki ona anlatayım yakınımda tek dostum vardı oda yok artık kimle konuşucağımı ne yapacağımı bilmiyorum sizlerin yardımına çok ama çok ihtiyacım var artık ölümle burun buruna yaşıyorum her an kendime bişey yapabilirim çok çaresizm her gün ağlamaktan bıktım usandım şuan mutlulukların en büyüğünü yaşamam gerekirken ben o beyaz gelinliğin hayalini bile kuramıyorum ne yapıcam Allah rızası için bişeyler söyleyin yardım edin çok ama çok çaresizim artık geceleri uyku uyuyamıyorum uyku hapları serseme çeviriyor ne yapmalıyım çok sevdiğim insana sizce haksızlıkmı ediyorum bazen ona layık olmadığım düşüncesinden kendimi alamıyorum sonra diyorum ben ne yaptım ona layık olmayacak delirecek gibiyim ne olur yardımlarınızı esirgemeyin benden yalvarıyorum...

MELTEM HANIM BU SORUNUMU DAHA ÖNCE ARKADAŞLARLA PAYLAŞMIŞDIM BURAYA DA YAZDIMKİ ÖNCELİKLE SORUNUMU ANLAMANIZ İÇİN..
PİSKOLOJİK OLARAK ÇOK KÖTÜYÜM KAFAMDA HEP ÖLÜM DÜŞÜNCESİ VAR BUNU ÇIKARAMIYORUM BEYNİMDEN HEP MUTSUZ OLUCAM DÜŞÜNCESİNDEN SIYRILAMIYORUM HAYATTAN İNSANLARDAN KOPDUM SEVDİĞİM İNSANDAN BİLE UZAKLAŞTIM NE OLUCAK BENİM BU HALİM DÜZELMEM İÇİN Bİ PSİKİYATRİ ŞARTMIDIR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

X