Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hic begenmedim ya..
kivanc icin beren saatle gorusuyor diyolar bilemicem.
kızlar süperstar aileyi izleyenler bilir...meltem cumbulun yeni hemen hemen erkek kısalığındaki saçlarını görmüşsünüzdür:) inanılmaz bayıldııım...eeee kıvanç tatlıtuğ da işini biliyo yani:)
Meltem Cumbulu beğenirim ama bu saç yakışmamış mafoldumben ayrıca Kıvanç Tatlıtuğ ile beraberlerse Meltem Cumbul şanslı diye düşünüyorum
kızlar süperstar aileyi izleyenler bilir...meltem cumbulun yeni hemen hemen erkek kısalığındaki saçlarını görmüşsünüzdür:) inanılmaz bayıldııım...eeee kıvanç tatlıtuğ da işini biliyo yani:)
Meltem Cumbulu beğenirim ama bu saç yakışmamış mafoldumben ayrıca Kıvanç Tatlıtuğ ile beraberlerse Meltem Cumbul şanslı diye düşünüyorum
şanslı olmasına şanslı da tabi tek taraflı olmuyo ya...kadına helal olsun tavlamış onu yani...işini bilen bi kadın...kıvanç tatlıtuğda seviyo hoşlanıyo ki beraber..
kim ne derse desin,çok klas bir kadın.herşey yüz güzelliği değil.daha önemli şeyler var hayatta