Meloş 'un Çeyizcikleri

canım son eklediğin takım görsel olarak güzelama benimkine cevap olarak eklediğin hiç güzel değil, çok basit sanki.İllaki su takımı alacağım diyorsan sn eklediğini al :) Ama; onların da ağzındaki sarı şerit zamanla çıkıyor renk atıyor haberin olsun.Annemin var o bardaklardan oradan biliyorum.Bence real'e falan da bak bi.Orda da ayrı ayrı bardakları takı yapabilirsin.Ya da paşabahçe olabilir.Benimkisi fikir :)

ahh arkadaşım ben bugün bir çılgınlık edipp aldım sarı yaldızlı bir takım.. inşallah sizlerde beğenirsiniz :16:

su takımımıda aldım allahın izniyleeee :1:

su takımı aynen bu ama sadece sürahisi diğer eklediğim su takımının sürahisinden...
canba marka 61 parça su takımı 550 TL .. ama acayip değişik güzel modelleri var :16:

Eklentiler

• $can-090_634960241673390053.webp
    $can-090_634960241673390053.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 50
ay canım çok teşekkür ederim :16: ben de sipariş verdim gelmesini bekliyorum :16:
tatlım kaya&maya serisine de bak google'dan onlarda harika :) :54:

oohh süper.. inşallah tez zamanda gelirde güle güle günlerde kullanmak nasip olur.. :16: :54:
kaya mayayıda gördümm ama bence bu kadar karikatürlü takım yeter kanımca :46:

oohh süper.. inşallah tez zamanda gelirde güle güle günlerde kullanmak nasip olur.. :16: :54:
kaya mayayıda gördümm ama bence bu kadar karikatürlü takım yeter kanımca :46:

inş.. inş.. :16:

Ben bir de kaya&maya'nın kupalarını alcam içimde kalmasın :52::52::52::52::52:
Rabbim mutluluğunu bozmasınn inşallah.... İki ayaklı şeytanlar uzak olsun sizden (anladın :52::52::52:) Allah hiçbir şey için pişmanlık vermesin inş. :16:

bulasik fircan cok cici ben de dayanamayip siyahli beyazlisindan alicam bu gidisle :)

ayyyyy çiçekleri ne kadar da gerçekci duruyor :) bayıldım.
12 kişilikti di mi canım bu eğer öyleyse al. :) diğer 6 kişilikler bile 200-250 falan :)

kızlar napsam bu takıma bayıldım yaaaa alsammı kiiii

Medusa 48 Para 12 Kiilik 12689 Yemek Takm

slm bu takımı almaya karar verdiğim günün ertesi günü stok bitti. bayadır gelmesini bekliyordum. dün stoga girdin ancak facete etiketliyince indirim oluyordu sistem hatası yüzünden o indirim olmadı alamadım. çok şükür bugün indirimle 236 liraya aldım :4::16::16:
tek yemek takımım başkada begendiğim yok sanırım çeyizimde başka yemek takımı olmayacak... :31:
diyeceğim elini çabuk tut her an stok yok derse baya beklersin :36:

bide çok mu pahalı diye sormuşsun. evt pahalı bime geçen güralın yemek takımı gelmiş 60 liraydı iki takım alsan 12 yapsan 120 lira buna 236 lira verdim. ancak günlük takımlar bence misafirden daha önemli. her gün onları görücen kocana ilk yemeklerini onla yapıcan:1::1:

ayyyyy çiçekleri ne kadar da gerçekci duruyor :) bayıldım.
12 kişilikti di mi canım bu eğer öyleyse al. :) diğer 6 kişilikler bile 200-250 falan :)

12 kişilik şekerim ama arkadaşlarm hepsi aynı şeyi söylüyor dışardan alsam 6kişilik iki takm alsam bile en fazla 150ye alırsn alma diyorlar ama ben çok beğendim...

slm bu takımı almaya karar verdiğim günün ertesi günü stok bitti. bayadır gelmesini bekliyordum. dün stoga girdin ancak facete etiketliyince indirim oluyordu sistem hatası yüzünden o indirim olmadı alamadım. çok şükür bugün indirimle 236 liraya aldım :4::16::16:
tek yemek takımım başkada begendiğim yok sanırım çeyizimde başka yemek takımı olmayacak... :31:
diyeceğim elini çabuk tut her an stok yok derse baya beklersin :36:

ayy aldınmı ya sen.. allahm keşke bende bi kararlı olsam hemen alsam.. akşam anneme danışayım bakayım inşallah stok bitmeden karar verirrim.. çok tatlı bişey yaaa... :31:

hepsi çok güzel maşallah.Allah ağız tadıyla huzurlu sofralar kurmanı nasip etsin :)

aminn canım çok saol :16:

bide çok mu pahalı diye sormuşsun. evt pahalı bime geçen güralın yemek takımı gelmiş 60 liraydı iki takım alsan 12 yapsan 120 lira buna 236 lira verdim. ancak günlük takımlar bence misafirden daha önemli. her gün onları görücen kocana ilk yemeklerini onla yapıcan:1::1:

bunda da çok haklısnda bende en kötüsünü düşünüyorm en çok bu takım kullanılacak ya kırılırsa :1: anam daha çok üzülürüm ben yav :1:

kızlar dün bardaklarim geldi .. iğrençlerrrr canba marka sakın sakın diyim kutuyu bir açtm sarı yaldızların çoğu silikk çilizmiş vaziyetteydii hepsini iade ettim şimdi bide para iadesi için uğraşacağım..

Son düzenleme:
Back
X