Saç Kesim Şekilleri meltem cumbul ve kısa saçları:)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

bisquit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
96
Yer
İstanbul
kızlar süperstar aileyi izleyenler bilir...meltem cumbulun yeni hemen hemen erkek kısalığındaki saçlarını görmüşsünüzdür:) inanılmaz bayıldııım...eeee kıvanç tatlıtuğ da işini biliyo yani:)

meltem1.JPG

ben hic begenmedim ya..
kivanc icin beren saatle gorusuyor diyolar bilemicem.

Ben bu bayana ne bu saçı ne de o giydiği giyisileri hiç yakıştıramıyorum :sinifsinif:

bende beğenmedim sevmem zaten bu kadını.kocaman ağzı var.ama saç rengi güzele benziyor

kızlar süperstar aileyi izleyenler bilir...meltem cumbulun yeni hemen hemen erkek kısalığındaki saçlarını görmüşsünüzdür:) inanılmaz bayıldııım...eeee kıvanç tatlıtuğ da işini biliyo yani:)

Meltem Cumbulu beğenirim ama bu saç yakışmamış mafoldumben ayrıca Kıvanç Tatlıtuğ ile beraberlerse Meltem Cumbul şanslı diye düşünüyorum :delphin:

Meltem Cumbulu beğenirim ama bu saç yakışmamış mafoldumben ayrıca Kıvanç Tatlıtuğ ile beraberlerse Meltem Cumbul şanslı diye düşünüyorum :delphin:

şanslı olmasına şanslı da tabi tek taraflı olmuyo ya...kadına helal olsun tavlamış onu yani...işini bilen bi kadın...kıvanç tatlıtuğda seviyo hoşlanıyo ki beraber..

Meltem Cumbul u severim çok doğal bir kadınn..
Ama nedense kısa saçı bende yakıştıramadım kendisine....
Uzun saçlı hali ile daha iyiydii...

Meltem cumbulun görüntüsünü değil,oyunculuk yeteneğini beğeniyorum sadece.Bu zamana kadar en güzel hali Beşik Kertmesi dizisindeydi.Biraz daha güzel bir saç olabilirdi.Erkek gibi bir saç modeli.Bazısına güzel gidiyor kısa saç,ama yüz güzelliği olunca güzel oluyor bence.

evet superstar aile ile meltem cumbulun ne kadar yapmacık bi kadın olduğunu anlamış olduk...ilmlerde ne kadar doğal ve samimi ise,yarışmasındada o kadar yapmacık...
saçıda hiç güzel değil hiç beğenmiyorum çok çirkin kadın..

onu kadınların çoğu sevmiyor ama erkekler de bayılıyor aksine....ne ilginçtir...

kim ne derse desin,çok klas bir kadın.herşey yüz güzelliği değil.daha önemli şeyler var hayatta

bende hic sevmem bu kadini,sac modelide cirkinligine ,cirkinlik katmis,,,
kimine yakisir bu model,ama buna yakismamis iste,cirkin olunca,,,,,,

ben de çok beğenirim kadını. yeni nesil en iyi bayan oyunculardan biri. ayrıca kendine has bir havası var. ama ne yazık ki ben onu ense boyundaki iri bukleli saçlarla daha çok beğeniyorum.

Back